2 kez buluştuğum birbirimizi tanima aşamasında olduğum bir bey vardı ama ufak ve saçma bir sebepten konuşmayı sonlandırdık. Ama benim aklımdan çıkmıyor maalesef tekrar görüşmek istiyorum ama ısrarcı olmaktan ve peşinde koşuyormusum gibi olmakta istemiyorum. Arkadaş kalma bahanesi yapsam sizce birbirimizi tanıdıkça bir şeyler olur mu aramızda? Ve bu arkadaş kalma taktığını nasıl uygulamam gerekiyor bilen varsa anlatabilir mi? Nasıl mesaj aticam ne dicem vs vs
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kalbinin sesini dinle ve gerçekten yapmak istediğini yap ya pişman olursun ya da mutlu denemeden bilemezsin ve kendinide sonuçlarına hazırla
Kalbim diyor ki
Ne adam sandiklarinin peşinden koştun bugüne kadar şimdi doğru düzgün bir adam çıktı karşına ama saçma sapan bir sebepten kaybettin. Bir şey yap bir şey yap diyor
Beynim :
Ne yapicam bilmiyorum diyor
Sonra kavgaya tutusuyorlar
En başta yapmak istediğine karar ver , verdiğin karar arkasında sonuç ne olursa olsun arkasında dur
Uğraşma baştan ofsayt ilişki bırak o çabalasın sen niye çabalıyorsun. Birde neden konuşmayı kestiniz onu çok merak ettim.
Önyargı yüzünden. Söylediğim bir şeyi yanlış anladı onu kisitlayacagimi vs düşündü o yüzden kendimi izah ettim ama görüşsekte bunların aklında dolasacagini yani onyargilarinin benimle görüşme istediğinin önüne geçtiğini söyledi
Buluşmama sebebi çok saçma farkında mısın sen izah etmişsin öyle bir şey demediğini ama o diyor ki banane sen bi kere öyle dedin senin beni kısıtlayacağını düşünüyorum görüşmeyelim daha fazla çok saçma bir sebep yani muhtemelen senden daha güzel birini buldu onunla görüşüp konuşuyorrr salla gitsin derim dfgsdfhsdfh
Yok ortak arkadaşlar var başkasını bulmadığı kesin de işte saçma bir sebep bende ona tav oluyorum ya zaten. Böyle bir iki kez daha gorussek aklındaki soruların gideceğine eminim ama nasıl yapacagimi bilmiyorum.
O zaman adam akıllı diyeceksin ki görüşmek istiyorum hangi gün müsaitsin? Gün verirse okey derse git görüş neden görüşmek istedin falan derse uydurursun bir şeyler işte Eğer sallarsa yine seni çok zorlama bence
Ya tamam onda sıkıntı yok zaten görüşmek. istesem gelir aramızda kan davası yok ya. Ama sorun şu böyle yaparsam ısrarcı ve peşinden konusuyo olcam. Yani hızlı gidiyo olcam bu tarz biri değilim ama oyle dusuncek bundan korkuyorum yani yine - de baslicam
O zaman biraz zaman ver istersen istediğin bu ilişkiye yine tanıdıklarınız sayesinde bir ortama falan girerseniz sohbetiniz olur falan ordan yürürsünüz olmaz mı?
Zaman vermek mantıklı daha konuşmayı bitireli 1 hafta oldu
Onu da denedim ama aracı kişiler artık arada kaldıkları için pek hevesli değiller o yüzden onlardan yardım isteyemiyorum. Gerçi istesemde beceremiyolar daha kötü oluyo her şey
Sen kendi iç sesini dinle bence
Galiba öyle olacak :) inşallah yine yanlış yonlendirmez :)
Yanlış yönlendirirse yardımcı olurum flcoodovoov
Ne konuda teselli için mi 😂
hsjxksckxk neden olmasın gerekirse teselli ederiz
Yazdım 2 dk çevrimiçi kalıp çıktı her an teselliye ihtiyacım olabilir ahhdjaa
halkgşsdfgd her türlü ihtiyacınız da burdayım sorun yok sorunyok fdgsdfg başka derdiniz sıkıntınız varsa hemen yazın
Çok şükür tek derdim bu herif suanlik
hsjfkasfjhk allah sabır versin biz erkekler çok zor varlıklarız
Aslında değilsiniz biliyo musun aslında içinizdeki cevheri cikaracak insanlarla karşılaştığınızda fark etseniz hayatınız daha mutlu daha huzurlu olacak ama fark etmiyorsunuz. Doğru yerine yanlışa gidiyorsunuz hep. Öleceğini bile bile ışığa gidip sıcağından yanan kelebek gibi
Ne güzel konuştun bu görüşü sevdim işte mutlu olmaya bak bizim gibi kafasının dikine giden öküzlerle kafanı çok yorma dsfgdsfgdfg
Deniyorum kafa yormamayı da işte denedikce daha çok kafa yoruyorum ilginç bir şekilde 😂 çok mutlu edeceğim ve çok mutlu olacağıma inandığım bir ö küz çıktı karşıma ama haberi yok olsa işte ama öküz işte hemde safkan bir şey anlatamam
Gelemiyorum kendime 😂
ldgşlksadşgkl sen bi konuş sonuç ne olucak merak ediyorum sonra dön bana dfgdfgdsfg
Yazmicak ki 😂 boşuna bekleme
ya yazarsaa dsfgdsfg
Sana saçma gelecek ama benim için önemli bir konuda bana yardım edebilir misin mümkünse eğer? ( Rahatsızlık vermeyeceksem tabi )
Suna 8 kez çevrimiçi kalıp cevap vermedi ise eğer yazmayacak demektir ya da yazsa da hayırlı bir şey olmayacak gibi şu an 9 oldu 😂 ağlasam mı gulsem mi bende bilmiyorum şu an cidden
Aha yazdı ya la
Ben şok 😂😂😂
Ne ağla ne de gül bırak o kaybetti bence :)
Bu arada Tabi ki yardım ederim rahatsızlık vermezsinnn
Dur özelden yazabilir miyim sana 😂
Tabi ki yazabilirsin
Ayrıl gitsin
Ayrıldık zaten başlamadan bitti oysa çok emindim her şeyin güzel olacağına :(