● Sonrasında barıştınız diyelim bunu belirtirmisiniz yoksa hicbirsey olmamış gibi devammı edersiniz o ilişkiye? ● Sizce bu aldatma kategorisine girer mi?
■ Ara verdiğiniz bir ilişkide başkasıyla flört ettiniz mi?
Ara vermedim. Başkasıyla flört etmedim. Bir insanı severken başkasıyla olmak, bana göre aldatmaktır. Bunu yaparsam kendi duygularıma ihanet etmiş olurum. Ve o insanın yüzüne asla bakamam.
Hızlı yaşadım biraz galiba sıkıldım herşeyden düşünsene her şeyi kolay elde ediyorsun.. insan sıkılıyor bunalıyor durgunluk geliyor.. kendimden nefret ediyorum...
Hayır yapmadım çünkü saygı duyuyordum ara verdik diye başkasıyla flört edeceğim anlamına gelmiyor, ilişki hala devam ediyor sadece birbirimize zaman verdik bu yüzdende bu durum aldatmayada girer.
Ne bu? Oyun mu oynuyoz ara vercez? Neye ara veriyoz abi? Birbirini tanımaya mı nefes almaya mı? Simülasyon oyunu değil bu farkında mısınız? neyin kafası bu?
Anlaşmazsın ayrılırsın , ara vermek nedir? Dur bakayım sensiz yapabiliyorsam bitirelim demek oluyor ya da başkasını bulursam bitirelim yoksa yine devam edelim gibi oluyor.. ara vermektense bitirmek daha mantıklı