Şu Yengeç♋️ Burcu Erkeğine Bir Yardım?

25 yaşında yanlış bir evlilik yaptım ve boşandım. Askeri okul mezunuyum. Eşimin kıskançlığı yüzünden mesleğimden istifa edip başka kamu kurumuna memur olarak geçiş yaptım. Onunla aramızda kültür farkı vardı. İlkokul mezunuydu. Benim zorlamamla ve desteğimle lise mezunu oldu. Beni ailemden, dostlarımdan, arkadaşlarımdan herkesten soyutladı. Evliliğimi korumak adına herşeye tamam dedim ve yaptım. Her dediğini yaptım. Aklınıza ne gelirse artık hepsini... Ona rağmen yaranamadık ve bitti. Şimdilerde ise sosyal yaşantımda bazı sıkıntılar çektiğimin farkına vardım. Ben neden yalnızım soruları kafamda dolanıyor? Yolda yürürken bakışlarım kadınları rahatsız etmesin diye başka tarafa bakan bir insanım. Metrodaysam bayanlara, yaşlılara, hamile kadınlara hep yer veririm. Bir bayandan numara istemeyi bile rahatsız edici buluyorum; Kendime ve aldığım terbiyeye yakıştıramıyorum. Bir çok etkinliğe katılıyorum sosyal yaşantımda fakat hala bende sevgili edinme konusunda tık yok. Çok mu düşünceliyim? Biraz yırtık mı olmam lazım? Çok mu tipsizim? Ne yapmalıyım? Tüm eleştirilere açığım. Şimdiden teşekkürler.
Şu Yengeç♋️ Burcu Erkeğine Bir Yardım?