Sadece küçük bir konudan bana alındı, ve hala beni görmek istemiyor, nerede çalışıyor oturuyor bilmiyorum tam olarak, ben ise burada 1 haftami harcadim, hala bişey demiyor. Ayrılıyor musun diyorum? Buna da cevap vermiyor.
Halbuki ilişkinin ilk zamanlari hatalarimda hemen terk ederdi. Ama bu sefer hiç bişey bile demiyor.
Kızlar siz size bu kadar ilgi gösteren birisine ne kadar daha trip atardiniz? 2 hafta oldu neredeyse hic bisey demiyor.
Canım yanıyor, duygusal birisiyim. Acı çekiyorum.
Halbuki ilişkinin ilk zamanlari hatalarimda hemen terk ederdi. Ama bu sefer hiç bişey bile demiyor.
Kızlar siz size bu kadar ilgi gösteren birisine ne kadar daha trip atardiniz? 2 hafta oldu neredeyse hic bisey demiyor.
Canım yanıyor, duygusal birisiyim. Acı çekiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adresini, yerini yurdunu bilmeden bir şehirde dolaşıyorsun ona denk gelmek için öyle mi? Pes!
Semt olarak biliyorum sadec, ve sadece o semtteyim, aslinda bana bir avm de bir operatorde calistigini da soyledi ama oraya gittigimde ise oyle birisi yok dediler. Yıkıldım o an. Neden öyle bir yalan söylemiş olabilir ki
Her şeyi de yalan olabilir! Nasıl böyle bir hata yapabilirsin? Mantık neresinde bunun?
Evet olabilir, ama anlamıyorum. Neden 4 ay boyunca benimle konuşup bana böyle bir yalan söylemiş olabilir ki.
İnsanların psikolojisini bilemeyiz!
Olum iyi misin nesin sanaldan keklemiş seni senin yaptıklarına bak
Sanmıyorum, 4 ay boyunca bunu devam ettirmezdi bu kadar konuşup hayaller kurmazdi, ustelik bulusmayi o istiyordu sadece benim bir hatamdan soğuk oldu
İnanmıyor yaa
Nasıl bulacaksın şimdi
Yoruldum zaten, aramiyorum artik. Yarin geri gidicem biletimi aldim. Benim gibi birisinj kaybettigi için o üzülmeli artık
Hangi semtte biliyo musun
Gaziemirde bundan eminim. Ona aslında yakinim. Ama bana çalıştığı yeri yalan söylediği icin net bulamiyorum nerede olduğunu.
Mesaj atsana ulaş ona
Ne yaptığımı saniyorsun? Yazdim ya yukarda benimle konusmadigi vakitten beri yazmiyor bana mesajlarima sadece bakıp görüldü birakiyor okadar. Ayrilmak mi istiyorsun diyorum godeyim mi diyorum? Ona da bisey demiyor dese gidicem zaten. Ama neden muallakta birakiyor emin degilim
Farklı bi şehirde olabilir belki yalan söyledi sana geri dön
Hayır bana attigi fotoğraflardan cektigi mekanin hep oralar olduğunu dogruladim eminiz bundan.
Ama çalıştığı yer operatör olmasina ragmen ve hatta is kıyafetiyle fotoğraf atmasina rağmen buradksi Bütün operatörleri her gün ziyaret etmeme rağmen hala hic birisinde yok. Bu nasıl olur aklim almıyor.
İsmi farklıdır işten ayrılmıştır bilmem
İsim farkli olsa bile hala işten ayni dönüş saatlerinde mesajlarima bakiyor hep aynı saatlerde. Ve isim farklidir diye bende düşünmüştüm ve fotoğraf göstermiştim yine de tanimadiklarini soylediler. Canım en çok şuna yaniyor ama, onu burada bulamamak değil artık mesele. Mesele benim mesajima ilk günden keşke cevap verip isteyip istemedigini soyleseydi yoluma one gore baksr erkenden evime giderdim. Bunca zaman burada bu yaşam koşullarını surdurmezdim. Yeterince yoruldum üzüldüm.
Eskiden çalıştı belki kız sana dürüst yaklaşmamış sakakdigi çok şey olabilir uzak dur boş ver evine git belkide tehlikeli bir insan
Sakladığı*
Farkındayım bende evet, ama bunu bildigimi bilmiyor. Gittiğim gün bunu soyleyip gidicem. Neyse..
Hayırlısı olsun çok üzücü