Geçsin insanoğlu yalnız ölür bunu unutma kimse seninle beraber ölmeyecek ki boş dünya ahiretine kanma derim yoksa her zaman kendini üzüp yaşarsın böyle
İnsanların neden evlenmiyorsun sorusundan sıkıldım yani bu tabi onları ilgilendirmiyor fakat bir yerden sonra tuhaf bakıyorlar. Evlenmessem bu sorudan kurtulamıcam yoksa ben umursamam hiçbirşeyi
Kadınlar herşeyini anlatıyormuş evde olan şeyler bence evde kalmalı yatak odası muhabbetten tut her şey ben şayet böyle bir ilişki istemem sonra arkadaşları kocasını elinden alıyorlar bunlar olan şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben de sadece şişmanlardan hoşlanıyorum mesela herkesin huyu farklı
Hep böyle olmuyor mu zaten? Sonunda da mutsuz evlilikler, birliktelikler
Önce ergen sandım ama değilmişsin.. hayat beğenmek ya da beğenilmekten mi ibaret!!
Ya insan bir şey hissetmek istiyor karşı taraftan yani herkesin düşüncesi farklı
Haklısin demekten başka bisi diyemem
aşko sendeee... bizim toplumumuzda beğenebilcek erkek sayısı bir elin parmağını geçmiyo zaten.
Bence bahtsızlıkla alakası yok ki illa beğendiklerin seni beğenecek diye bir şey yok
Şansızım yani
Evet biraz öyle ama kendi şansını kendin yaratmayı dene
bu sorunu sadece sen değil herkes yaşıyor :D
Bazıları yaşamıyor
napak ölek mıi
Bahtsız bedevi filmini izledinmi😄
Hayır😂
Bende izlemedim ama duydum😂o aklıma geldi
hayat hep öledir zaten seni beyenini gçörmeyi dene
Dünyanın kanunu böyle.
Sende begenmediginle ol olmazmi
bir şey hissedemiyorum onlara karşı
O zmn evdr kalcan
Öyle görünüyor
Cok kotu ya belki ilgisini belli eden olmustur sen kaybetmissindir gecmjs olsun
Hayırlısı artık
Yokmu su an aklinda biri
Yokk
Abla salla gitsin yaşamana bak
Zor ya 🙁
Niye zor peki
Yaş geçiyor ondan
Geçsin insanoğlu yalnız ölür bunu unutma kimse seninle beraber ölmeyecek ki boş dünya ahiretine kanma derim yoksa her zaman kendini üzüp yaşarsın böyle
Doğru söylüyorsun fakat ben yinede takıyorum işte
Millette yaşamıyorsunki kim naparsa yapsın onun sorunu
İnsanların neden evlenmiyorsun sorusundan sıkıldım yani bu tabi onları ilgilendirmiyor fakat bir yerden sonra tuhaf bakıyorlar. Evlenmessem bu sorudan kurtulamıcam yoksa ben umursamam hiçbirşeyi
İşte milletin ağzı yanıyor seni yanına çekmek için hepsi bu düşüncede
Onlar beni yönetemez bu benim hayatım zorlasalarda istediklerini yapmam yapmadımda kimseyi memnun edemem
Kaç yaşındasın af buyur
31
Benden küçükmüşsün
Evet öyle
Evlenmeyi çokmu istiyorsun doğruyu söyle
Hemen değil biraz zaman geçmesi gerekiyor
Neden peki kendine göre planların mı var
Tanımak önce arkadaş gibi olmak istiyorum. Anlaşabilirsek evlenmeyi düşünürüm. Tabi en az 6 ay yeterli
Nasıl bir koca istersin
Bana saygılı, anlayışlı, merhametli, dürüst, sadık, her konu destekleyecek, kısıtlayamayacak bir eş isterim
Neyini kısıtlamasın mesela örnek verirmisin
Giyimime, alışverişime, arkadaş çevreme
Çokmu açık giyiniyorsun kredi kartı versin hergün alışveriş yaparmısın :)
Çok açık giyinmem. Öyle gereksiz yere harcama yapmam yani aksine savurgan biri değilimdir.
Evdeki ortamını arkadaşlarına taşınmısın peki
Taşınmısını anlayamadım
Yani eşinle olan biten herşeyi arkadaşlarına anlatirmisin gerçi anlatan çok ve evlilikleri bu yüzden dağılan insan sayısı fazla
Bilmiyorum
Kadınlar herşeyini anlatıyormuş evde olan şeyler bence evde kalmalı yatak odası muhabbetten tut her şey ben şayet böyle bir ilişki istemem sonra arkadaşları kocasını elinden alıyorlar bunlar olan şeyler
Doğrudur.
çoğu kişi bu durumu yaşıyor zaten :(
Bana göre bazıları
Genelde Hep böyle olur zaten
Hayat iste
yaşın doğru mu
Hayır
tutkularını yaşamanın en güvenli yolunu arar gibisin sanki