Ablam sevgilimle evlenmemi istemiyor?

Ablam sevgilim hakkında beni çok doldurdu biz onunla henüz buluşmadık bunun sebebi de uzak mesafe olmamız, sevgilim bana yüzük vs aldı 9 aydır beraberiz ve ciddiyiz. Sevgilimin ailesi ile konuştum tanıştım, ben ablama hayallerimden bahsedince gülüyor çok boş konuşuyorsun alınma ama onlar anlamaz şuanlık sevgilinin verdiği sözler her şey köprüyü geçene kadar, onlar çok katı sen çok dik başlısın onlarla yapamazsın, diyor gülerek sizden olmaz diyor, seni kapatırlar diyor abla herkes aynı degil diyorum sanki beni ergen yerine koyuyor ben bir şey bilmiyormuşum gibi, çocuk daha diyor , evlenemezsiniz ona kimse yardım etmez nasıl biriktiricek parayı gibisinden böyle diyor aşağlıyor yani o kadar zoruma gitti ki herşeyi yaşayıp görmek varken ablamın böyle demesi çok zoruma gitti, sonra annesi babası hasta olur onları arar anne baba gelin burada kalın ahu size bakar der diyor, sizce na yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca beni psikolojik olarakta çok etkileyen birisi, ben makyaj artistiyim ve haliyle makyaj teknikleri ile makyaj yapıyorum yok işte ya senin makyajsız halini görürse diyor hani sanarsınız ki çok kötü, asla değil sadece daha küçük gösteriyorum makyajsız halimle daha soft, ama makyajlı daha kadınsı böyle diyerek beni etkiliyor bende diyorum ki acaba ben çok mu kötüyüm çirkinim diyorum, herşeyimde kusur buluyor kaş alma şeklimde bile neden çok alıyosun kaşlarını diyor
Ablam sevgilimle evlenmemi istemiyor?