Oluyo bu konuyu güzel bir kadınla tartıştık ve çirkin sevgili tercih ederim yakışıklı erkekler ilgimi çekmiyor demişti. Sebep olarak da yakışıklı erkek herkesin baktığı arzuladığı erkek olması beni rahatsız eden bit durum ama çirkin erkek benim gibi güzel bir kadına resmen taparcasına seviyor gerçek sevgiyi hep çirkin erkeklerde gördüm demişti. O nedenle belki de görüyorsundur.
İlişki geçmişinde yaşadığı yakışıklı erkeklerin darbelerinden sonra çirkin erkeklerle sevgili olmayı deneyebilir çünkü çirkin olduğu için bir başka kızlara bakmaz düşüncesi olabilir çünkü yakışıklı erkek kendinin farkındadır ve rahatlıkla başka kızları tavlayabilir.
kadınlar işitseldir erkekler görsel.. bu bilimsel bir şey bir kadın gördüklerine değil duyduklarına tutunur ve o şekilde sever.. bir kadının karşısına Dünyanın en yakışıklı erkeğini getirin iki çift güzel söz söyleyemeyen birisini onu etkileyemez.. ve evet çirkin sevebilirim
Olanlar vardır ama genel bir durum değildir. En vasat kadın bile siz erkeklere göre vasat bir erkekten daha güzel geldiği için ortada çirkin erkek güzel kadın birlikteliği var sanıyorsunuz.
Bazıları bunun çirkin erkek sadık olur düşüncesi barındırdığını düşünüyor ama alakası yok. Yakışıklı erkeğin alternatifi varsa ortalama bir kadının daha fazla alternatifi var. Erkekler daha sadık olur diye çirkin kıza bakmıyor.
Çirkin kızin sadık olmasinin bir önemi yok. Erkekler güzel olsun da her derdini çekmeye raziyim diye düşünürler. Geçmişi sıkıntılı olup da güzel olan bir sürü kız evlenebiliyor.