Ben tövbe billah yanaşmam. Sıf bu yüzden ayrıldım eski nişanlım Tom Hardy, den. İyiydi hoştu ama sıgara kokuyodu sürekli, her akşam nargile mi içiyodu suriyelilerle nedir. Neyse iste kara bahtım kor salihim 🥺

Ben tövbe billah yanaşmam. Sıf bu yüzden ayrıldım eski nişanlım Tom Hardy, den. İyiydi hoştu ama sıgara kokuyodu sürekli, her akşam nargile mi içiyodu suriyelilerle nedir. Neyse iste kara bahtım kor salihim 🥺

Yaklaşmam diyen kadınlar bence bi tık yalan söylüyor. Hatta rahatsız olduğunu dile getiren olmadı bile. Ama birkaç ay içmediğim dönemde gerçekten iğrenç koktuğunu ve bu kokuya nasıl katlandıklarını sorgulamadım değil. 😂
Yüzüne söylememişlerdir. Berbat bi koku
Sevdiğim kişiyse yaklaşırım ama sigarayı sevmediğimi de bilir. Buna rağmen öpeceğim zaman sigara kokuyor ise bende kötü bir izlenim bırakır. Gerçi sevmediğimse de yaklaşırım zaten yaklaşmak içindir amaç. Yine de ağzı sigara kokuyor ise öpüşmekte zorlanırım
Sigarayla karışık parfüm kokan ve böğrünü açıp selam çakan kıllarıyla beraber bmw anahtarını masaya koyduğu cüzdanın üzerine koyan erkek sulandırır.
Cevap
9Cevap
Evet bende sigara içtiğim için yaklaşırım
Hey yarabbim ya resim ne öyle ya hem kapalı çarşaflı bı de sigara içiyorlar hava atar gibi geldi bana
Abla ne çarşafı rahibe kıyafetu bu, bize sıgara yasak değil
Bana çarşaf gibi geldi
Sende mi öylesin onlar gibi fotoda olan
He ya
Sanki hava atmışsın gibi sigarayı bana öyle geliyor düzgün kullanmıyor sigarayi
Öyle bi içimizden geldi
İlginç🙄
Sigaradan aşırı tiksinirim. Yaklaşamam hiç
yaklaşırım yapışır yerim adamımı 😀😂 zaten bende sigara kokuyorum yahu 😀
Bende içiyorum sorun olmazdı. Tek sorun sevgilimin olmaması..
Sigara içmeyene yaklaşmam
Buram buram sigara kokuyorum sabah akşam
Içmediğim için işim olmaz Abla
yaklaşmam
yaklaşırım :D
İçiyorsa da b. kunu çıkarmasın
yaklaşmams
Evet
Evet severim
Yaklaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?