Allah kimseye yaşatmasın Allah'ım ben yaşadım hiçbir kız hiçbir erkek yaşamasin Allah'ım düşmanıma yaşatma.
Acindan uyuyamadim dün gece adam üzgünüm başaramadım yapamadım tutamadım yanımda sığamadım gönlüne bu koskoca dünyada
Adını koymuştuk kızımızın özür dilerim Annem baban yapamadi annenin gücü yetmedi Sen hep bizim prensesimiz olacaksın bu yanmış yüreğim de özür dilerim baban anneni değilde başkasını seçti
Bağışla beni meleğim başaramadım.😔
Acindan uyuyamadim dün gece adam üzgünüm başaramadım yapamadım tutamadım yanımda sığamadım gönlüne bu koskoca dünyada
Adını koymuştuk kızımızın özür dilerim Annem baban yapamadi annenin gücü yetmedi Sen hep bizim prensesimiz olacaksın bu yanmış yüreğim de özür dilerim baban anneni değilde başkasını seçti
Bağışla beni meleğim başaramadım.😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
keşke bu kadar sevmeseydin..
Keşke keşke
peki geri dönme imkanı olamaz mı? hissettiğin şey işte.
Onun mu geri dönme imkani
evet
Dün gece nişan haberini aldım başka kadınla resimlerini gördüm sence geri dönme imkani var mı
Nişan resimlerini izledim canımdan Can çıka çıka
biraz zor ama dönebilir, her zaman bir ihtimal vardır. onu çok sevdiğin ve bu duruma çok üzüldüğün için bu kişi aslında seninle beraber olması gerekir. belki diğer kız arkadaşını kandırdı veya bir şekilde onunla birlikte olmayı başarmış. başkasının mutluluğu üzerine sevgi inşa edilemez
O ihtimal nedir peki
öncelikle aşırı üzülmeyi biraz ertele. bu durum sadece sana zarar verir, önce ne olup bittiğine bakmalısın bu kişiler birbiirini gerçekten seviyorr mu? sürecin durumuna hareket etmelisin işte.
Acıdan uyuyamıyorum
Hiçbir şey yapamam artık dayanamıyorum zaten ben onları takip edemem
tamam gözünü kapatıp hiç umursama ve ya düşünme diyemem bu senin elinde değil bir şekilde aklına gelir. sadece böyle aşırı düşünüp sürekli üzülürsen senin sağlığın bozulur. gerçekçi olalım o senin için üzülmüyor değil mi? belki ayrılıp gitse bu kadar üzülmezdin bir başkasıyla ciddi bir ilişkisi olunca kabul edemiyor insan.
Evet çok üzgünüm çok çaresizim
belki bir mucize olur sana döner sen inancını kaybetme, dua et işte.
Dönse bile içimde ne umut ne heves kaldı sağol yinede çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin inşallah
evet içinde bulunduğun durum zor, aslında bu kişi senin sevgini hak etmiyor. onun için bu kadar üzülüp fedakarlık yapmışsın onun verdiği karşılık da ortada. tamam onu çok sevdiğin için geri dönmesini isterim ama seni bu kadar üzdüğü ve çaresiz durumda bıraktıysa o kişi hakkında iyi şeyler düşünmüyorum. bu seni mutlu edeceği için geri dönmesini isterim,, bunu dışında belli temiz kalpli birisin inşallah hayatında mutlu olursun.
Sağol kardeşim sende inşallah ama ettiği son söz benim en beraber olduğum samimi arkadaşıma demişti ki nasıl severken başkasıyla evlenirsin o ise yanımdakiyle Yaşar kalbimdekiyle ölürüm demişti güven kırmıştım hata yaptım affetmedi ama sence beni tamamen unutur mu bı gün karşına çıksam onun yıllar sonra beni görünce birazcık ta olsa içi tuhaf olmazmi
evet sonradan karşılaşsanız belki eski mutlu günlerinizi hatırlayabilir, dediğin gibi üzülebilir de. ama bunlar seni ne kadar mutlu edebilir veya o ruh halinden nasıl çıkabilirsin konumuz bu
Eski mutlu günler diyorsun da biz hiç birbirimizi görmedik sadece telefonda askerdi o sabaha kadar görüntülü konuşurduk ama çok severdi onun beni sevisini sevdim zaten
olsun belirli bir ilişkiniz, paylaştığınız şeyler varmış. asker olan birisinin yanındaysan onu gerçekten sevmişsindir orada her şeyden uzaksın, imkanlar sınırlı, o ortamı yaşayan bilir. tabii bunları yapmana rağmen sonuç istediğin gibi olmamış.
Güvenini yıkmıştım çok canını acıtmiştim affetmedi işte bı kere affetti sonra yapamıyorum dedi unutamıyorum guvenemiyorum dedi ve gitti öyle
Beni dinlediğin için çok teşekkür ederim.
dinledim de senin sorununa belirli bir çözüm bulamadık ama kolay bir durum değil. belki ilerleyen zamanda bu şartlar değişir her şey istediğin gibi olur.
Kimse beni anlamıyor ne yapacağımı bilemiyorum çare yok gibi sanki çare var ama bulamıyorum gibi günden güne çürüyorum öyle
tamam bu konuda umutlu ol ama bazı şeylerde kısmet işi, sen sonuçta yapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın gerisini Allah'a dua edeceksin bu iş senin için hayırlı olacaksa bir şekilde olur sen bile şaşırırsın.
İşte bundan korkuyorum hep ya Allah duamı kabul etmediyse halada ediyorum ya etmezse bundan korkuyorum ben ahh ahhhh😔
şimdi onu çok seviyorsun ve onun da seni sevdiğine canı gönülden inanıyorsun değil mi
Eskisi gibi belki çok sevmiyodur ama birazcık ta olsa varım gönlünde biliyorum hissediyorum
O nasıl biri biliyor musun severse de gidebilir yapabilir bensiz vazgeçebildi severken onun için güven çok önemliydi guvenmiyo du bana işte herkes için önemli güven ama o yapamadi içim kabul etmiyor pişmanlığını dedi gitti
anladım sen onun geri dönmesini isteyip istemediğine karar ver bu gece bunu düşün cevabını yarın söylersin ona göre bir şey deneyeceğiz.. sadece gerçekten haklı mısın o kısım önemli. şimdi geç oldu ben çıkıyorum iyi geceler..
Peki başka yerden konuşalım iyi geceler 🙏🏻
cevap yazarsın ki sana ulaşmak için:)
İstek atcam kabul edersin sonra yazmayı unutma
tamam ederim, iyi geceler
İyi geceler
Ne demek istedin