Beklentiler niye hep farklı yönlerde? Gerçekten çok merak ediyorum; gerçek sevgi, gerçekten sevmek, canını verecek kadar sevmek gibi olgular tamamen masalsılaştı mı?

Beklentiler niye hep farklı yönlerde? Gerçekten çok merak ediyorum; gerçek sevgi, gerçekten sevmek, canını verecek kadar sevmek gibi olgular tamamen masalsılaştı mı?

O çok değer verilen sevilen ölümsüz Aşkların Hepsi Türk filmlerinde kaldı maalesef ya da Masallarda �çinde bulunduğumuz zamanda insanlar öyle bir hal aldı ki sevgi ve algı ayarları tamamen değişti diyebilirim olumsuz bir aşkı oldurmak için çok çabaladım mesela hani o filmlerde gördüğün en güzel aşk hikayeleri var ya Veya yazılan senaryolar hepsini Yaşadım ve yaşattım ama sonunda gördüm ki olmuyor Sen insanlara o kadar Aşkı ve sevgiyi şırıngayla soksan bacak gibi geri atacak insanlar var yani anlamıyorlar anlatamıyorsun bu çok kötü bir durum gerçekten seven insanlar hala var oğlun ölecek değer verecek bir insanı olduğundan veya Kendinden daha çok sevebilecek insanlar var ama onlar da kendilerine artık geri çektiler Çünkü baktılar ki sevgi ve algı ayarları değişmiş Sen birine mesela çok çok değer veriyorsun ama o kendini değersizleştirene gidiyor Sen onu el üstünde tutuyorsun o kendini en altta tutana gidiyor Sen çok seviyorsun ama o en sevmeyene gidiyor yani böyle bir durum bu yüzdendir ki tüm insanların gerçekten sevebileceğine çok az inanıyorum Aslında bu bir denk gelen meselesi biri birini bulan insan sayısı gerçekten çok az ama sırf bir inatla mutlu olmak ümidiyle veya ne bileyim işte evden kurtulayım bilmem ne edasıyla sevgili olan evlenen çok fazla kişi var ve bunların sonu hep boşanma yani umutsuz bir vaka bilemiyorum Bu arada Yazım yanlışı veya noktalamalarda Hatam varsa kusura bakmayın konuşarak yazdım yorum okuyan herkesi sevgiler
İnsanlar bu duygulara karşı öyle pişman ettiler ki. Keşke diyorum insanların sevme şekilleri ve verdiği değer ölçüleri alınlarında yazsa. Herkes birbirini bilip ona göre yaklaşsa. Birini sevdim öyle, çok afedersin ağzıma etti. Hemde hiç sebepsiz sevdim. Ne ortak yanımız varmış ne de düşüncelerimiz aynıymış. Hala düşünüyorum neden sevdim? Neden evlendim? Onu geçtim, neden çocuk yaptım? Sonu boşanma olan berbat bir evlilikten selamlar🙏
Cevap
6Cevap
Aşka inanmıyorum artık
Bence var öyle sevgiler..
Görüldüğü, söylendiği kadar olmasa da çıkıyor ara ara..
Hayır masallaşmadı sadece basitleştirenler çok sayıda var..
Vardır elbette samanlıkta inme aramaya benzer bu iş
Birbiriyle tamamen zıt olan iki şey yine birbiri olmadan anlamını kaybeder.
Bizamanlar cok sevmistim herseyden vazgecebilirdim onun icin ama artik yok bitti inanmiyorum
Eve belki de daha çok öyle oldu :)
Vardır belki ama çok azdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?