Size bir soru soracağım zengin ve güçlü bir erkek düşünün ve her istediğinizi anında yapabilme gücüne sahip tek kusuru havada uçan kuşlardan bile kıskanıyor sahipleniyor çok kıskanç sorun olur mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızlar için sorun olmaz
%50 diyelim kimisi kıskanılmak ister kimisi istemez 🤔
Kıskançlığı hayatımı yaşantımı kısıtlıyor ise olmaz ama başkalarından kıskanıyor ise olabilirdi.
Kuşlardan kıskanıyor o derece saplantılı psikopat 🙃😅
Saplantili psikopat birisinin isterse milyar dolarları olsun isterse en yakışıklı insan olsun. Asla saplantili psikopat birisi ile olmaz ortalık kötü yanında canımdan korkacağım birini ben napiyim
Güzel cevap 👍
Bunun kadini erkeği yok filiz aker de kadın versiyonu olmuyor olmazda kadın içinde geçerli erkek içinde bir sure sonra kötü sonuçlar doğuruyor 🤐
Keisnlikle öyle kadını erkeği yok tabiki ortalık çok bozuldu yanında güven duyduğum birisi olsun isterim illa sevgili olarak değil arkadas olarakta. Psikopat insan arkadaşta olsa sevgili de olsa seni hep yanlışa sürükler ve bedelini canınla ödersin. Saplantili birisini guzel veya yakışıklı zengin die kategori edemem takıntılı saplantili olan insani cebindeki parasi sevimli kılmaz.
Evet abisi önemli bir konu saplantı kötü tarihte görülmüş bir sürü olay mevcut kadında erkekde herseyi seviyeli olmadığı sürece olmaz yani al bak filiz aker örnek saplantı soruda burada gizli para için bu tarz bi insanla sevgili olurmusun aslında özeti 😅
Kıskanç erkeklerle olmuyor ya
Neden 🤔
Sürekli hesap soruyolar kısıtlamaya çalışıyolar bana göre değil böyle şeyler özgür olmalıyım öyle hissetmeliyim
Güzel cevap saplantı düzeyinde kıskançlık iyi değil 😉
Kişilik bozukluğu olabilme ihtimali yüksek hani para için bu tarz insanlada olmaz yani aynısı bayan içinde geçerli ne kadar güzel ve alımlı olursa olsun bi adım geri durmak gerek 😅
bir de ben nedense paraya hiç dikkat etmiyorum ve bu gerçekten doğru. bulduğum kişiler çoğunlukla maddi olarak benden daha kötü oluyor. artık istiyorum ki yüksek gelirli biriyle beraber olayım ama bakalım mümkün mü
Hiç zengin bir sevgilin olmadımi 😅
hayır olmadı
Zenginliğin tanımı nedir sence 😅 yani zenginlik çok göreceli bir kavram dip ve tepe noktasi belli olmayan bir fiyat grafiği gibi bir şey bana göre sence? Yani zengin bir sevgili istiyorsun ama ultra lüks bir yat vb derecede bir zenginlikmi diyorum ya dip ve tepe belli değil
arabası olsun mesela hesap ödeme konusunda sıkıntı yaşamayalım iyi aktiviteler yapalım maddiyat buna yetsin. özledim desem atlayıp arabaya gelse mesela ya da bana hediyeler alsa cimri de olmasın
Bu zenginlik değil ki 😅
Ülkeleri gezmek istiyorum demelisin beni dubai gibi bir cennete götürsün istiyorum demelisin bana limitsiz kredi kartı tahsis etsin demelisin bunlar biraz zenginliğe yakın gibi 😅
Birinin maddi olarak kanatları altına geçmek hoşuma gitmiyor aslında ya. Yani ben buna mı muhtacım felan derim kesin gurur yaparım gereksiz var bende öyle şeyler hele erkekse daha da bi rahatsız hissediyorum
Alan Walker x Benjamin Ingrosso Dinlermisin 🤔