Gizli Üye(25-29)+1 yılLise çağındaysan o yaşta erkekler evlenmeyi düşünmezler pek. Daha çok horoz gibi ben gömer işime bakarım hesabı ilişki yaşamak isterler. Bunun için de güzellik çirkinlik aramazlar karşılarındaki kişinin bir canlı olması onlar için yeterli bir sebep. Fakat bu canlının onların isteklerini karşılamaları mı isterler. Bu yüzden erkekler lise çağında dindar kızlara pek yönelmezler. Evlilikten ziyade nefsani düşündükleri için rahat rahat gömebileceklerini tahmin ettikleri kızlara yönelirler. Sorun sende değil yani. Bu maalesef insan doğası. Özellikle ergenlik çağında erkekler ve kızlar ateşle barut gibidir. Yanyana gelmeleri sonucu patlama olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası ben söylemeye utanıyorum ve korkuyorum çünkü çok garip tepkiler verenler var. Hem ne diyeceğiz yani?
215 Yorumla
Soran+1 yılSende haklsn...
Cevap sahibi+1 yılAyrıca aşağıda birin kalp atmışsın bunu gören birisi istemez açıkçası.
Soran+1 yılAnonim olrk taklyorum burada o yüzden sorun yok diye düşünüyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşüneceksen anonim ol sexting yap sorun yok de o zaman. Farklı mı? Sonuç olarak flört ikiside.
Cevap sahibi+1 yılYazık kafana
Soran+1 yılNoldu kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılNe olabilir ki daha?
Soran+1 yılBilmiyorum ki durup dururken laf atıyorsun anlmadm.
Cevap sahibi+1 yılÖnceden yazıştıklarımıza baksana.
Soran+1 yılOkudum ne var ki?
Cevap sahibi+1 yılAşağıda birine kalp atmışsın demişim mesela.
Soran+1 yılSorun yok kardeşim 🙂
Cevap sahibi+1 yılAh ah keşke ne sorun olduğunu anlasan.
Soran+1 yılMerak etmiyorum 🙂
Cevap sahibi+1 yılUmarım bir gün anlarsın sonra neden olmuyor falan onu da anlarsın.
+1 yılİnsanı çeken güzellik, yakışıklılık, para ve statü. Ama nadiren de olsa aşk duygusunu hakkıyla yaşan cikiyor bu devirde bir mucize yaratmak oluyor bu.. Ama içtenlikle bunu söylüyorum aşk denen duygu ya da vs. Hoslanti, flört illa ki bedel odetiyor evet deneyim tecrübe oluyor ama demem o ki o fedakarlıklar insandan çok şey alıp götürüyor... Bence şanslı sayılırsın seni üzecek biriyle rastlaşmaktansa... ki bu sorduğun sorunun aynısını da yaşiyorum hala.. keyfine dalgana bak derim ben.. nasibin dağın atinda da olsa bulur seni diye bir söz var.. tevekkül et ve güven.
10 Yorumla
Bence bu biraz aura meselesi. Özgüvenli durmak, gülümsemek, konuşma üslubun, jest-mimiklerin vs. bunlar basit şeyler gibi görünüyor ama insanlarda bıraktığın izlenimi bunlar kapsıyor. Erkeklerin görsel odaklı olması da bi etken ama özbakım bile çok şeyi değiştiriyor. Kendine verdiğin değeri, bakımı, donanımı insanlar dışarıdan baktıklarında belki kendileri bile farkında olmadan seziyorlar. Çünkü bu senin davranışlarına da görünüşüne de yansıyor o yüzden her şey kendini ne kadar donattığınla alakalı bence🤷♀️
03 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenli durmak, gülümsemek, konuşma üslubun, jest-mimiklerin vs. onlinede gösterilemeyen şeyler bunlar arkadaşlar. Yani hepimiz aslında gerçekte farklıyız biraz.
- +1 yıl
Eh haksızsın diyemem buda doğru bir bakış açısı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBana da hiç bir kız açılmadı muhtemelen dış görünüş
00 Yorumla Ben ne kadar kapalı kız tanıdıysam hepsi açılsam shakira'dan güzel olurum gibi burnu havada takılıyorlar o yüzden genel olarak bi önyargım var. Ama herkes benim gibi düşünmüyor tabi. Yine de kapalı olduğun için şansın seni seven kişi sen olduğu için sevecek. Açıkcası sevgi duygusuna biraz uzak birisiyim ama sana erkeklerinde onaylayacağı kısa bir özet geçeyim. Erkekler kadinlarla başbaşa vakit geçirirken samimiyet arttıkça birşeyler olsun isterler. Zaten bunun doğalı budur. Eğer zaten bir şeyler yaşanmazsa karın ağrısı çekerler ve kötü olurlar. Ama kapalı kadınlara o şekilde yaklaşmak zor geliyor ki zaten çoğu yanaşmaz da. Bu sebeple yanımda birisi olacaksa en azından mutlu olmak için şansım olsun diye düşünürler. Abazanlık olayi değil yani erkek kadınla birlikteyse beraber olması gerek... İstisnalar var tabi. Mesafesini koruyanlar ya da karıya kıza doymuş olanlar olarak ikiye ayırabiliriz. Şimdi bu iki kategoriye giren ve seninle etkileşime geçip yakın olan birisine ihtiyacın var senin. Ama ikinci kategori erkeği istemezsiniz o ne öyle birsürü kızla beraber olmuş olur mu öyle şey diyerekten, ilk kategoride de çok fazla kişi yok türkiye'de bol şans.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Güzellik göreceli bir kavramdır. Belkide mizacin sert ve sen farkında değilsin o nedenle sana açılmak istemiyor olabilirler. Çok fazla ilişki yaşamak sevgili olmak göründüğü gibi iyi değil güven sorununuz oluyor mesela aşk acısı yaşıyorsun. Yaşın daha 23 elbette birileri olacaktır umarım doğru kişi olur senin için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olmakla alakalı değil ama gerçekleri söylemem gerekirse evet çirkinsindir ondandır. Ya tipin iyi değildir ya da yüzün, açılsanda çirkinsindir. Çirkinlik kötü bir şey değil elbette ama kendi dengin birini bulursan seni sever kendi denginin üstünede uğraşman gerekir.
Bunu maalesef ben kendim deneyimledim, erkekler bir kadının işine, gelirine, düşüncelerine önem göstermiyor. Kadında ilk fark ettikleri şey dış görünüştür-eğer dışın iyi değilse seni asla tanımak istemezler. Kadınlar içinde dış görünüş önemlidir ama bir öncelik değildir çünkü iş güç duruşta bizi çeker. O yüzden 120% güzel olmadığın için bu durumdasın.
Benim tavsiyem eğitimine ve kendini geliştirmeye yönel birazda giyim kuşam ve fiziğine sonrada bekle. Erkekler yaş aldıkca kadının dış görünüşüyle o kadarda ilgilenmiyorlar (çok kötü olmadıkca) bide özgüven herkesi çeker. Ayrıca bu kadar karamsar olma daha önünde seneler var ve erkeklerin peşinden koşmayıda bırak doğalarını bozma.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kapalı kıza yanaşılmaz Muhafazakardır bunu dışlama gibi görme zira dindar olan birisinin sınırları vardır Öyle biriyle olacaksan ailesinden ister evlenirsin yani erkek böyle düşünür yani niyeti ciddi olan yanaşır ama zaten iyi olanda doğru olanda bu değil mi? Ucuz malı alan çok önemli olan değerinden anlayanın sevmesi Dekolteli giyinsen mesaj kutun dolar emin ol ama hepsi bir avuç çöp abaza dan ibaret olur boş ver seni sadece dışın için beğeneceğine karakterini beğensinler biri geçici, diğeri kalıcıdır ziraa
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Güzellikle alakalı bir durum olacağını sanmıyorum.
Muhafazakar olmanla alakalı olabilir. Çünkü artık her şey serbest doğal olarak insanlar da bu serbestliği yaşamak istiyorlar ve birlikte bir şeyler yaşayabilecekleri insanları tercih ediyorlar (cinsellik, aşk vs...)
Seninle bir şey yaşayamayacaklarını bildikleri için doğal olarak ilgilenmiyor olabilirler.
Yani bunun görünüşünle alakası yoktur büyük ihtimalle. Kendi düşüncende erkeklerin denk gelmesi gerekli sana, ama bu zaman da muhafazakar olmayı tercih eden genç çok az.
Ben de olsam her şeyi doya doya yaşamak varken muhafazakar biriyle vakit harcamazdım.
Yanlış anlama, inancına yaşam şekline saygı duyarım, ama dediğim gibi hemen hemen hiç kimse o şekilde yaşamıyor artık, kendin gibi biri denk gelene kadar beklemen lazım, eğer kendini değiştirmeyi düşünmezsen.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yazmışsın. Haklısın.
+1 yılGünümüzde erkekler kapalı kızlara açılmakta biraz daha çekingen davranıyor. Dış görünüşünüzden ötürü değildir bence kapalı olmak bir adım atmayı daha çok zora sokuyor erkeklerden açısından ben çevremde hatta bununla ilgili çok örnek gördüm. Güzel veya çirkin fark etmez kapalı diye kız açılsam bana bakmaz veya dininden ötürü istemez gibi sözler ile karşılaştım.
10 YorumlaDış görünüşten kaynaklı değil buna emin olabilirsin. Bence daha doğru kişi karşına çıkmadığı içindir. Doğru zaman doğru kişi nedir? Ansızın olur her şey bazen evde oturursun ansızın sosyal medyadan bı mesaj gelir sana ve o an başlar her şey.
Ya da dışarda biriyle çarpışırsın ve başlar. Yaşın geç değil ki. Böyle düşünüp modunu eksilere çekme lütfen eminimki çok güzel ve çok iyi birisindir. Doğru zamanı bekle ✋ Yanlış insanlarla olmaktan çok daha iyidir buna emin olabilrsin. #kizlarbiradimone #KizlarBirAdimOne
@ksFırsat00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler için kapalı olman çok da önemli değil. Bazı erkekler kapalı bayan istemeyebilir. Hayata bakış açımız farklı diye. Ama bu kapalıların kötü olduğu anlamına gelmez. Misal sende aşırı kominist bir erkek istemezsin. 😀 ayrıca yaşın biraz evlenme yaşının altında olduğu İçin seni evlenmelik kız olarak görüyorlar sanırım. Yani o yaşdaki erkekler genelde gezmek isterler. Ancak 3-4 yıl sonra evlenmek isteyen erkeklerin radarına gireceğin için o zaman aşırı ilgi odağı olabilirsin 😀😀 belki ki şendi halinde, iyi huylu bir bayansın 😀😀 bu biz erkekleri size aşırı çeker😀😀 Bu arada duygusal olarak bir erkeğe bağlanmayı aşırı istiyorsun değil mi? Onun kokusunu ve sıcaklığını hissedip onun omzunda kendimi güvende hissetmek istiyorsun değil mi?😀😀 hemde aşırı
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn bu yaşlarda evet. Ama 3-4 yaş daha büyüyünce artık duygusal ihtiyaç aramaya başlıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi 25-26 olsun bu sefer evlilik için
Erkeklerin ilgisinden sıkılmaya başlar 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn hepsi demiyelim de 😛😛 büyük kısmı diyelim.
Akıllı erkek seks aramaz huzur arar. Huzur = mutluluktur 😀😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılPek güzel olduğunu düşünmüyorum ama çirkin değilsindir ben de tipsizim yani güzellik kapalılığa bakmıyor kapalı bir kız olsanda yeşil gözlerinle bütün erkekleri kendine çekersin… güzel olmak için iyi bir kemik yapısı renkli veya ela göz açık veya buğday ten şart öyle esmer siyah gözlü olup güzel olunmuyor bu kız güzel mesela
020 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@gizemnnn güzel ama Rihanna ve Adriana, Tuba Büyüküstün gibiyse yani yüz hatları yeşil gözleri hoş yani ama hiç renk olmayan full esmer kahve göz sıradan kalıyor
- +1 yıl
@evliyegömen annemi karıştırma anası kşar senin anan kadın olsa senin gibi pzevnk yetiştirmezdi onun bunun ccugu. Yollu anan senin gibi pzevnk pis d*muz yetistirmiş onun bunun kızına sarkiyorsun pis arsız d*muz o açık kızlar senin neyine be örümcek kafalı. Hayatımda dönüp bakmam senin gibi a*mcık beyinliye it
- +1 yıl
Buradaki kızların çoğu yıkık gibi.
- +1 yıl
Yanliş yere yazdim bu paylasimi geri alamıyorum kusura bakmayın
+1 yılİster açık ol ister kapalı. Her nasip vaktine esirdir. Allahın izniyle elbet senin de nasibin gelir. Daha gençliğinin baharındasın böyle şeyler düşünme. Demekki vakti gelmemiş güzel kız. 😊 Çirkin olduğunu düşünme Allah her insanı özenerek yaratmış, olduğun halini kendini sev.
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben 25 yaşıma giricem sence çok mu çirkinim profil fotoğrafıma bakıp yorumlar mısın objektif bir şekilde boyum kısa 1.70 maalesef
- +1 yıl
@StefanBosqert kardeşim çirkin değilsin. Çirkin derlerse aldırma yalandır.
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Erkekler öncelikle kolay kız isterler. Öpüşmem, sevişmem, yiyişmem, kurallarım şöyle, böyle.. vs dersen öyle bekler durursun.
Ha bi de güzel değilsen geçmiş olsun.
Zaten erkekler bıkmış türk kızının kaprisinden, hasta tavırlarından neden kadın egosunu tatmin etmek için riske girsinler?
15 Yorumla- +1 yıl
@dloohsouse Boş, boş konuşuyorsun. Klasik türk kızı işte.
- +1 yıl
@dloohsouse Krane rspusu varoş tavır bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni göremeden dış görünüşün hakkında yorum yapamam. Ama erkeklere çekici gelmiyorsun demek ki. Güzelik olarak değilde davranışsal olrakta olabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılBaya kapalym işte... Bilmem yani diğer kızlar gbi çocuksu çok konuşkan deilim ağırbaşlı biri olrk biliniyorm cevrmde
- +1 yıl
O zaman olmaz. Etrafına pozitif enerji saçmazsan kimse senin yanına gelmez. Cır cır böcekleri her zaman ışığa gelir
Soran+1 yılO zamn doğru yoldaym ) öyle olmktansa yalnz kalirm daha iyi olgun ağır ağır başlı olmk en güzeli
- +1 yıl
Herkes mutlu olmak ister. Sen ağır başlı olursan kimse senin yanına yaklaşmaz. Pozitif olmak iyi bir şey. Pozitif derken espiri yapan falan yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muhafazakar aile baskısının altında yetiştiğin için insanlar biliyorlar iletişim kuramayacaklar seninle o yüzden istemiyorlar Ben de istemiyorum mesela kapalı bir kadınla hayır olmaz çünkü aile baskısı oluyor sizlerde şuraya gitme buraya gitme şunu yapma bunu yapma böyle basık olur mu ya ondan sonra da gizli gizli Her boku yiyorlar işte kapalı kadınlar
00 YorumlaAslında çoğu erkek güzel bir kız gördüğü zaman kesin sevgilisi vardır diye açılmıyor veya reddedilme korkusuyla açılamıyor bundan da kaynaklı olabilir veya sen çok soğuk görünüyorsan sana bir şey söylense hemen tersleyecekmiş gibi duruyorsan ondan dolayı da olabilir tabii dış görünüşünü de alakalı olabilir hepsi ihtimal boyun kaç kilon kaç nasıl birisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Erkekler genelde başka konular için yaklaşıyorlar maalesef, tesettürlü olduğun için yapmazsın zaten diye konuşmamış olabilirler seninle. Tabi ki tüm erkekler için geçerli değil ama özellikle yeni nesil kesim (-23 yaş altı) bu konuda bozulmuş durumda. Hayırlısı olsunn, illaki senin de karşına birisi çıkacak.
00 Yorumla
+1 yılSence ben çirkinmiyim? Hayır tabiki 😊 konu hayırlı bir eş istiyorsan ve gönlünden dilinden dua ediyorsan Rabbin seni üzecek kıracak insanları sana uğramaz demek ki vakti saati var şöyle düşün baharın güneşine aldanıp açan çiçekler erken dökülür o yüzden canını moralini bozma demek ki senin için bahar daha gelmedi
00 YorumlaSeküler erkek istemiyorsun. Seküler olmayan adamında sevgiliyle işi olmaz zaten o yüzden gelen giden yok
22 Yorumla- +1 yıl
Dindarlarda sevgili yapıyor aslında abes duruyor ama böyle bir şey var
- +1 yıl
@DanoneGünlükSut yani çelişki bence. Dindar olup sevgili yapılmaz. Ya sevgilin vardır ya da dindarsındır😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhafazakar kadınlar, ancak görücü üsulle evlenebilir. Flört etmeyi, inancınız yasaklar. Ama 2013-2017 de muhafazakar olduğum için; sizin camiayı iyi bilirim ve sana tavsiyem şudur: Gİreceksin; akp ye , ilim yaymaya veya Tügvaya.. Buralar da aktif rol oynayacaksın ve içlerinde bir tane dinci muhafazakar erkek, seni istemeye gelecek. Zaten dinci erkekler, laik erkeklerden çok daha kolay evlilik kararı alıyor. Seni beğensin, yeter.. Aktif olmasan, evinde oturup beklersin..
09 Yorumla- +1 yıl
Hocam senin var mi kız arkadaş?
Cevap sahibi+1 yılYok, denk gelmiyor.
- +1 yıl
Kendine hayrin yok bir dünya nasihat vermis olayi dine, siyasi partiye geçirmişsin.
Cevap sahibi+1 yılÇabalarım var ama kısa boylu olduğumdan ; zorlanıyorum. Kaldı ki soruyu soran, muhafazakar olduğu belirtiyor. . Ben de muhafazakarların, koca bulma yöntemlerini iyi bildiğimden ; tavsiye vereyim istedim. Belki tutar. Zira Muhafazakar kadınlar, buralarda sosyalleşiyor ve buralarda da koca buluyor.
- +1 yıl
Hocam buradan kimse koca bulmaz. Bu işler nasip kismet nerede karşina cikacagi belli olmaz. Senin boy kaç ki kısa oldugunu dusunuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBuradan kimse bulamaz tabi. Ben ona, dedim ki ; "madem ki muhafazakarsan, Akp ve Tügvay git, üye ol, aktif ol ve denk gelir" demek istedim. Yorumum da çok açık ve net. Boyum, 1,61
- +1 yıl
Muhafazakar deyince sosyallesme kurumlari bunlar mi oluyor? Yemek pasta vb. kurslara gitsin belediyenin. Orada tanişacagi insanlarla rahat denk gelir.
Cevap sahibi+1 yılKendi gibi, muhafazakar arıyor ama. Kendi gibi muhafazakarlar da buralar da bulunur
- +1 yıl
Ülkenin yüzde 70 i neredeyse muhafazakar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seninle tanışmak istiyorum
Bende kapalı muhafazakar edepli bir kızla tanışmak ciddi ilişki istiyorum
Ailenin gibi muhafazakar bir aile olmasıda seninle tanışmak sana olan merakımı artırdı
Bu hayatta en büyük hazine edep, karakter
Bana bir şans verir misin
Seninle tanışmak istiyorum
Ciddi ilişki istiyorum artık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek nasil bakar?
1- ya lovable sin = sevebilen birisin, tatlisin, kibarsin, ahlaklisin, yoldaslik nedir bunu bilen birisin, evlenecekbirisin, saygi hakeden birisin vs
2- ya f*ck sin = kendi seks obje gibi gosteren birisin, sadece gunu gecerecek birisin, butun yatrimlerin karakter gelistirmek yerinekozmetik, vucut ve dis gorunumu icin yapan birisin, ya da kendine sayigi olamayan siradan biri basit bir insansin vs.
bu 2 genel katagori de kendine nerede goruyorsan, ona gore oyle erkekler sana yaklasir. eger biri yaklasmiyorsa etrafındaki insanlar farkli kategorisindedir. ya kategorini degistireceksin ya da cevrene.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx kisaca kimde ne malzeme varsa ona guvener, onu kullanir ve onu ilgilenen erkekler de var. her insan kendini hangi kategoride oldunu baksin derim :) bu benim gorusum. gorusuma sayigi gosteremiyorsan bu da senin problem.
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler açık kapalı pek bakmıyor. Açık bir kız sade bir pantolon tişört giyse saçını at kuyruğu yapsa ona da bakan olmuyor. Erkekler objelere bakıyor onlara sevgili oluyor. Çünkü bahsettiğim açık kız cinsellik atamadığı için erkekler ona ilgi duymaz. Kapalı kıza hiç duymaz çünkü onunla öyle şeyler yaşamasının imkanı yok
013 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben 25 yaşıma giricem sence çok mu çirkinim profil fotoğrafıma bakıp yorumlar mısın objektif bir şekilde boyum kısa 1.70 maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@StefanBosqert iyisin kardeş. Boyu sıkıntı yapma
- +1 yıl
Benimde hiç olmadı sevgilim
Cevap sahibi+1 yıl@StefanBosqert olmak zorundadır değil kardeş evlenirsin
- +1 yıl
İstemiyorum öz güvenim yok
Cevap sahibi+1 yıl@StefanBosqert ama sevgili yapmaya var
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı ki istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@StefanBosqert sevgilin olunca ne olacak
- +1 yıl
Psikolojik olarak hazır değilim halletmem gereken şeyler ve iyi bir vücut iyi bir psikoloji sen sevgilin olsun mu istiyosun benim gibi bir dış görünüşü olan bir erkekle düşünür müydün
Cevap sahibi+1 yıl@StefanBosqert kardeş ben sevgililik düşünmüyorum ciddi düşünürüm
- +1 yıl
Seni merak ettim knk yanlış anlama kendimi beğenmiyorum yazmışsın abaza değilim foto atar mısın
Cevap sahibi+1 yıl@StefanBosqert nerede yazmışım kendimi beğenmediğimi kanka
- +1 yıl
Dış görünüşümden mi yazdın
Yani tesettürü ben "erkekler benden uzak dursun" simgesi olarak algılıyorum. Zaten amacı da bu. Sen süs olsun diye mi takıyorsun?
Bunun dışında niyetini çok açık etmeyen tesettürlü bir kadına yaklaşmam.
10 Yorumla
+1 yılmaalesef şöyle bir şey var erkekler taş gibi kadın yok sıfır beden yok uzun bacak bilmem ne öyle istiyorlar kilolu olsan bakmazlar sadece kadın düşkünleri bakar o da cinsellik açısından yani bu zamanda sevgili bulmak çok zor
13 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınların kararı siz erkeklere hesap vermek zorunda değiliz
- +1 yıl
@evliyegömen ne sinir bozucu adamsın sen ya kötü söz sahibine aittir ne de olsa bir şey demiyorum
- +1 yıl
Evliyegömen kim herkes ondan bahsetmiş
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çirkin ya da tesettürlü olduğun için değil kendini hep ortaya attığın için kaybediyor olabilirsin bırak insanlar seni tanımak için gayret etsin onlar adımı atsın ilk adımı atan kadınları erkeklerin ciddiye aldıklarını düşünemiyorum ben şahsen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen guzel bulan etkilenen vardir ama erkeklerde genelde ya simdi bu kapali kiz hani cok ciddi iliski insanidir evlenmeden opturmez gibi gibi seyler oldugu icin uzak durmaya calisir 30 dan sonra falan bakariz oluyor biraz shshsjsjj
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Vakti gelende vûku bulur inşallah. Yazgın da varsa şayet sen gitmesen de o senin ayağına gelir.
Sabır çiçek gibidir. Vakti gelmeden açmaz. Önemli olan salih bir eş adayı bulmandır. Gerisi önemli değil.
00 YorumlaMuhafazakar her 2 cinstende yok denecek seviyelerde, çogu şu dönemlerde bozuldu.
Salla gitsin herkes kendi karakterine göre yaşar.
Hayırlısı olsun hakkında ne diyelim.
Kendini güzel buluyorsan güzelsindir başkaların lafını ırgalama.00 YorumlaYanlış dönemde doğduk herkes ilişkiye negatif bakıyor artık 😀
10 Yorumla
+1 yılaçılma dediğin şey zaten ergenlikte olur. bir kadından hoşlanan erkek ona ilgi gösterir ve davet eder. daha sonra olumlu gidiyorsa her şey zaten olaylar gelişir. dış görünüşünü göremediğim için yorum yapamam . güzel olduğunu varsayarsak eğer topluluğa çıkarsan ilgi gösterenler çıkacaktır muhtemelen.
00 YorumlaSorumluluklarını başkalarına yaptırmaktan rahatsızlık duymayanların size ilgi göstermemesi konusunda diyeceğim şey şudur; Sizi Allah korumuş. Diğerleri ise muhtemelen kendini keşfetme ve dönüştürmekle meşguldür, siz de bunu gündem ederseniz mantıklı bir iş yapmış olursunuz.
00 Yorumla
+1 yıltam olarak nasıl birisiniz yani misal aşırı ciddi görüntüyemi sahip birisiniz ve ya birisiyle konuşurken kısa ve çok ciddi cevaplarmı veriyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılSen buradaki görüşlere aldırma. :) eminimki güzelsindir. Bu devirde ilk açılanın erkek ya da kız olması durumu kalktı. Yani artık kadınlar da ilk adımı atıyorlar. Tesettürünü bahane etmemelisin. Bende kapalıyım ama hem çokça kez iltifatlar aldım hem de erkekler ilk adımı da attılar. Benim ailem de muhafazakardır. Belkide pozitif enerji yaymalısın. Gün içerisinde insanlara ışık saçtığın takdirde sürekli iltifatlar ve yeni insanlar toplarsın. Sevgiler
05 Yorumla- +1 yıl
Övdün mü yerdin mi anlaşılmadı🤔
- +1 yıl
Övdüm tabiki önemli olan davranışlardır.
- +1 yıl
Sanki bende aynı şartlardayım ama ben daha iyiyim gibi bir anlam var,😜😜
- +1 yıl
Pozitif düşünüyorum ve eleştirileri görmezden geliyorum :) yoksa her şeyimi eleştiriyorlar benimde
- +1 yıl
Peki😜🖐️🖐️
+1 yıl30 yaşın dayım Hiç bir Kadına Seni seviyorum demedim.
Ama Şu da bir gerçek Bir Kadını 1 km den görsem ne ayak olduğunu da anlarım.
Benim Hayatım da ki Kadınların Tırnağı olamaz Elin kızı.014 Yorumla- +1 yıl
Gerçek ismin ne senin
- +1 yıl
En çok nefret ettiğin isim
- +1 yıl
Ramazan 😒😒😒
- +1 yıl
Yaw senin ismin ne
- +1 yıl
Ramazan 😀
- +1 yıl
Yok yok bayram 😀
- +1 yıl
Ben sana ismini sorsam bana vereceğin İsim Sahte olur sen bana ismimi soruyorsun Sana sahte bir isim de gerçek ismimi de vermiyorum istersen öğren
- +1 yıl
🙄🙄
- +1 yıl
@Fikrizyann yoo sormadinki
- +1 yıl
@orkidegülpapatya
Fikrizyann Olm ne soracam abuk subuk fikirler işte 😒 - +1 yıl
Ondan değil ya birine benzetim konuşmanı teyit etmek icin sordum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yuh artık Konuşma dan analize geçmiş Bu ne tecrübe vayy awk
- +1 yıl
Oyle valla yasinizda aynı ya söylesen olürmüsün
Knk seni görmeden dış görünüşün hakkında yorum yapamam ama sen kendini beğeniyorsan sıkıntı Yok, sadece dış görünüş değil karakter ve düşünce tarzları uyuşması lazım
00 Yorumla
+1 yılben çok çekingenim beni sadece ortaokul boyunca seven birisi olmuştu arkadaşıyla haber yollamıştı ve hep bakıyordu ben şaşkındım çünkü yakışıklıydı dedim ki eğer gelip çıkma teklifi etse kabul ederim başka bişey yapmam ama etmedi ben yinede hava attım çünkü herkes onun peşindeydi hfdcghvfdj olm ben güzel değilim kiiiiii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani gorunusunu bilemem ama cok. Muhafazakar olunca namuslu olunmuyo. Ailen sanirim burada ikileme girmis. Hayatina birini almak icin taniman lazim tanisman lazim herkese soguksan normal boyld olmasi
00 Yorumlabende senin gibiyim erkekler takmiyor beni yatacak kiz ariyorlar yatacak kizda cok evlenemye gelinve benlm gibisi ölye bri ariyorlarli aglama durumna geliyorlar güzel kardeşim sakin oyle güzel kardeşim erkeki kabuletme o senin ilkin olcak onjn cok hosuna gider kiymetini bilmez oyle tipler ve erkekler dis görnüse asiir sekilde bakiyor
09 Yorumla- +1 yıl
Sen değerli birisin elbet o kişi seni bulacaktır
- +1 yıl
@evliyegömen bırı gelıp anana bacın a boyle dese hosuna gıdecek mı
- +1 yıl
citir kadin yasli erkeke i bakar güzel kardeşim paarasi olmayan yasli erkek nasil citir aliyor paarasi olan citir alsa bile an fzla bir ay durru kiz sonra kcar 30 lu kadin yaslanmiyor oc bir bok bildin yok namusuz sapik abaza tek derdin genclik seni oyle bri agzina sicarlarki eskort kadinlar
- +1 yıl
@evliyegömen mk pıcı gızlıden yazma yerını yurdunu sole mıllete sarkmak ne demek gosterelım
Ben de bir aralar öyle düşünüyordum ama dış görünüş kesinlikle bir etken değil. Aşk hem şans işi hem de biraz şeytan tüyü gerekiyor. Çok kişi görüyorum Instagram'da, kadın 200 kilo (bir örnek, fat shaming değil) kocası sevgilisi ölüyor kadına. Kimisi var yüzüne bakılacak gibi değil dalyan gibi sevgilisi var. Şans işte...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılsadece o yüzden değildir eğer asosyal özgüvensiz biriysen ve dışardan da soğuk ve ciddi gözüküyorsan ondan doalyıdır
06 Yorumla
Soran+1 yılAyn oyleym ) soğuk deilim ama ağırbaşlı yani kndi halinde
- +1 yıl
işte bu da büyük ve önemli bir etken maalesef
Soran+1 yılYapck bisy yok karkter meselesi.. diğer kızlar gbi çocuksu davranamiyorm
- +1 yıl
öyle tabi herkes farklıdır. bende senin gibiyim misal.
Soran+1 yılHadi hyrlsii 🙂
- +1 yıl
öyle :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı kadın kısmen hadım erkeğe benzer... Ne kadın tam olarak ne erkek 🤮 Kapalı kadın "erkeğe kapalı" dır. yazılı bir levhayla yürür.
15 Yorumla- +1 yıl
Siz Arabistan'da veya Iran'da mi yaşiyorsunuz. Açikcasi ben birisini begensem bu kapali bu açık diye farkli bakmam. Saygi çerçevesinde kendimi ifade ederim.
Cevap sahibi+1 yılEğer başınız kapalı ise... Benden uzak dur... yiyosa babam orada onla konuş demenin direk fiziksel hali. Hep kafası kapalı birinin şimdiye dek ilişki yaşadığını görmedim. Çoğu yazın çiçek gibi başı açılıyor 5-6 ay fink atıyor. kış sezonunda kafası kapanıp dindar moda giriyor 💁♀️😁
- +1 yıl
Gereksiz gereksiz konuşmuşsun. Kapalilara saygı duymayi ögrenmeyip bir de sortlulara saygi duymayi bekleyin. Her şey karşılıklı saygi beklemek icin once duymayi öğrenmek gerek!
Soran+1 yıl@kingkong321 tebrik ederim görünüşz için 🥰
- +1 yıl
Teşekkur ederim
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Ben açılayım müdür, sen iste yeter. Küçükken bir komşunun köpeği beni kovalamıştı, bende sinirlenip gece evlerinin duvarına popo resmi yapmıştım :D :D
08 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅 deli ya
Soran+1 yılBiraz daha güldürsen )
Soran+1 yılVeririm
Soran+1 yılBu olmadı ya komik deildi
Erkekler güvenilir değil. Bırak açılmasınlar.
23 Yorumla- +1 yıl
Günah ayıp
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılFotografin varsa analiz yapabilirim. Kapali olmak bence normal bir durum tek kapali sen degilsin. O yuzden bazi şeyleri ona baģlamamalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeküler erkek istemiyorum diyerek zaten erkeklerin yüzde 90 ını elemiş oluyorsun. Kim şeriatçı bir kız ister öyle düşün. O kadar az seçeneğin var ki. Buna rağmen erkeklerle konuşabilmişsin. Erkeklerin durumu daha da zor.
00 Yorumla
+1 yılSen niye açılıyorsun sakın bidaha öyle bişey yapma şimdi genel olarak erkekler açıldığı için ister istemez aciz imajı çizersin bırak o gelsin
00 Yorumla
+1 yılBana da açılmadı ve açıkçası gerek de yok. Çok takılma bence böyle şeylere. Nasibin gelir seni bulur illaki.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ben de kapali bir hatuna açılmam. Birincisi güzel olmuyorlar. İkincisi cezbedici bir yanları yok.
015 Yorumla- +1 yıl
Hayır, biz dinimiz de emredildiği için kapanıyordu. Ne kadar saçma bir düşünce
- +1 yıl
- +1 yıl
@flrttaxx göz neyi görüyorsa onu söylüyorum. Dar da giyseniz, ne yaparsanız yapın kafanıza takınca örtüyü LOTR Nazgul oluyorsunuz.
- +1 yıl
@laviniaa0Q Eminim öyledir.
- +1 yıl
Demek senin bulunduğun çevre öyle. Benim bulunduğum çevrede tarz diye takmıyorlar. çevreni değiştir bence
- +1 yıl
Ha ha ha
- +1 yıl
Tesettür zaten namahrem yerlerimizi kapatmak için var. Erkekler içinde göz kapakları diye geçer dinde. Hem sana kim mahalle baskısından bahsetti. Ben dedim ki benim çevremde tesettürü hakkıyla yapanlar var. Moda için değil. Bence ilk baş sen kendi zihniyetini yak ve kül et. Külünü de etrafa saçma emi. Dinen bir emir ve ben müslüman olduğum için buna uyuyorum. Uymayanlar da var bu onların günahı. Zaten dinde zorlama yoktur diye geçiyor. Biz söyleriz karar onların.
- +1 yıl
Her kadın "aile sülale mahalle baskısı" ile mi kapanıyor tek hücreli arkadaş? Yani bu düşüncene göre kadınların beyinleri yok, asla ağızları dilleri yok tamamiyle ortama göre mi giyinip kuşanıyorlar? o zaman açık kadınlarda erkekler için giyiniyor senin mantığına öyle mi? Siyasi simge ne ya? nekadar komik, kadını ve seçimlerinj simgeleştirmeyi nekadar seviyorsunuz !
Ayrıca gerçekde sana bakan kadın yok dimi? senin şöyle kadın böyle kadın isteme lüksünün olduğunu sanmıyorum. Cips paketini aç ve oyununu oyna. - +1 yıl
@selambengeldim555 tahmin bile edemeyeceğin kadar çok arzu ettiğim kadınla beraber oldum, hiç gözümün arkada kalacağı bir hayatım olmadı. Tanrıya sukredebilecegim tek şey karşıma hiç Nazgul çıkarmadı. Lahana sarması zaten sevmem. Agugugu
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 nazgül mü? lahana sarması mı? agugugu mu? dostum senin acilen terapiye başlaman lazım insan içine nasil çıkartıyorlar seni anan baban yok mu
- +1 yıl
Birileri burada çok komik olduğunu zannediyorrrrrr habeşliii🤣
+1 yılBen de kızın birine açıldım anında beni reddetti. Sonra da hiçbir kıza acilmadim. Allah belami verdi ve ilişkilerim hep kısa süreli oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an dısarda oturuyorum karşıda sısko cırkın sıfat kız yanında dağ gibi adam var asıl cırkınlerın sansı var nerde kezban sısko tipsiz yanında dağ gibi adam bende tam tersi guzel cıtı pıtı kızım yalnızım 😢
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen adım atsam da sevgılı degıl fb istiyor herkes 😒
Cevap sahibi+1 yılOyle yapıon zaten ama içerliyorum o sıskolarla sevgılı oluyolwr benle neden olmuyorlar hıc sevgılılık yasamadım hep fb
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorum ya cidden o sıskolarda ne bukuyola Şu an karsımdalar gördükçe sinir oluyorum o sısko dam ne eksıgım var fazlam var hatta ama erkek onu sevıyo bellı nefret edıtorum erkeklerden ya
Cevap sahibi+1 yılHayır sert falan degılım bebek yüzlüyüm minyon um
+1 yılYa abi kapalı veya açık ol dış görünüş ne alaka düzgün birini bul tek kişi olsun şu an bulmak zorunda misin
03 Yorumla- +1 yıl
@gizemnnn yok 10 yas kucugum onu abazalar yazmasın diye oyle yazdım sorabilirsin burdan
Vakti gelince hepsi olur sorun yok biraz daha sabır
010 Yorumla
Soran+1 yılBtlislmisn Beyza 🙂
- +1 yıl
Belli zaten her gün farklı kadınlar yatıp eğlendin ilk yorumundan bellidi senden çok o kadınlarla üzülüyorum içi fesat olan bir adamla takıldıklar için her gün bir kadınla eğlenip kenara atmak bence o kadını kullanmaktan başka bir şey kadınlar bunu nasıl kabul ediyorlar çok merak ediyorum yazık😏😂
+1 yılTemiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara nasibi beklemek en güzeli
02 Yorumla
Soran+1 yıl😊❤️
- +1 yıl
Hiç bir zaman haramda mutluluk arama evlilik ahiretlik olsun
+1 yılSesli harfleri yuttuğun için beğenmiyor olabilirler abla
06 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık...
- +1 yıl
Kötü alışkanlık
Soran+1 yılYazıda böyle konusrken sorun yok ) o yüzden takma kardeşim
- +1 yıl
Heee salla yav açılırlar sana merak etme
Soran+1 yılİstemiyorum gerek yok )
- +1 yıl
Hee o zaman yine salla
Kapalı olmanla sevgilinin olmamasının alakası yok sadece zamanı gelmemiştir daha
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bize açıldılar da ne oldu boş ver hepsi güzelliğe bakıyor
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılBana da açılan olmadı ya bı bokluk olabilir işin içinde
14 Yorumla- +1 yıl
Sanane
- +1 yıl
Kimse seni sevmedi etmedi diye öfkeni bana kusamazsin kaldı ki bir ucubenin sacmalamasi zoruma gitmez aciyorum sizlere anneniz babanız bile sevmemiş sizi yazık
- +1 yıl
Ok
- +1 yıl
Ne karaktersiz insanlar var dimi @Shiningdiamond
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olmanızla ilgisi olsa da tam olarak örtüşmez bununla.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah koruyor seni öyle düşün nasibin seni her türlü bulur
00 Yorumla Dış görünüşünden de olabilir, erkeklere karşı yaydığın enerjiden de olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat