Aşk İlişkileri Ergen biri ile gelecek düşünürmusunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 2 yıllık ilişkimde sevgilim 15 yaşındaki ergen gibi hareketlerin var ve bir gelecek düşünmüyorum dedi Ergen biri ile gelecek düşünürmusunuz? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BlondesmannFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düşünülmemesi lazım. Hayat çok zor gelir ergen kafası olan biriyle 0 0 Yorumla
Poyrazzcn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Gelecek düşünmüyorsa neden 2 yıldır seninle birlikte 0 0 Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Adam düşünmüyorum demiş sen zorluyorsun düşünmek için 😂 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Onun daha öncelikleri farklı, değil gelecek şimdiyi yaşasın hele 0 0 Yorumla
KartalınSercesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 5 ay senin yaşın kaç ki canım daha kücük sevgilin 1 1 Yorumla Soran 5 ay Ben 20 tatlım oda 26 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 60,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmem 0 0 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 87% 5 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düşünmem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düşünülmemesi lazım. Hayat çok zor gelir ergen kafası olan biriyle
Gelecek düşünmüyorsa neden 2 yıldır seninle birlikte
Adam düşünmüyorum demiş sen zorluyorsun düşünmek için 😂
Onun daha öncelikleri farklı, değil gelecek şimdiyi yaşasın hele
senin yaşın kaç ki canım daha kücük sevgilin
Ben 20 tatlım oda 26
O zaman yoluna bak deseydin
Hayır düşünmem
Düşünmem.