Aşk İlişkileri Ergen biri ile gelecek düşünürmusunuz? merhabax10 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 2 yıllık ilişkimde sevgilim 15 yaşındaki ergen gibi hareketlerin var ve bir gelecek düşünmüyorum dedi Ergen biri ile gelecek düşünürmusunuz? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BlondesmannFenomen Takip Et Guru Yaş: 24 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı. Düşünülmemesi lazım. Hayat çok zor gelir ergen kafası olan biriyle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Poyrazzcn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eig 100% 4 ay Gelecek düşünmüyorsa neden 2 yıldır seninle birlikte Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eig 100% 4 ay Adam düşünmüyorum demiş sen zorluyorsun düşünmek için 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 98% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. Onun daha öncelikleri farklı, değil gelecek şimdiyi yaşasın hele Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 100% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. O zaman yoluna bak deseydin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 49,8b görüş paylaştı. Hayır düşünmem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KartalınSercesi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 4 ay senin yaşın kaç ki canım daha kücük sevgilin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör merhabax10 4 ay Ben 20 tatlım oda 26 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 87% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Düşünmem. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ATASLANMA1 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 4 ay Koy ver yoluna knk hala olgulaşmamiş mamut o Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Düşünülmemesi lazım. Hayat çok zor gelir ergen kafası olan biriyle
Gelecek düşünmüyorsa neden 2 yıldır seninle birlikte
Adam düşünmüyorum demiş sen zorluyorsun düşünmek için 😂
Onun daha öncelikleri farklı, değil gelecek şimdiyi yaşasın hele
O zaman yoluna bak deseydin
Hayır düşünmem
senin yaşın kaç ki canım daha kücük sevgilin
Ben 20 tatlım oda 26
Düşünmem.