Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yorumlariniz merak ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Guncellee
2 aydır Nişanlıyız 5 ay öncesi var. Hep böyleydi. Bazen sık mesajlaşırız bazen sabahtan mesajlaşıp akşam 9 da yazdığı olabiliyor muhabbet güzel gitsede beni düşündürüyor neden böyle bilmiyorum beni sevdiğini düşünüyorum ama aşık değil mı ondan mı sesli aramıyor özellikle erkekler yorumunuzu bekliyorum 1 hafta sesli aramadığı olabiliyor ama vatsaptan ses kaydı atıyoruz. Neden böyle sık konuşmuyoruz deyince bence konuşuyoruz diyor. şu an askerde ama hep böyleydi askerden öncede böyleydi sevdiğine inaniyorum. Ama merak edip sesimi duyayim gibi istekleri olmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin nişanlı artık, senin değil..
Neden
Bu dediğini, genelde kızlar sevmediği flörtlerine yapıyor.
Ben kızım profili yanlışlıkla erkek yapmışım nişanlım askerde demişim baksana
Tamam işte, sende kızsın ya daha iyi anlarsın diyordum.. Bir ihtimal asker de olduğu için diyebilirsin, öncesinde de öyle demişsin ama.
Mesajla tam anlatmak istediği anlatamam diye telefonla konuşmak istiyorum. Bide şu an aklıma gelen şeyleride yazım. Konuşurken aklıma gelmez belki. Ben seni seviyorum bunu çok defa da dile getiriyorum. Ben yalancı biri değilim. Seni seni seviyorum demenin de önemli ve değerli bir şey olduğunu düşünùyorum. Fırsat buldukça ailemle konuştuğum doğru. Ailem beni okuttu büyüttü tabi onları arıcam. Hem onları aradığımda çoğunlukla seni de arıyorum. Zaten kaçak konuşuyorum. Sivil hat yasak olduğu için askeriyede. Seni birkac gün aramamın sebeplerinden biride seninle ilk gün telefon çekmedi ya bende sandım bimcell burada güzel çekmiyor. Meğersem sen odada olduğundan bide bende konuşa konuşa güzel çeken yerleri buldum askeriyede sonra aradım işte. Bak ben gerçekten sevmesem, seninle bu kadar süre konuşmazdım ilk basta. Seni gerçekten sevmesem seni kaybetmemek için korkmazdım, seni gerçekten sevmesem senin elini tutmazdım çünkü ben hayatımı yaşayacağım insanla yaşamak istedim hep özel şeyleri. Seni gerçekten sevmeseydim seninle nişan yapmazdım, seni gerçekten sevmeseydim beni yeterince sevmiyorsun gibi çok çirkin ve çok ağır ithamların karşında çok ağır konuşup senin kalbini kırardım. Ama ben sana kiyamıyorum ki ben seni seviyorum senin hayalinle ayakta duruyorum askerlikte. ( bugun ben niye böylesin deyince bunları tuşlu telefonundan yazdı ne düşünüyorsun )
Bana bahane gibi geliyor, çünkü gitmeden önceki davranışı doğal değil. Geldiğinde birlikte olursunuz, sonrasında ne olur bilmiyorum..
Sen bi erkek olarak böyle mi düşünüyorsun gerçekten
Gerçekten böyle düşünüyorum..
Konuşuyorsa sese gerek yok kusur arama
Normalde erkekler sık sık arayıp sesli konuşmazlar mı. Aşağıdaki bana attığı mesajdan sence beni seviyor mu ne düşünürsün sana atılmış olsa için rahat eder mi
Kendisine sor en güzeli
Sordum bak bunları yazdı kopyalayıp yapıştırcam ve görüşünü almak istiyorum...
Mesajla tam anlatmak istediği anlatamam diye telefonla konuşmak istiyorum. Bide şu an aklıma gelen şeyleride yazım. Konuşurken aklıma gelmez belki. Ben seni seviyorum bunu çok defa da dile getiriyorum. Ben yalancı biri değilim. Seni seni seviyorum demenin de önemli ve değerli bir şey olduğunu düşünùyorum. Fırsat buldukça ailemle konuştuğum doğru. Ailem beni okuttu büyüttü tabi onları arıcam. Hem onları aradığımda çoğunlukla seni de arıyorum. Zaten kaçak konuşuyorum. Sivil hat yasak olduğu için askeriyede. Seni birkac gün aramamın sebeplerinden biride seninle ilk gün telefon çekmedi ya bende sandım bimcell burada güzel çekmiyor. Meğersem sen odada olduğundan bide bende konuşa konuşa güzel çeken yerleri buldum askeriyede sonra aradım işte. Bak ben gerçekten sevmesem, seninle bu kadar süre konuşmazdım ilk basta. Seni gerçekten sevmesem seni kaybetmemek için korkmazdım, seni gerçekten sevmesem senin elini tutmazdım çünkü ben hayatımı yaşayacağım insanla yaşamak istedim hep özel şeyleri. Seni gerçekten sevmeseydim seninle nişan yapmazdım, seni gerçekten sevmeseydim beni yeterince sevmiyorsun gibi çok çirkin ve çok ağır ithamların karşında çok ağır konuşup senin kalbini kırardım. Ama ben sana kiyamıyorum ki ben seni seviyorum senin hayalinle ayakta duruyorum askerlikte.
Enteresan durum
Seni gerçekten sevmesem seni kaybetmemek için korkmazdım, seni gerçekten sevmesem senin elini tutmazdım çünkü ben hayatımı yaşayacağım insanla yaşamak istedim hep özel şeyleri. Seni gerçekten sevmeseydim seninle nişan yapmazdım, seni gerçekten sevmeseydim beni yeterince sevmiyorsun gibi çok çirkin ve çok ağır ithamların karşında çok ağır konuşup senin kalbini kırardım. Ama ben sana kiyamıyorum ki ben seni seviyorum senin hayalinle ayakta duruyorum askerlikte.
Beni yeterince sevmiyor musun diye sorunca bunları dedi sesli bi çok kez aradi sonra konuştuk işte. Sevmiyor gibi mi geldi sana