Sizce bu kızın saçını başını yolmali miyim?

Merhaba esimin bir kız arkadaşı var, fazla samimiler çok rahatsız oluyorum evlenmeden uyarmıştım dikkat ederim demişti, geçen mesajlasmalarinj gördüm güya dostcaymis ama ben rahatsiz oldum eşime söyledim, bu yüzde 30 a düşmüş hali dedi önceden 3 beş günde bir konusuyorlarmis şimdi 2 haftada bire düşmüşler kiz bunu arıyor covid oldum diyor halini hatırını soruyor, yalniz kalmış esim ona birini bulsunmus, biriyle görüşüyor eşim yorum yapıyor bu olur bu olmaz diye falan, delirdim, artık evlisin evli gibi davran diye iletişimi keseceksin dedim, bana kızı savunuyor arkadasiymis azaltılır kesmem bilmem ne, o daha cocuk diyor, kardeşim gibi diyor kız bundan 6 yas küçük, kiz bunu cok iyi anlıyormuş tavsiyeler veriyormuş, kavga ettik istesem ben onu alirdim saçmalama diyor, kiz buna baslarda bizim ilişkimiz için çok tavsiye vermis, benimle arasıni düzeltmesi için yardım etmis, sonra eşimle aramız bozulunca (düğüne 1 ay kala) o kiz seni üzüyor bırak demiş mutlu olamazsın demiş, eşimde beni sevdiği için birakmadi, düğünümüze gelmedi protesto etmiş eşim birakmadi diye, inanılmaz sinir oldum ve mesajları falan samimi geliyor bana ikisinin, en son resti çektim ya o ya ben dedim, bana savundu kızı kavga ettik, 5 yıldır en yakın arkadasiymis, hiç aralarindaoyla bisey dusunmemisler, oyle biri değilmiş çok ahlakliymis, o zaman çekip giderim dedim sonra ikna oldu tamam azaltıp kesecem dedi , özür diledi ama aklımdan atamiyorum, aşırı sinir oldum, inanılmaz diretti çünkü kesmemek icin beni cok rahatsiz etti bu durum, direk tamam demedi

Sizce bu kızın saçını başını yolmali miyim?