Bir kızla tartıştık daha doğrusu kendimden soğutmak istedim çünkü bana karşı hisleri vardı ben arkadaşça gördüm kendisini daha doğrusu ailem onun 4 yaşında kızı var diye istemedi ama kız benle ilgiliydi saf temiz duyguları vardı her neyse kızı kendimden soğutmak istedim oldu gibi engelledik birbirimizi 2 ay oldu konuşmayalı bu saatten sonra da konuşmaya çalışmak saçmamı olur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ailen neden istemiyor 4 yasında cocugu var diyemi? bumu sebeb? evlenıp bosanmıs dıye mı yani ! aferım sana ! yıkılan bır kadını tekrar yıkmışsın bence cıkma karşısına sen ailen yine istemeyecek sende onları dınleyeceksın olan o kıza olacak
Ben hiç evlenmedim daha ondan eşit değilsiniz diyorlar
ee ne olucakmıs bekar cocuk bosanmıs kadın ! ya sıze pes benımde eşim 2. evlılıgım cok sevdım onu cok mutlu ettım o benı mutlu etmedi sırf 2. evlılıgım dıye ama ben cok ıyı oldum cunku 2. evlılıgımdı degerlıydı benım ıcın kızda sana cok deger verırdı kıymetın olurdu bekarsın dıye kızın gözünde ama canım ıste bekar bı kadınla otur sımdı alın aılecek sıçsın agzınıza ınsallah
Ya bana dediler ki onun çocuğu bir şey yapar kızsan karışma benim kızıma der bir şey diyemezsin dedi kendi çocuğun olunca sıkıntı olur dedi
Kendi çocuğuna dersin bir şey olur karışırsın onun kızına laf edemezsin ama sen ona sahip çıkmak zorunda kalırsın dedi
cocuga kızmak sacma yanlıs anlamayın sevgının önüne gecmeyecek şey yoktur , evelnıp bosanın kadın mutsuzdur yıkılmıstır birde siz yıkmayın bence iyidir daha fedakar olur evlılıgınde daha cok kıymetınızı bilir sizi daha cok mutlu eder cocukta sorun degıl bence o kızıda sevın babalık yapın bırlıkte cocugunuz oldugunda kardes gıbı büyütün kız kac yasında
birde ben 24 yasındayım cocugum yok 2 kez evelnıp bosanıyorum sebebı erkeklerın şerefsız olması öğretmenim ilk evlılıgım nıkah ıptalı aynı evde kalmadık ama resmıyette var ıkıncı evlılıgım 1 sene sürdü senın aılen bana karşı çıkarmıydı cocuk yok? sırf bekarsın dıye cıkarlardı cocuk bahane :)
28 yaşındayım kız 25 yaşında kızı 4 yaşında öz babası hayatta kızını en son bebekken görmüş hastayken ilaç almazmış doktora götürmezmiş kızını 4 yaşındaki kızını görmeye gelmiyormuş erkek değil diye sevmiyormuş hiç baba görmemiş baba kavramını bilmiyormuş beni babası olarakmj bilir
tabıkı bilir siz ona ıyı davranın 4 yasındakı cocuk sizin kızınız olur sahıo cıkın cok guzel bırsey kızda gencmıs bakın
Kız bana beni yemeğe götürecen hemen ardından bak söz verdin dedi ama kısmet olmadı şimdi götürecem kızınıda getir dedim getirecem dedi kızını bile getirmek istiyor ya ciddi istediği içinmi annesinede bahsetmiş benden
tabı kı ciddi istediği için yoksa cocugunu neden senınle tanıstırsın ya sev ya o kızı mutlu et ya lutfen vallahı cok ıyı olucak senı cok severler
nasıl tanıştınız
İş yerinde o bana ilk görüşte aşık oldu onu biliyorum
sen ciddi düşünüyormusun
2 ay oldu muhabbet yok su köprüyü bölmüştür
görüşücekmisiniz , olsun değerini anlamışsındır belki bi şans ver derim ben tatlı kızmı peki :)
Tatlı ne ya şirin mıcıklamalık kız hayalim deki kız çocuğu o ama engeli açmadı 2 ay içinde
kadından bahsedıyorum cocugunuzdan degıl hahahah ara o zaman evını bılıyorsan gıt konus ciddi dusunuyorsanız sans verın konusun 1 sene anlasırsanız ailende sever her şey sende bitiyor erkek olarak ailene kabul ettırmek senın elınde unutma bunu erkek kadını alır vezirde eder sahıp cıkmazsa rezilde eder biz kadınlar aslında sevılmeye muhtac varlıklarız
aynı iş yerindeyseniz konuşun
Oda çıktı bende çıktım görüşmüyoruz evini bilmiyorum 2 ay önce engelleştik öyle kaldı
2 ay sonrada yazmak saçma
baska numaradan ara kendını tanıt git ne olucak ya
2 ay içinde ben engelleri açtım ama o açmadı
4 sene unıversıtede konustuk nıkah ıptalı yaptıgım adam bana 2. evlılıgımı yapıcagım gün yazdı özledim diye cok geç kalmıstı
Diyorum ya su köprüyü böldü
ulasmak ısteyen her türlü ulasır unutma o kadın ilkinde kırıldı zaten güveni yok sana güveni olması senın elınde
2 kere kırdım ilkinde ona demesim genel olarak ben dulla evlenmem dedim oda baya baya bozuldu bana
sana bır soru sormustum cevap vermedın merakımdan soruyorum birde ben 24 yasındayım cocugum yok 2 kez evelnıp bosanıyorum sebebı erkeklerın şerefsız olması öğretmenim ilk evlılıgım nıkah ıptalı aynı evde kalmadık ama resmıyette var ıkıncı evlılıgım 1 sene sürdü senın aılen bana karşı çıkarmıydı cocuk yok? sırf bekarsın dıye cıkarlardı cocukmu bahane yoksa evlenıp bosanmak olmak mı benım cocugum yok 24 yasındayım ogretmenım
2. sinde ise benim sevdiğim kız var onla konuşacam elin adamı kızına iyi davranmaz evlenme sıkıntı olur dedim kızdı benim hayatım benim kızım sende istediğinle evlenirsin inşaallah ben seninle konuşmak istemiyorum dedi engel attı
haklıymıs da sen nıye sordugum soruya cevap vermıyorsun
Ben seni alırım almam değil millet artık korkuyor her şeyden korunmaya çalışıyor bu kızda kızına bakmak için çalışıyor
ailen benım durumumda olan bır kadına tepki gosterırmıydı cocugu yok 24 yasında alımlı ogretmen bır kadınım
Millet çok düzgünmüş gibi bakire istiyor elin kızıyla yatıp bakire istiyor ben dul bekar evli ayırmam bu saçma ben niye dışlayım benim de başıma gelebilir daha yeni bana engel attın açsana
kim engel attı sana?
Niye göstersin tepki bu hayatta neler oluyor neler mesajdan engelmi attın
Sen mesajdan az evvel engelledin
yok atmadım nıye engel atıyım kı sana durup dururken ben :)
G ile başlıyor ismim
Ga... beey ben engelledin
aa o senmısın sen 44 yasında degılımsın ya
Çüş
Noldu
Bravo tebrikler engel attın ne halin varsa gör naptım sana
Ne yaptım söyle hadi
Sen tipe göremi yargıladın beni aferin sen bu kafayla devam et kocan haklı seni kim neden alsın kendin aşırımı güzelsin başkasını kötülüyorsun millete kendini acındırtma
Engel atmandaki sebep neydi