Süphe ile nasil basacikabilirim?

Günaydin arkadaslar, Sabah sabah burada basinizi agritmak istemezdim ama sormadan da duramicam.. lütfen yapici yorumlar yapin. Erkek arkadasim ile 4 senedir uzak mesafeli iliski yasiyoruz ailelerimiz biliyor, tabikide bulusuyoruz ve her gün mesajlasma, telefon ile konus görüntülü konusmada var. Bu 4 senede asla icime süphe dogmadi daha dogrusu süphe duyacagim bisey yapmadi hic bi zaman. Dün ilk defa ona karsi bir güvensizlik hissettim olay böyle gerceklesti: Kendisi sinava girecegi icin bayadir ders calisiyor ve dün saat 7-8 gibi basim agriyor uyicam dedi bende dur uyumadan sesini duyim dedim birden dedi annem odama geldi bekle bende bekledim.. gitti uyuyorum simdi bebegim seni seviyorum dedi bende aricaktim dedim annem gidip gelip laf söylüyor telefonla oynama diye dedi bende foto at dedim yüzünü görim yok efendim karanlik yok güzel cikmadi dedi (ne alakasi var birbirmizin en cirkin halini gördük bile) diye düsünüp iyice huylandim sevgilimde dur ariyorum dedi aradi konusurken annesi cagirip duruyordu telefonu kapattik annemin tansiyonu cikti hasteneye gidicez dedi bende o sinirle hala foto atma derdindeydim foto at dedim atmadi hala dur aricam seni dedi ve sinirli bi sekilde noluyor niye böyle yapiyorsun dedi kavga ettik annesini acile götürüp arabaya gecti görüntülü aradi. Yemin etti yarin annemle konus istersen inanmiyorsan dedi vs vs. Neden birden böyle hissettim bilmiyorum hala icim buruk. Sizin görüslerinizi de almak isterim

Süphe ile nasil basacikabilirim?