Arkadaşlık Dostlık Kankalık Kardeşlik Sırdaşlık Veya Sevgili Durumu
Erkeklerle Sıradan Kanka Kardeş Gibi Takılınca her şey İyi Hoş Ama Birine Aşık Olunca Ve Sevince Durumlar Karma Karışık.
Biz Karşımızdaki Adamı Erkeği Nekadar da Sevsek Ölsek Bitsek Onlar İçin Herşeyi Yapsak Bile Yaranamıyoruz Yav Bıçakla Alıp Yüreğimizi Çıkarıp Avuçlarınıza Koysak Yine Yaranamayacağız. Neden Kadın Nekadar Severse Sevsin Adam Sevemiyor? Veya Neden Adam Nekadar Severse Sevsin Kadın O Adamı Sevemiyor? (YORULDUM ARTIK ORTA DENGELİ BİR YOLU YOKMU BUNUN?)
ŞİMDİ İLK 1Cİ MESELEM 01.05.2020 TARİHİNDE BENİM ÜLKEM DEN FAKAT ŞEHRİ BANA UZAK OLAN BİRİNE AŞIK OLDUM SEVDİM HEMD EÇOK DELİCE ÖYLE KOLAY BİTMEDİ SEVGİM ONA HİÇ BİTMEDİ ONA OLAN SEVGŞM HALA DA VAR / VE BİRŞEY VAR Kİ KONUŞMUYORUZ İLETİŞİM KURMUYORUZ ARAMIYORUZ YAZMIYORUZ. Fakat İkimizin de Arasın da Bildiğim Çok İyi bir şey Var 2de Birbirimize OlanÜstü Büyük Birşekilde Aşığız Seviyoruz Ben Değil Ama O Gurur Yapan Ve Aşırı Öfkeli Biri Ve Bunun Yanında da Bana Biraz Nefreti Var Gibi Ve Maalesef Bunun Yanında Bir Diğer Kusurumuz Daha Var Aşırı Kör Cambaz İstekli Birisi Ama Bu Sorun Değildi Sorun Şu Ben MEMO İSİMLİ TANIŞTIĞIM İLK TARİH TE MEMO BANA AŞIK OLUP VURULUP YANMIŞTI ÖYLE BÖYLE DEĞİL HER YERDE BENİM YÜZ FOTOĞRAFLARIMI TAŞIYORDU AİLESİNE BAHSETTİ BİZDEN BİZİ NİŞANA EVLİLİĞE KADAR GÖTÜRÜCEK Tİ VE BEN İZİN VERMEDİM ENGEL OLDUM HAYIR DEDİM ŞİMDİ BANA BURRDA SİZ KONUŞUN İLK TANIŞTIĞIM ANDA ÜSTELİK KÜÇÜCÜKKEN NASIL ONU HEMEN SEVİP HAYATIMA SOKA BİLİRİM Kİ AMA ŞİMDİ BÜYÜDÜM VE ÇOK SEVDİM VE SEVİYORUM DA SEVECEĞİMDE ŞİMDİ ONU İSTESEM DE SEVSEMDE HAYATIMDA OLMASINA İZİN VERSEMD EUZAK DURMAK ZORUNDAYIM ÇÜNKÜ KARŞIMDA ESKİ MEMO YOK GÖZÜ KARA CAMBAZ DELİ MEMO VAR BELKİ SİZİN İÇİN SAÇMA VE KOMİK AMA BEN VE ONUN İÇİN ÜZÜCÜ BİR DURUM DAHA VAR BİRBİRİMİZ İLE ANLAŞAMADIĞIMIZ İÇİN NEKADAR SİLSEK ENGELLESEK TELEFON DA Kİ HER YERDEN KALDIRSAK BİLE BİR ŞEKİLDE BİRBİRİMİZİ UNUTMUYORUZ SEVDİKÇE İSTEDİKÇE DAHADA FAZLA OLDU
1. Erkekler Neden Çok Garip KarmaKarışıksınız Sizi Anlmakta Bazen Çok Zorlanıyorum Neden Sizin Belirli Ola Bilecek Bir Yanınız Yok?
evet buradan memoya sesleniyoruz memo senden eski memo olmanı canı gönülden istiyoruz eski memo ol kızın gönlünü al memoo neredesin
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah Be Canım Keşke Seni Görüp Duya Bilse Ama O Böyle Uygulamalar Hiç Kullanmaz Bana Kalsa Bende Kullanmam Ama Kafam Dağlıyor Az Çok Yatıştırıyorum Kendi mi
Öfke problemi var demişsin Memo bunu çözmeden ciddi düşünme, sorunları öfke ile çözen ileride sana karşı şiddete de başvurabilir.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok Abim Nekadar Öfkelensede Gram Kadınlara Şiddeti Sevmez Belki Küfür Edip Ağır Sözler Söyler Ama Elini Ayağını Kafasını Duvara Vurup Kendisini Kırır Bana Zarar Vermek Aklının Ucunda Olmaz Öfkesi İle Bile Seve Bilme Yeteneği Var
Ama Öfkesi Yenilirise Belki Çok Daha Mutlu Olurduk Sevdiğimle
Şiddetin sadece fizikisi olmaz, psikolojik şiddet, küfür, aşağılama, başa kakma bunlar da ilişkiye zarar verir, bence olgun, efendi, bazı şeyleri aşmış biriyle evlenmen daha iyi.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1. Erkekler Neden Çok Garip KarmaKarışıksınız Sizi Anlmakta Bazen Çok Zorlanıyorum Neden Sizin Belirli Ola Bilecek Bir Yanınız Yok?
En İyi Cevaplar