Değişik biri kendisi?

Selamlar. Dostlarım, ben 4 aya yakın biriyle görüşüyorum. Bu şahıs ilk başlarda bana aşırı ilgi gösteriyordu. Şu an sürekli işte belim ağrıyor, işe gitmem lağzım, corona olmuşum gibi şeyler yazıyor sürekli ben ona yazmadan sormadan hep kendi konuları açıyor. Bayadırda buluşmadık ama kendisi arada yazar. Benimde haliyle duygularım değişti soğudum ilgim yok artık. Hiç bir şey söylemeden engelledim. Kendisi takmıyor bile zaten engellediğimi. Ama dün onu gördüm sürekli gözlerini benden alamadı, kuzenine beni anlatmış işte onun yanındayken kalbım sıkışıyor gibi. Ben tanımıyormuş gibi yapıyorum etrafımda dolandığında kendisi gözlerini alamıyor çok rahasız edici sürekli bakıyor. Ben çözemedim ya, acaba seviyormu sevmiyormu bazen bu düşünce geliyor aklıma. Sizce amacı ne? Kendisi sosyal medyada kızlarıda takip ediyor karşılıklı. Ki bu bir sorun değil benim için ama sorun şu ki ilgisi aniden azaldı değişti. Arıyor açıyorum konuşurken başka. Ama sonra saatlerdir yazmıyor bile. Böyle oluncada haliyle ben net bir bir şey istiyorum bilmek istiyorum amacını düşüncelerini hislerini ama yok… ?

Değişik biri kendisi?