Benim değil ama instadan takip ettiğim bi kızın fotosu.. Bildiğim kadarıyla spor yapıyor ama benim fiziğimde onunkiylen aynı. İnce bel büyük kalça kavramı bumu yani

Benim değil ama instadan takip ettiğim bi kızın fotosu.. Bildiğim kadarıyla spor yapıyor ama benim fiziğimde onunkiylen aynı. İnce bel büyük kalça kavramı bumu yani

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şu ayar uygundur abisi
Aynı gibi zaten
Kızın başka fotolarında atardım da ayıp olur haberi olmadan ama anladım senin beğendiğin fiziği aynısından bahsediyoruz
Ben gögüs severim resim deki bence standart türk kadını
Göğüsleri de var dekolteli fotolar atıyo Ama bana beli ile kalçası arasındaki fark çok geliyor
çok önem arz etmiyor artık bunlar standart a bağladı arkadaşıım
Evet ince bel ve basenli kalça seksi hatlar çıkarır harita gibi, resim süpermiş
İnce bel dolgulu kalça gibisi yok seks yaparken en çok zevk tad veren fizik
Bu fizikmi
Bel ile kalça arasında fazla gark yokmu
Fotoğraftan bahsediyorsan eğer abartılacak kadar iyi fiziği yok normal standart fizik
Bahsettiğiniz dizin ince bel ve dolgun kalça bu resimdeki gibi
Resimde domalmasına rağmen götü abartılacak kadar iyi durmuyor
Seninkini görmek lazım yorum yapmak için
Benim bu kadar kalçam yok
İnst kullanıcı adımı yazıyım ordan konuşalım
Peki niye başka birinin fotosunu paylaşıyorsun?
Fiziklerimiz yakın diye
Kendi fotoğrafını atarsan daha net tespit olur. Ama sen mevzuyu anlamadın. Birinin resmini kişinin hiç bilmediği ortamlarda paylaşmak ne kadar doğru bir hareket
Zaten yüzü görünmüyor
Ne farkeder? Bu resmi onun Instagram hesabında ekli kişiler illa ki görmüştür. Tesadüfen burada üye olsa ve resmi burada görse hoş olur mu
İdeal fit hatlar gayet görseldeki
Bel ile basen arasındaki fark fazla değil mi
Yo sporcu olduğu için bel inceliği normal aslında yağsız bir beli var belli ki basenleri squat yani bacak ve kalça imanları yaptığı için öyle ideal sporcu kadın fiziği bana göre yani bende sporla uğraştığım için analiz edebiliyorum
O zaman evet olabilir squat çalıştığını biliyorum bende onun
Bende squat yapıyorum popom belime göre daha geniş tabikide her bacak antrenmani yapan kişide böyle oluyor ayrıca fiziğinin onunla spor yapmamana rağmen aynı olması çok şaşırtıcı tebrik mi etmeliyim bilmiyorum ama güzel bisey hahaha
Tam olarak aynı değil tabi onun beli ve kalçası arasındaki kadar fark yok bende. Belim daha kalın kalçam daha küçük ona göre. Spora başlamayı düşünüyorum o yüzden bende
Gayet mantıklı gerek mental açıdan gerekse sağlık açısından gerekse fiziksel açıdan her yönden çok güzel Bi terapi diyebilirim ve insan kendini daha çok sevmeye basliyor geliştikçe ozguveni gelişiyor kendine olan sevgisi artıyor ruhsal dengesi eşitleniyor öneririm :)
Bide özgüvende değişiyor Şimdi bile kendi fotomu değil kızınkini atmak istedim ve çoğu kişi de beğendi fiziğini beğenmeyenler de anladığım kadarıyla bu işten anlamayanlar zaten Beğenilmek bile yeterli
Tabii canım hani kendimden örnek vereyim mesela önceleri gidip daha pahalı tişörtler gömlekler alırdım kalitesi iyi olsun ve hoş görünsün diye inanır mısın normal kalitede sıradan Bi tisort gömlek giydiğimde gayet hoş duruyor ve üzerimde çok beğeniyorum o şeyi bence insan kendinin en iyi versiyonu olmalı
Umarım bende böyle söylerim birkaç ay sonra
Öncelikle tabiki verim alirsin bir kaç ayda ama bu iş emek ve sabır işi ben bunu diyebilmek için yıllarca bir altyapı hazırladım emek verdim besinlerime çok dikkat ettim o yüzden sabırlı ve emektar olmalısın ve karşılığını alacağına bütün kalbinle inan
Kıvrımlı hatlar tabi ki.. foto sana mi ait?
Hayır instadan takip ettiğim bi kızın. Ama benimki de benzer
Çok kalın basenleri.
Beğenmedim.
Bende belle kalça arasında bu kadar fark olmasını güzel bulmuyorum
Arada video falan atıyo bu kız da squat ile yaptı diye biliyorum bu fiziğinide
Süpermiş bu
Beli çok ince kalçası çok büyük değil mi
Bı yazsana bana
Buradan yazabilirsinn
Link atacaktım neyse
Senin tarzın benim attığım fotodaki kız gibi anladım
Yoo