ufaklıkkk
:p
alooooo
ses gelmiyor
aloooooooo
ordamısınız
:(
Ali ... yazıyor...
Sana dönse bile bence bu birliktelik pek uzun sürmez.
Başkasıyla birlikteyken sana ilgi göstermeye devam etmesi, seni yedekte tutmak istediği anlamına geliyor. İyi niyetli ve delikanlıca bir davranış değil.
Sana geri döndüğünde de, seninleyken bir başkasını idare etmeyeceği ne malum böyle birinin?
Eski erkek arkadaşın sende epey alışkanlık yapmış, şimdi bunun sıkıntısını çekiyorsun bence.
Hırs yapmışsın, sakin ol önce...
Şu geri döndürme işinden de vazgeç, gelirse o gelsin , sonrasına bakarsın... Ama dediklerimi aklında tut.
Sen onu hayatında cıkarma. Hep kalsın. Ve hep başaksının olsun. Nasıl bir düşünce bu başkaswıyla paylaşabiliyorsan ve sevgilisi oldugunu bile bile hala onunla ugraşıyorsan cok da iyi birşey degil bu. Eger sana dönerse bir gün ona de ki" başka birisiyle daha cık ben böyle seviyorum.2 kişiyle cık biri ben olayım" dersen senin icin güzel olur sanırım
cok paylasimci bir sevgiymis seninki yalniz.
ya o adama ne demeli? hem yeni bir iliskisi var hem seni ariyor?
büyük ihtimalle gidicek kapisi olmadiginda senin acik biraktigin kapidan girebilmek icin ariyordur seni.
cikar onu hayatindan demeyin demissin ama, o seni coktan cikarmis hayatindan sen hala neyi kimi bekliyosun?
bni hayatından tamamen çkarmış olsaydı hç knuşmazdı öyle değil mi ama aramazdı
Sevgilisi olmasa belki durum farklı olabilir ama hayatında biri varsa zor gözüküyor. Sonra tekrar biraraya gelseniz sen bu araya giren kişiyi sindirebilecek misin? Sizinki ne kadarlık bir ilişkiydi nasıl bitti bunları yazarsan ona göre cevap verebilirim.
5 buçuk aylık bi ilişki..2 defa ayrıldık 2sindede o terk etti :/ama sonuncusunda o bitirmek istediğini söyledi bnde biteli 3 gün olmadımı dedm :P .her neyse ilklerimi yaşadım ben onunla...çok aşık oldum ona..ama hiç bi zaman bitmesin demedm hiç bi zaman yalvarmadım ..aramadım..
Çok kısa süre çıkmışsınız, daha uzun süreli bir ilişki olsaydı daha fazla şansın olurdu ama belli olmaz tabi. Üstelik hep o terketmiş hep, gururunu düşünmelisin. Sana önüne bak, onu unut filan demiyorum belli ki şu an canın yanıyor ama en azından bir süreliğine ondan uzaklaşman onun aramalarına mesajlarına cevap vermemen senin için daha iyi olacaktır. Biraz sensiz kalsın bakalım, sen de kafanı dinle, iyice ölç biç. Zaman olacakları netleştirecektir.
Cevap
3Cevap
tamam cıkar onu yoluna gıt demeyelım ama bu senın umudun oldugu surece sen zararlı cıkarsın elbet doner her katıl olay yerıne doner ama dönse ne olurkı senden ona gıtmıs ondan sana gelcek?ondan ıstesende ıstemesende baksın kendı corbasına zaten o acı cekseydı yada sana daır bısey olsaydı o kızla olmazdı
ona ilgisiz davran açma telefonlarını falan...belliki aklı sende ve karasız özaman döner çünkü seni kaybettiğini anlar .
istediğim gibi bi cevap.burdaki herkes gurursuzluğumu midesizliğimi yüzüme vuruyor.bilseler nasıl sevdiğimi..
Şu çocuğun resmi felan varmı? Bakalım bu kadar vazgeçilmez neyi varmış yahu:)
gösteririm sana bi ara :D
bu adam sana geri döndüğünde miden bu adamı kabullenebilecek mi onu çok merak ediyorum.senden gitmiş başkasıyla olmuş.arada sana msj atıyor dengesizin teki ve sen bana geri dönsün diye dua ediyorsun.valla sevgiler de bir başka olmuş artık ya.
yapamazsan otur ağla canım senin gibi insanlar laftan anlamıyor acı çekmeye makhumsunuz.
1 adet majezik 1 bardak maydonoz suyu nana yapragıyla birlikte alınıcak
... niye arıyor seni ?
bilmem :/
inş :)
inş inş
cinselliği yaşa onunla .
bu neyii değiştirirki
bence de yuh ama
banada saçma geldi afedersin melisss :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar