Neden Sevilemiyorum?

Nasıl başlayacağımı nereden başlayacağımı inanın bilmiyorum. çok üzgünüm. Neyse... Ben lisede pek güzel olmayan aptal bir kızdım. Ve lise 2 de bir çocukla tanışmak istedim harika biriydi sürekli bakisiyorduk belki dedim bir umut. Ve arkadaslarim aracılığyla tanışmak istedim. Ama o istememiş hatta beni nerede gorse ya dik dik bakıyordu ya da kaçıyordu. Tiksinmişti belki de bilmiyorum onunla ya da baskasiyla ilgili kötü düşünmek beni utandiriyor. Herneyse o çevresindeki her insanla tanışan sosyal bir insan herkesle uyumlu. Harika biri. Ama ben ona nazaran çekimser biriyim. Kamburum var, güzellik algılarına fiziksel olarak uymuyorum, saçlarım kısa, giyimim berbat. Ve uzun bir sure kendime gelemedim kendimi sorguladım. Bunu ilk defa yaşamadım. Bir oğlan da "çok cirkin allah düşmanımın başına vermesin" demişti benim için. Ve ben ozguvensizlestim ama hırslanıp saçlarımı boyadım , zayıfladım, makyaj yaptim, giyimimi düzelttim.3 yil gecti, O cocuktan belki de daha yakışıklı hatta okulun ön planda duran oğlanları benimle tanışmak istedi ama o asla beni bu halimle bile tanımak istemedi. Oyle eziliyor ki içim. Bu berbat bir his. Asla kendimi yeterli görmüyorum asla sevilecegimi düşünmüyorum ozguvenimi yokettim. Fotoğraflarda onun yaninda duran kızlara bakıp benim ne eksigim var , niye cirkinim diye ağlıyorum. Benimle aynı ortamdan bile kaçtı bulaşıcı bir hastaymisim gibi. Simdi kendimi bile sevmememi sağladı. Nasıl sevileceğim ki ben? Kimi sevsem kaçıyor benden.
Neden Sevilemiyorum?