Artık senden hoşlanmıyorum vazgeçtim senden mi demek istedi? Yoksa trip mi yaptı?
Beyler sizi siz bilirsiniz en iyi hadi söyleyin :)
Artık senden hoşlanmıyorum vazgeçtim senden mi demek istedi? Yoksa trip mi yaptı?
Beyler sizi siz bilirsiniz en iyi hadi söyleyin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gtüme benziyorsun demek istemiş olabilir mi acaba?
O saatte hiç orada olmazdı. Benim o yolu kullandığımı yeni öğrendi dün öğrendi. benim yoluma neden geldi o zaman? Telefon rehberinde kayıtlıyım neden silmedi? Ve madem onun gö... ne benziyorum neden mesajla yazmıyor sen gö.. me benziyorsun ! Diye :)) ayrıca onun gö.. tü hoş 😂 sence cidden onu mu demek istedi?
Götü hoş ise sana güzel bir compliment yapmış olabilir. 😅😅
Şaka bi yana sence cidden onu mu demek istedi?
Gtünün ne kadar güzel olduğuna bağlı 😊
Daha iyisini buldum sen sıranı bekle demek
Sen ciddi misin? Deme be uykum kaçtı
maalesef aynen bu. Bak yanımda sen yoksan yerini dolduracak biri var yoluna bak demek oluyor
Yani senden vazgeçtim mi demek istedi?
Yani yanında olmamı istiyor mu Bu durumda? Ve senin burcun ne?
tripli
Hoslanmadigi
dönememeli
Ne zmn olduki bu
Bu gece akşam vakitlerinde
Sana kopek olmak istiyo bnce😀
Dalga mı geçtin ciddi mi söyledin?
Yok. Knk ciddi dalga degil nolduki
Ben anlarim insan hal hareketlerinden her turlu istemezmisin sana oyle olmasini yani
Sordum sadece. Yani sırt dönmesi aslında yoğun ilgisi var da trip yaptı gibi anlamına mı geliyor ?
Yogun ilgisi var akli send3 hala yogun ilgisi varsa her turlu oynatirsin knk😀
Peki bu ortamdami oldu yoksa uzaktanmi. oldu knk
Şöyle diyim onu... Dün gündüz markete gittim ve marketin tam karşısındaki arkadaşının dükkanında kapının önünde oturuyordu yüzü bana dönüktü. bakmadım ona tavır da yapmadım ama. bu akşam yine aynı markete gittim. O da marketin karşısındaki arkadaşının dükkanının içinde oturuyordu. beni gördü ve sırtı bana dönüktü. Akşam 10 gibi hiç onu o dükkanda daha önce görmemiştim. Dün beni gördü diye mi bu akşam o saatte bilerek geldi bilmiyorum. Şimdi yorumla?
Görmezden geliyor
Vazgeçti mi anlamına geliyor görmezden gelmesi? Yoksa trip mi?
Vazgeçseydi ortamı terk ederdi kardeş ben öyle yapardım misal
Yani trip :) doğru mu anladım
Evet trip bence pardon yaşlarınız kaç oluyor
Yaş muhabettine girmeyelim de o benden büyük
Senin burcun ne? Sorabilir miyim
Koç burcu fakat burçlarla ne alakası var konunun
Koç burcu zekidir analizleri isabetlidir mesela. tabi bütün burçlarda bu olabilir. Burçlar konusu baya farklı bir alan gerçi yine de sordum.
Teşekkür ederim
Sence yerini dolduracak birini buldum sen yoluna bak demek istemiş olabilir mı? Sırt dönmesinden bu anlam çıkar mı?
Bak erkek milleti tavır yapmayı sever ama bu yaptığına anlam veremedim ama seni seviyor bana göre
İşte bu yaptığının anlamı ne bu önemli? Ve beni sevdiğini nerden anladın?