Nasıl hissetmeliyim?

6 aylık bi ilişkim var, flört dönemimde ondan bi akrabamın profilinin ekran görüntüsü üini istemiştim onda da ekli olan... Sonrasında buna gerek yok şifremi vereyim direkt sen bak dedi ve verdi işte her şey burada başladı.. Öncelikle şunun bilgisini vereyim anlatıcağım her şey benden önce olmuş fakat özgüvenimi düşürdü, rahatsız etti vs. Olay şu, o kadar çok kıza yürümüş ki benden önce bi iltifatlar bi yürümeler görmeniz lazim. Hadi benden önce olmuş dedim sonra beğeni geçmişine girdim mankenler güzel kadınlar... Artık sığdıramıyodum içime her konuştuğumuzda terslemeye başladım. Aslında ben kendimi genel olarak beğenirim vücudumda değiştirmek istediğim sadece göğüslerim var küçükler ve beyfendi nerede büyük göğüslü kadın var onları beğenmiş bu aşırı özgüvenimi düşürdü. Maalesef bunu ona itiraf etmek zorunda kaldım ben böyle böyle gördüm ve kötü hissediyorum dedim. O da göğüs boyutunun önemli olmadığını önemli olanın ben olduğunu vs. güzel şeyler söyledi ama asla rahatlayamadım🥲 Belli ki göğüslere düşkün ama bunu kabul etmiyo hayır onlara odaklanmadım hiçbi zaman o tarz resimleri beğenirken dedi. Ne yapmam gerekiyor

Nasıl hissetmeliyim?