NumarasI vs ne varsa silmiştim. Engelledim heryerden
Bir yıl sonra fake hesaptan istek atıp merhaba yazmış sizce amacı ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer NumarasI vs ne varsa silmiştim. Engelledim heryerden
Bir yıl sonra fake hesaptan istek atıp merhaba yazmış sizce amacı ne?
Merhaba
Öncelikle onun olduğunu nereden biliyorsun? Erkekler ayrılığı ilk zamlarda pek umursamazlar zaman geçtiğinde bir boşluğa düşerler işte o zaman onu en çok kim sevdiyse o gelir akıllarına. Demekki senden sonra kimse senin gibi sevmemiş. İlgilenme yazdığında sil gitsin
Her zaman söylediğim bir şey vardır yakın çevreme, arkadaşlarıma. Sizi yarı yolda bırakıp giden insanlara her ne olursa olsun mesaj atmayın, telefon açmayın diye. Neden diye soran olursa bundan sonra, bu sorunun linkini atarım. Anlaşılan arkadaşın size ulaşmaya çalışması egonuzu baya şişirmiş. Yeryüzünde tanışabileceğin yüzlerce, binlerce, milyonlarca kadın varken, neden gidip eski sevgiliye yazıp onun bi tarafını kaldırırsın ki. Büyük başarı sizinkisi. Size güvenen insanı terk edip sonra o insanın size yazmasıyla övünmeniz takdir edilesi. Bu dünyanın ahiretide var onu unutmayın.
Merhaba, bence sizi halen unutamamış ve o yüzden istek atmış yani belli ki aklı halen sizde. O yüzden iletişim kurmaya çalışmış diye yorumladım ben. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Birçok nedeni olabilir.
Bazen sadece merak, bazen başka çiçeklerden alacak bal bulamamıştır, dur geriye dönüp şansımı deneyeyim demiştir.
1 yıl sonra yazan insanın ben sevdiğine inanmıyorum.
Cevap
13Cevap
özlemiştir
Erkekler aslında ayrıldıkları kişiye dönmeyecek kadar inat yapabilir. Ama ne zaman kendini yapayalnız, boşlukta hissederse ilk yazacağı kişi eski sevgilisi olur. Zaten seni sevseydi bu kadar uzun süre beklemez ve ilişkiniz bu halde olmazdı. Bence boşluğa düştüğü için size yazdı.
En doğru yorum bu işte. Sevseydi diyerek dediiğin her şey kelimesi kelimesine doğru maalesef. Yine kendi için yazıyor öyle bencilce bir şey ki bu benim için değil beni sevdiği için olsa bu durumda olmazdık zaten dediğin gibi. Onun ilk sevgilisi değildim ama o benim ilk sevgilimdi çok zor zamanlar atlattım öyle lanet bir adamla sevgime layık olmayan ve hiç gözü kırpmadan kalbimi paramparça eden adama vaktimi harcadım en güzel duygularımı
Görüşümü olumlu bulduğunuz için öncelikle teşekkür ederim. :) Seven hep kaybeder, değer görmez derler, gerçekten öyle. Ben sevip değer gören çok insan görmedim. Onun için yapacağın şey sana değer veren insanları hayatına alacaksın. Özellikle ilişki konusunda, ilişkiye adım atmadan net olarak tanımak gerekiyor duyguların ile değil sadece mantığın ile de hareket etmelisin. Umarım hayatın bundan sonra güzel olur. Hayatta bol şans diliyorum size :)
Bende yorumların için teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur
Bana gecen ay bi fakr hesaptan istek geldi 0 takipcisi var 60 kisiyi takip ediyor. Reddettim isteği. Geçenlerde yine ayni hesap ıstek atmis. O olabilir mi diye supheleniyorum. Sayet oysa meraktan yapıyordur. Seninki de öyle
Bende birkaç gün önce benzerini yaşadım knk sgwjshajdhwj storymi izledi istek attım iki gün onaylamadı bende isteği geri çektim. Bugun hesabı aradım bulamadım sonra fark ettim hesabın hem kullanıcı adını hem profilini değiştirmiş egejevwjdh
Kaybedince kıymete biniyor ben anlamıyorum mutluyken üstüne düşmez ayırılınca merak ederler peşimizde koşarlar. Aynı hata tekrarlanmaz
Soran sen eski sevgilin oldugunu nasil anladin fake hesabın? Ben emin degilim hala
Cudden ya nereye kadar böyle gidecek ki. Bi de senun belki yeni bitmistir benim taa iki buçuk yıl oldu
@Shwksjjwjwjw benim 2 yıl oldu biteli fake hesabı kendi adı soyadıyla almış ordan biliyorm eski sevgilim olduğunu yoksa hiç anlamazdım
Bence adam olsaydı kendi hesabindan adam gibi bir güzel ciddi uzun mesaj atardı. Fake hesaplardan kaçak göçek merhaba falan yazması çok ergence. Yerinde olsam hic cevap vermezdim
Ben heryerden engelledim bana ulaşacağı hiçbirişey kalmadı o yüzden fakeden yazdı ama zaten biteli 2 sene oldu kalbimde de hayatımda da bir yeri yok artık
Iyi yapmışsın aşkım hic pas verme. Sen pas vermedikce o daha cok kudurur kendi kendine. Zamanında kiymet bilseymis boş ver
Aa benimde iki yıl oldu egwoshwish
Boşta kalmistir
Yeni sevgilisinden ayrılmış olabilir
Bir şekilde aklına gelmişsindir merak etmiş olabilir
Yeniden sevgili olmak isteyebilir
Öylesine dalga geçmek için de yazmış olabilir.
Hala onu seviyor musunuz bunu anlamak için de olabilir
Say say bitmez. Bildiğim tek bişey varki ex ten next olmazzz.
Başka biriyle denedi belki senin kıymetini anladı başka bir açılması olmaz onun olduğu nasıl anladın emimimsin?
Kendi adı soyadıyla fake hesap açmış. Keşke dediğin gibi olsa kıymetimi bilsede artık bir şey değişmez benim içn bir yabancı giibi önüme bakıyorum
Eski sevgililerin en belirgin özelliği budur. Tam hayatını yoluna koymaya başladığında tekrar çıkar gelir ve her şeyi altüst eder.
Seni sevmiyor boşlukta kalmış aklına ilk sen gelmişsin. Seven adam hatunun uçup gitmesine izin vermez dağları tepeleri dümdüz eder.
Seni özledi.
Seninle konuşmak istiyor.
Sensiz yapamıyor. Yani ayrılığı kabullenmedi. Herhalde
Seni hiç sevmedi.
Birazcık düşün; bu davranışının temelinde yatan gerçeğin bu olduğunu anlaman uzun sürmeyecek.
boşta kalmış seni kullanma derdine bedenini zamanını çalacak aklı onda
Öyle seviyesiz bir ilişki değildi 1 yıl sevgili olduk bizzat bana karşı kusuru olmadı o tarz. Ayrılık sebebi
Başka kadınlara bakmasıydı bir sürü sebep var ama seviyeliydik
ben neden bittiğini bilemem ama geri gelen erkeğin amacı seni kullanmak
tavsiyem engele devam
Beni kullandığı şey kalbim duygularım hayallerim oldu. Oda kalmadığına göre ne yaparsa yapsın boş
bedenini kullanirsa ne olacak daha mı iyi engelle biten bitmiştir cehenneme gitsinler
Dönmüş dolaşmış baktı bulamıyor sana gelmiş
Bir tane yüzünün ortasına doğru geçiresim var. Bu kadar yüzsüz olunmaz ya🤣🤣
geri dönmek ister yaşıyorum bunu
Onun olduğunu nerden anladın
Boşta kalmıştır
Yokluktan
Aynen ayrılalı baya oldu ve ı bir sürü kadınları eklemiş açık seçik gönlünü eğlendirdi falan belli hesabında gördüm 1 yıl aradan sonra istek atıp yazdı işte.
Iyyy bas tekmeyi abazaya kimse kalmamış tekrar dönmek istiyor yani
Baya peşimde koştu barışmam için ama dönmedim 2 yıl
Oldu biteli ve bu süre zarfında dönmeye çalıştı en son 1 yıl önce yazmıştı tabi benimle iletişim kopardığı arada sohbet edeceği uygulamalarda gördüm karı kız için şimdi gelmiş
Diyor ki merhaba. Mesajı gördüm hiçbir şey hissetmedim yabancı gibi oldu benim için.
Bas engeli ona
özlemiş
Benden ayrıldıktan sonra hayatına devam etti hala hesabında kızlar var bir sürü gönül eğlendirdi şimdide istek atıp yazmış işte
Sence
Aklına takılan şey ler vardır
Unutamamış sanırım ya da intikam almak istiyor
Boşta kalmış
Canı sıkılmış
Özlemiştir
O oldugunu nerden anladin
Seviyordur
Tekrar demek istiyor
boşta kalmıştır
Geri dönmek ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?