Lütfen okuyun. Takip mi ediliyorum sizce?

2 ay önce Antalya'dayken internet üzerinden Alman bir adamla tanıştım. Görüntülü konuştuk hatta yaşadığım şehre kadar geldi görüşmek için. Ama benden 10 yaş büyük ve farklı bir ülkede yaşıyor. Bundan dolayı benimle iletişimi kesti sonrasında. Bir keresinde ise ona bir oyun oynamaya karar verdim. Sanki Antalya'daymışım gibi bir hikaye paylaştım WhatsApp'ta. Konum da yazıyordu fotoğrafta. O da ertesi gün İsviçre'de olduğu halde (araştırdım ve öğrendim) sanki Antalya'daymış gibi bir hikaye paylaşmış ve Antalya'nın konumunu atmış. Fake hesaptan baktım ama o muhtemelen benim onu fake hesaplardan takip attığımı anladı. Hatta o hikayeyi paylaştığı gün tanıştığımız uygulama üzerinden eşleşmemizi de kaldırmış, sanırım orada yazan uzaklıktan bulunduğu yeri anlamayayım diye. Sonrasında instagram'da bana bazı Türk ama yabancı ülkelere sürekli giden insanlar istek atıp profilime bakıp beni engellemeye başladı. 3-4 kere falan böyle oldu. Hatta bir tane fake hesap vardı, kullanıcı adı yabancıydı o da hikayelerime baktı birkaç kez ve beni engelledi. Yine öyle bir gün, bir erkek arkadaşımla Instagram hikayeme fotoğraf atmıştım (fotoğrafta bayağı yakın duruyorduk ve üstümde kırmızı kalp desenli bir bluz vardı) ve yine öyle bir gezgin hesabı bana istek attı, ben isteği kabul ettikten sonra beni engelledi. Muhtemelen hikayemi de görmüştür. Ertesi gün ise bu Alman adam bir kızla hikaye paylaşmış ve hikayede kızın kullanıcı adını yazıp yanına kırmızı kalp koymuş. Ben de bunun üstüne o adama "nasılsın" diye mesaj attım ve bana o kızın gizli çekilmiş fotoğraflarını gönderip bir süre beni peşinden koşturup sonrasında beni engelledi. Sabaha karşı baktığımda ise o kızla olan tüm hikayelerini kaldırmış. 3-4 gün önce ise instagram hesabımı herkese açık yaptım, gizli profilden çıktım. Sevdiğim adamın ise 2 aydır profili herkese açıktı ve 1-2 gün önce de o, profilini gizlemiş. Sizce takip mi ediliyorum? Yoksa tüm bunlar tesadüf mü?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Lütfen okuyun. Takip mi ediliyorum sizce?