Aşk İlişkileri Sevgilimin abisinde numaram vardı ama eşi silmiş neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ne düşünüp de silmiş ya fesat karı? Güncellemeler+1 yıl sevgilim abisinden beni aramıştı, ordan kaldı numaram ama eşi silmiş hemen Sevgilimin abisinde numaram vardı ama eşi silmiş neden? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Paşa gönlü öyle istemis 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hayır yicem sanki kocasını mk Yorumla testomurat +1 yıl İnsanlar böyle işte ben hiçkimseyle konuşmuyorum sanada tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ya Yorumla Soran +1 yıl cidden samimi olunca gö*tleri kalkıyor Yorumla testomurat +1 yıl Hiçkimseyle arkadaşlık yapma insanlardan uzak dur yanlızlık huzur demek Yorumla Soran +1 yıl canım sıkılıyor işte ya, sevgilin de mi yok senin Yorumla testomurat +1 yıl Hayır hiç olmadı Yorumla Soran +1 yıl hım Yorumla
koray121 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl değişk bir şey düşünmüş sanırım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kocasını yicem sanki mk ya Yorumla koray121 +1 yıl işte ne diceksin ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıskanmıştır seni 0 31 Yorumla Soran +1 yıl neden yani ben öyle biri de değilim Yorumla Soran +1 yıl ayıp ya bu kuruntular Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan çok mu gençsin yaşlar ne Yorumla Soran +1 yıl ben 18 yaşındayım, o kadın 22 Yorumla Soran +1 yıl eşi 27 ztn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla seni kıskanmış fesat kadın. Kişi kendinden bilir işi. Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim onun kardeşi sonuçta ya Yorumla Soran +1 yıl Neden kıskanmış ki o da genç sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ondan bakımlı mısın? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O nasıl bakımlı ve Seksi mi sence? Yorumla Soran +1 yıl Daha güzelim, tenim falan daha açık bir de Yorumla Soran +1 yıl Yağ torbası olmuş o, hamilelikten sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte fiziğini, ten rengini kıskanmış içi içini yiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Oh yesin sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türbanlı mı? Açık mı? Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl Soruyu soran kişi, kadın haklı senin numaranı silmekte.. Çok kötüsün ayrıca, şu geçen diyaloğa bakar mısın basitlik akıyor. Sevgilinin haberi var mı burayı kullandığından, yengesi hakkında böyle konuştuğunda? Yorumla Soran +1 yıl Sana ne ya Yorumla Soran +1 yıl Dört yıllık ilişkimiz var aileler bile tanışıyor tamam mı nasıl düşünüp de silmiş ya ayıp Yorumla Soran +1 yıl terbiyesiz sensin sen kes sesini madem bu kdr ahlak bekçiliği yapıyorsun başındaki türbana saygun olsun da gezinme bu tür platformlarda Yorumla Soran +1 yıl Buralara kadar girip bu nicke sahip birinden her bo*k beklenir namuz bekçiliği yapacağına tesettürün ama cını bil türbanlı ** seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla seni tebrik ederim. @soran güzel söyledin türbanlı k***a Yorumla Soran +1 yıl aynen ya namus bekçiliği yapıyor burada biz konuşuyoruz araya giriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pp si anlatıyor zaten nasıl biri olduğunu Yorumla Soran +1 yıl aynen.. böyleleri tehlikeli zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tipik en namuslu onlar güya. Yorumla Soran +1 yıl aynenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengen de mi buna benzer biri? Yorumla Soran +1 yıl evet.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin o zaman.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Paşa gönlü öyle istemis
hayır yicem sanki kocasını mk
İnsanlar böyle işte ben hiçkimseyle konuşmuyorum sanada tavsiye ederim
Haklısın ya
cidden samimi olunca gö*tleri kalkıyor
Hiçkimseyle arkadaşlık yapma insanlardan uzak dur yanlızlık huzur demek
canım sıkılıyor işte ya, sevgilin de mi yok senin
Hayır hiç olmadı
hım
Nasıl anladın
Sevgilim dedi
değişk bir şey düşünmüş sanırım
kocasını yicem sanki mk ya
işte ne diceksin ki
Kıskanmıştır seni
neden yani ben öyle biri de değilim
ayıp ya bu kuruntular
Ondan çok mu gençsin yaşlar ne
ben 18 yaşındayım, o kadın 22
eşi 27 ztn
Valla seni kıskanmış fesat kadın. Kişi kendinden bilir işi.
Sevgilim onun kardeşi sonuçta ya
Neden kıskanmış ki o da genç sjsj
Sen ondan bakımlı mısın?
Evet
O nasıl bakımlı ve Seksi mi sence?
Daha güzelim, tenim falan daha açık bir de
Yağ torbası olmuş o, hamilelikten sonra
İşte fiziğini, ten rengini kıskanmış içi içini yiyor.
😅😂
Oh yesin sjsj
Türbanlı mı? Açık mı?
Soruyu soran kişi, kadın haklı senin numaranı silmekte.. Çok kötüsün ayrıca, şu geçen diyaloğa bakar mısın basitlik akıyor. Sevgilinin haberi var mı burayı kullandığından, yengesi hakkında böyle konuştuğunda?
Sana ne ya
Dört yıllık ilişkimiz var aileler bile tanışıyor tamam mı nasıl düşünüp de silmiş ya ayıp
terbiyesiz sensin sen kes sesini madem bu kdr ahlak bekçiliği yapıyorsun başındaki türbana saygun olsun da gezinme bu tür platformlarda
Buralara kadar girip bu nicke sahip birinden her bo*k beklenir namuz bekçiliği yapacağına tesettürün ama cını bil türbanlı ** seni
Valla seni tebrik ederim. @soran güzel söyledin türbanlı k***a
aynen ya namus bekçiliği yapıyor burada biz konuşuyoruz araya giriyor
Pp si anlatıyor zaten nasıl biri olduğunu
aynen.. böyleleri tehlikeli zaten
Tipik en namuslu onlar güya.
aynenn
Yengen de mi buna benzer biri?
evet..
Kolay gelsin o zaman..