Bu adamın ilgisinden nasıl kurtulabilirim?

ben 2 ay önce bir ofiste yeni bir işe başladım. ilk başladığım günden beri sürekli bana bakan ve benimle iletişim kurmaya çalışan bir bey vardı. açıkçası ilk başlarda ben de ondan hoşlanmıştım ve onunla samimi bir şekilde konuşmaya başladık ve iş birbirimizi eve davet etmeye kadar gitti. her neyse bu adama karşı beslediğim duygular fazla büyümeden onu araştırayım dedim ve bir şekilde evli olduğunu öğrendim. o günden beri iş dışında kesinlikle hiçbir şey konuşmamaya özen gösteriyorum. uzak durdum hep ondan. onunla aynı ortamda bulunmamak için bin takla atar oldum, çünkü bu adamın davranışı hep aynı. bana sürekli temas etmeye çalışıyor. örneğin bugün omzuma dokundu konuşurken. iş yerinden çıkarken otoparka kadar benimle indi yetmedi arabaya kadar geldi. “ gelmenize gerek yok zaten arabam şurada “ dememe rağmen oldu bunlar. “ yine de eşlik edeyim sana “ dedi. sorun şu: bu adam benden üstün bir pozisyonda çalışıyor ve ben uzun bir işsizlik sürecinden sonra bu işi buldum. maddi olarak zor durumdayım ve tek başıma kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum. şimdilik istifa edemem. bu adamı başımdan savmak istiyorum. onunla artık ilgilenmediğimi daha nasıl belli edebilirim? onun evli olduğunu öğrendiğim için mesafe koyduğumu söyleyebilirim herhalde değil mi? gerçekten bu işe ihtiyacım olduğu için hassas davranmaya çalışıyorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. işimi riske atmayacak bir taktik istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

Bu adamın ilgisinden nasıl kurtulabilirim?