23 yaşındayım mimarlık son sınıfta okuyorum, boyum 165, geçen sene 155 boyunda önceden samimiyetim olan sınıfımdan bi kıza teklif ettim, kız reddedince boyumdan dolayı mı dedim çünkü tipime güveniyorum, kız ben kendim kısayım zaten seni niye boydan reddediyim, boyla alakalı değil elektrik alamıyorum dedi, hayatımda bi kıza ettiğim ilk teklifti bu, sonra çevremde çok güzel kızlarla sevgili olan erkeklere bakınca büyük çoğunluğunun uzun hatta tipsiz erkekler olduğunu fark ettim, bunu fark ettikten sonra kızların önce boya sonra tipe baktığını düşünmeye başladım, çocukken hormon iğnesi olacaktım, doktor genetiğinin maksimum boyuna ulaşacaksın bu hormon iğnesiyle demişti, ben yüz kemiklerimi burnumu da çok büyütür endişesiyle o iğneyi vurulmadım, açıkçası o dönemlerde ortaokuldaydım ve kızların kendisinden uzun olduğu müddetçe boyu hiç sorun etmediğini önce tipe ve paraya baktıklarını düşünüyordum, bu yüzden başarılı bir öğrenci olmak için daha çok çaba sarf ettim, iyi bir mesleğim olması için uğraştım daha çok, 2 tane liseye giden kız kardeşim var ve ben kız kardeşlerimle aynı boydayım erkek olmama rağmen, onlara sorduğumda kızlar karaktere ahlaka başarıya bakar sen boyla kafayı bozmuşsun diyorlar, açıkçası hayatının merkezine erkeğin boyunu hatta tipini koyan bi kızı uzun boylu olsam da istemezdim, maddiyata kendim de çok önem vermiyorum, ahlaklı maneviyatı güçlü kızlar daha çok ilgimi çekiyor, biraz uzun yazdım ama sizin de görüşlerinizi almak istedim
Boy ne kadar önemli?

En İyi Cevap