5 yıldır yedekte tuttuğum birisi var. Yeni birini bulamadım acaba onunla bir yola girsem mi?

5 yıldır yedekte tuttuğum birisi var. Yeni birini bulamadım acaba onunla bir yola girsem mi?

Yedekte 5 yıl tutmak ne kadar saçma bir düşünce bunca yıl sevginiz yok mu başkasını buldun ona yol vereceksin, karşınızdaki insana yazık deyil mi, size sadık kalmış, sizinle 5 yıl geçirmiş yazık deyil mi onun geçen yıllarına, bu dünyada yaşattıklarını yaşamadan ölmüyor insan sizide böyle oyalasalar çok güzel olur muydu
Merhaba
Yaptığın şey ne ahlâksız şey yedekte tutuyormuş bir gün seni de bir başkası yedekte tutsun o zaman anlarsın sevmiyorsan sal çocuğu duygularıyla oynama bide yedekte tutuyorum diyor şeref yoksunu hadsiz
Cevap
15Cevap
Yedek subay alımı m8 bu neyin yedeği
Arkadaş olarak tutabilirsin bunu süresi yok
Bence seviyorsan bekletme
Yedekte? 5 yıldır? Yedekte olduğuna emin miyiz. Sanki o hep varmista diğerleri ile beraber götürmüşsun gibi aynı anda... Yazık.
Bir kadin olarak şunları sormaya utanmıyor musunuz? Bugünde hemcinsimiz yerine biz utandık.
Eğer yedekte tuttuğun mal sana dönerse beta sağlayan bir erkek olacak sen de alfa dul olarak onunla evleneceksin.
Erkek için rezalet bir durum
Erkeklere sesleniyorum; sizi yedekte tutan kadınlarla asla evlenmeyin
Yedek kulübesinde bekleyen adamdan bir b*k olmaz ben bir kız 5 yıl beklemem maksimum 1 ay beklerim o da bütün kriterlerimi karşılıyorsa
Erkeklere ayrım yaparak küçümsememelisin. Ayıp be yaptığın.
Beş yıldır yedekte kalmayı nasıl kabul etmiş?
Yedekte demen çok kırıcı olur sevmiyorsan hiç ümit verme
İnşallah seninle bu yola girecek kadar saf değildir.
Hiçbir şey hissetmiyorsan, bu toplara girme insanların canını yakma.
Genç Semih gibi kulubede yaşlandırmışsın adamı, arada elletseydin bari formunu kaybetmesin 😂
Bu kadar ucuz olmak zorunda değilsin umarım benim hemcinsim mal değildir...
Girr girr üzme cocuğu kimse kahrini cekmez senin yazik cocuga
Biz yapınca ne haysiyet kalıyo ne bişey halal olsun
5 yıl yedekte nasıl tuttun helal olsun cidden tam bir karaktersizlik.
Seviyorsan yola gir çocuğa yazık etme
5 yıl çok değil mi ya
5 sene yedekte tuttuğun birisiyle ilişki olmaz ya
Yedekte tutmak ney ya. Deli misiniz olm
gir ya beğenmezsen şerit değiştirirsin.
Hemcinsim mal değildir umarım
O yedekteki kadar değerin yok
Yedekte olan insan öyle kalmalı.
5 yıl fazla degil mi? Bence açıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?