Anlayışlı ve akilliyim yaşamamasi için hiç bir sebep yok. Eğlenmeyi , keyif almayı ve özgürlüğü seviyorum, bu duyguyu hem yaşarım hem yaşatirim, adamı didik didik etmem)
Hem dırdır etmem hemde adamın hayatını didik didik araştırıp gözlemem, salarım çayıra mevlam kayıra.. düzgün düzgün duruyorsa benimdir yaramazlık yapıyorsa kim istiyorsa o alsın 😂
Yaşamaz da yanmaz da. Her ne kadar genç göstersem de, Sürekli spor ile sağlıklı olsam da 38 yaşındayız artık. Kim ne etsin. Şu hayatta en büyük isteğim iyi bir aile ve başımın tacı bir eş idi olmadı. Yapacak bir şey yok. Allah ömrümüzün geri kalanını hayırlısı ile geçirmeyi nasip etsin ne diyelim. :)
Kime diyorum acaba 🤦♀️ben görüşümün nereye gideceğini ve bunu sana gollük pas olduğunu sonradan idrak ettim 😂😂smellim benim bu seferlik sus nolursun 😬😬😂
Bence o sizin kendi düşünceniz, insanlara biraz da olsa güvenmek gerekir en azından özgüveni yüksek biriyseniz kendinizi çirkin olarak da nitelendirmeyin bence.. 😊 Sevdikçe güzelleşir insanlar.. Mutlu kalın..
Çirkinliğimden şikayetçi değilim ki, hatta iyi ki böyle doğmuşum. Özgüvenimden dolayı da olabilir bu durumum. Sevilmek güzeldir ama sevildiğini de bilmeli insan. 45 yıldır görmedim. Sanırım bu yüzden yabanileştim.