Aşk İlişkileri "Uyudun mu?" diye soran her erkeğin niyeti bozuk mu? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Masumca bu soruyu soran yok mu? Güncellemeler+1 yıl Gece 3'te bu mesaji atan beyefendi acaba vampir ile konuştuğunu mu düşünüyor "Uyudun mu?" diye soran her erkeğin niyeti bozuk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hepsi için aynı şey geçerli değil 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Erkek soruyorsa evet kadın soruyorsa masumdur benim gözümde :D 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yani sohbet edecek olabilir illa bozuk olacak degil ki 0 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellikten çok haz etmeyen birisi olarak niyetim bozuk olamaz 0 0 Yorumla
lgurkan35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kalbimizi kırdın kalbimizi 😂Lakin her insan bir olmadığı gibi her erkekte bir değildir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nişanlım gerçekten uyuyup uyumadığımı öğrenmek için soruyor sfsgeg 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence nadir çıkar erkeklerin tek düşüncesi seks yapmak bunu biliyorum artık 0 0 Yorumla
YerimTamam Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Sevdiğinden aklına geliyordur ve gece uyanınca yoklamak, denk getirme maksatlı yazmıştır. İçiniz fesat sizin. 0 0 Yorumla
İçimdekisesdiyorkii Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Gündüzleri hiç yazmayıp arayıp sormayıp da gece yarısından sonra bu mesajı atıyorsa niyeti bozuktur itibar etmeyiniz 0 0 Yorumla
Tenedose Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Neden hep fesatlık düşünülür? 0 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Ben gece çok yalnız hissederim ondan derim 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok belki sadece konuşmak istiyordur dsms 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arkana bakmadan kaç :) 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Direkt konuya da girebilirdi 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hahhahha 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ee yani bozuk tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hepsi için aynı şey geçerli değil
Erkek soruyorsa evet kadın soruyorsa masumdur benim gözümde :D
Yani sohbet edecek olabilir illa bozuk olacak degil ki
Cinsellikten çok haz etmeyen birisi olarak niyetim bozuk olamaz
Kalbimizi kırdın kalbimizi 😂
Lakin her insan bir olmadığı gibi her erkekte bir değildir.
Nişanlım gerçekten uyuyup uyumadığımı öğrenmek için soruyor sfsgeg
Bence nadir çıkar erkeklerin tek düşüncesi seks yapmak bunu biliyorum artık
Sevdiğinden aklına geliyordur ve gece uyanınca yoklamak, denk getirme maksatlı yazmıştır. İçiniz fesat sizin.
Gündüzleri hiç yazmayıp arayıp sormayıp da gece yarısından sonra bu mesajı atıyorsa niyeti bozuktur itibar etmeyiniz
bu erkeğim göre de değişir
Masumca da sorabilirim..😅
Neden hep fesatlık düşünülür?
Ben gece çok yalnız hissederim ondan derim
Yok belki sadece konuşmak istiyordur dsms
Ben hiç masumca sormam
Arkana bakmadan kaç :)
Direkt konuya da girebilirdi
Mantığa bak selam versi kesin bir şey düşünüyordur
Hayır, değil.
Hayirr sacmalama
Uyudum yazıyorum konu da burada kapanıyor