Güncellemeler
+1 yıl
Bir kac saate vermeliyim karta ne yazayim peki?
Güncellemeler
+1 yıl
Hediyesinin yanina ufak da bir ekleme yaptim kazagin yanina araba icin tripot aldim cekim yapabilmesi icin araba sevdasi oldugundan tam emin degilim o mu diye ama her yeri aradim sanirim benzer bir sey veya istedigini buldum
2 ay önce bahsetmisti beraber gezerken umarim „vay be kiz aklinda tutmus“ diye düsünür
2 ay önce bahsetmisti beraber gezerken umarim „vay be kiz aklinda tutmus“ diye düsünür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen benimsin ben seninim bu hediye senin
Bir özel bir sey yazma fikri?
Dünyanın en özel erkeğine... Seni seviyorum. 😅
Bizim durum biraz karisik mola gibi bir sey var
Yani su an beraber degiliz ama hediyeyi de arkadasina vericem icine de güzel bir sey yazmak istedim
Fazla civimadan
Beraber oldugumuzda kart yazmistim kendim sözlerim:“Derdim seni mutlu etmek çünkü biliyorum ki ancak sen mutlu olunca bende olucagim“ internetten almadigimi anlamis ve begenmisti
Hımm anlıyorum ben pek anlamam o işlerden
Ver gitsin doğrudan..
Orasi öyle de erkek kafasi sonucta kisa ve öz bir sey lazim ben cok detayci oldugumdan zorlaniyorum
Bir kisa ona özellik gösterecek ya da daha dogrusu farkimi gösterecek bir sey olsun yani ondan söz koymak istedim yanina sadece maddi degil manevi de deger verdigimi göstermek adina
Aşk sözü gibi mi
Aynen etkileyecek bir sey
Bir önce ki hediyeme: „„Derdim seni mutlu etmek çünkü biliyorum ki ancak sen mutlu olunca bende olucagim.“ yazmistim
Simdi de: derdim seni mutlu etmek demistim, umarim begenirsin.
Bir de link eklesem altina „bir sey var sende“ siir‘i hani beklemedigi bir sey olmali
Hani hayatinda görmedigi bir sey
Düşünüyorum
Peki
En güzel resimleri, şarkıları, şiirleride getirsem, seni anlatmaya yetmez
Söyle bir durum var fazla civimamam lazim cünkü bizim iliskide su an bi mola gibi bir sey var bende böyle morali bozuk diye biraz yüzü gülsün istedim
Soguk net ama ona özel hissettiren bir sey
Gökten düşen damlalar vardı gülüşünde, güldükçe filizlenip yeşerdin yüreğimde
Sacma olmaz degil mi?
Sevgidimi bir türlü göstermeliyim
Internetten alinti degil dimi yazdiginiz söz?
Yok ben uydurdum soğukluk varya gülüşünün senin kalbinde aşkı yeşerttiğini ifade etmeye çalıştım
Peki o siiri de eklesem mi?
Ilk bahsettigim sözü de kendim yazmistim internetten alinti degildi yani
Sen bilirsin ama bana kalırsa bitane koy çok dallanmadan
Bahsettiginiz sözü biraz daha isitsak nasil isitabiliriz hani 24 yasinda bir erkek nasil anlar acaba
Cok uzun bir iliskimiz yoktu ama git desem gitmiyor kal desem kalmiyor sanki öyle bir döngüdeyiz ona göre bir söz lazim
Aşkın kalbimde bir filiz çiçek, gülüşünde gökten düşen damla, gülüşünle yeşerecek
Sözü tam anlayamadim
Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından, yapacağın tek şey dilek tutmak olur arkamdan
Bu hayatimdan cikarmak gibi olur
Korku ver biraz
Ya böyle olmaz zaten arkadasina vericem hediyeyi aptal cocuk bi denk gelemedik
Telefonu yokmuydu
Yok var da beyefendi aptal hareketler edip durdu bende ya boş ver sogudum hevesimi kacirdin spor salonunda arkadasini gördügümde ona veririm dedim bana bunu yakistiriyorsan öyle olsun dedim cocuk da sonra canım mi bunlar düsünsün dedim
Aynen çokta önemli değil verirsin zaten eni sonu
Hani bir seyler hissetsin istedim bj kizda bir özellik var diye ondan
Umarım değeeini bilir çünkü seviyorsun onu belli
Seviyorum ama iste ne yazicam hala bilemedim gecen ki gibii internetten alinti olsun istemiyorum
Gecen de kendim yazmistim
Özlemli bişe mi yazsan
Olabilir aklinizda ki nedir?
Aklımda yok ama özlem içerse tam olır bence çünkü özlem var
Özlem ötesi seyler
Aslinda güya arkadasca kahve icecektik falan adam akilli vakit ayirdigi yok bende arkadasina vericem hatta yazdim da ona parasinda degilim geri iade etmem yardim olarak ihtiyaci olan birine veririm ama sana incelik gösterip yüzün gülsün diye aldim
Tantana yapacak söz degil de beni kazanmaya cabalamadigi icin pismanlik duyacagi bir söz olsa fena olmaz
Hmm. Özlemin ötesinde derken merak ettim
Ya durumumuz cok karisik iste sacma sapan bir döngüdeyiz
Hediyesinin yanina ufak da bir ekleme yaptim kazagin yanina araba icin tripot aldim cekim yapabilmesi icin araba sevdasi oldugundan tam emin degilim o mu diye ama her yeri aradim sanirim benzer bir sey veya istedigini buldum
Bir kac saate vermeliyim :/ arkadasina spor
Bir kac saate vermeliyim karta ne yazayim peki?
Kendi duyguların kendi düşüncelerin daha anlamlı
Orasi öyle de erkek kafasi sonucta kisa ve öz bir sey lazim ben cok detayci oldugumdan zorlaniyorum
Hiç gerek yok söze falan öylece ver
Kücük bir fark yaratmak istiyorum