Gece gece aşk sorunları?

Direk konuya geçicem. Arkadaşlar, ben hangi erkekle konuşsam konuştuysam. Aramızda birşeyler geçmedi. Vücüdüm çok beğenilir yani dolgulu bir kızım arkadaşlarım iltifatlar yağdırır dudaklarım gözlerim burnum kalçalarım gögğüslerim her seferinde tanıdık tanımadık herkes gelir söyler hani ne kadar güzel bir kızsın maşallah gibi şeyler. Çok cilvelide bir kızım mesela. Sıcak konuşmalar yapmayı denedim geçmiş flörtlerimle. Buluştaklarım oldu çok, aylardır olanlar falan, hepsi direkt aşık olup evliliğe işte aileyle tanıltırmayı teklif ediyorlardı. Güller hediyeler neler neler ama öpüşme sarılma deseniz yok. Ha hijyenik bulmuyorlardır derseniz çok kırılırım!😅 çünkü aşırı bakımlı temiz kokan bir kızım. Yani en son flörtümle 10 dan fazla buluştuk 3 kez arabada oturup manzaralı bir yerde muhabbet ettiğimiz oldu 4 saat boyunca ama gelipte beni öpmedi veya birşeyler olmadı aramızda ki benim ara sıra sakallarına dokunmama cilve yapıp güzel konuşmama rağmen. Eve gittim hala ilgisi alakası aynı mesela ama diğer şeyler yok?😅

Gece gece aşk sorunları?