Güncellemeler
+1 yıl
Ben son bir kaç kez ona yazdım veya paylaşımlarına dönüş yaptığım halde yazışmamızı çok kısa tutu veya hiç dönmedi. Mesela geçen hafta hasta olduğumu bildiği halde hiç geçmiş olsum bile dilemedi.
Ara sıra ve bu sıra sık görüşüp yazdığım bir arkadaşım beni kuzenine yakıştırıp ikinci kez tanışma teklifi etti bende ikinciye kabul ettim. Ama o sıra o izinde ve bende pek müsait olmadığımdan izin sonrası tanışmaya başlicaktık. Arkadaşım ilk kuzeninden onay aldı ve sonrasında bana bildirceğini söyledi ve bana iletti. Aradan iki ay geçti ve ne arkadaşımdan nede o kişiden bir adım geldi. Kuzenini boşverdim ama arkadaşım neden yazdığım mesaja bile cevap vermez oldu? Üzerine düşmüyorum yanlış anlaşılmasın ama üzüyor beni bu durum :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok ilginç. Ama müsait olmayan sizmişsiniz bence sizin dönüş yapmanız daha münasip olurmuş yani onlar sizin müsaitliğinizi bilemez
müsait değildim evet ama özel bir nedensen dolayı ama onun sözü izin sonrasıdı bende kabul etmiştim
Bak canım sonuçta siz iki arkadaşsınız düşünsene onun yerinde sen varsın ve başına bir işler geldi yazamadın. Karşındaki arkadaşında hiç yazmadı ne düşünürdün?
ben fazla fedakar bir arkadaşım ama bi o kadarda dönüş almayan. sanmıyorum başına bi iş gelsin
Belli olmaz ölüm olur hastası olur bilinmez. Yinede iki yaren mutlaka ortada bişe yolsa bir olmazsa diğeri meraklanmalı diye düşünüyorum ben
yinede sanmam😔 bir haftadır hasta olan benim bildiği halde yazmadı yine
Ozaman arkadaşlığınızı gözden geçir ve bir şekilde bitirin böyle arkadaşlık olmaz
bende o durumdayım şu an. ama insan neden değer verip sevmediği arkadaşını kuzenine yakıştırsın ki
Ama ben sana ne desemm bi şekilde konuyu çeviriyorsun. Bu kişiyle aranda müthiş bir gurur var ve bir yandanda sevgi var. Bu ikisi çok fazla yürümüyor maalesef. Yani fedakarım diyorsun ama kime göre ne kadar? Ona ne fedakarlık yaptın bilemem ki. Ama yazmıyorsunda sadece o olayı değil yani insan arada merhaba der. Ben sevdiğim bir arkadaşımla sadece nezaman merhabalaşmam. 3-4 defa ben merhaba demişim bakyım ondan bişe gelmiyor ozaman ki genelde olmaz birimizden biri yazarız
merhaba derimm ama ondan kısa cevap gelirse günler sonra niye üzerinde durayım ki ben? ve tek taraflı oldu sanki arkadaşlığımız
İşte ben bilmiyorum aranızdakileri. Tek taraflıya döndüyse koy g.. tüne gönder memleketine salla. Kimsenin biyerini kaldırma yani
işte bende öyle bıraktım ama anlam vermeye çalışıyorum😔 durumuza az da olsa anlamak için
Kıskançlık olabilir başka şeyler olabilir. Ama kötü bir eberji alıyorsan uzak dur bence arkandan iş çeviren biridir
neyimi kıakansın ki? ben çok umutlanıp haber bekledim sadece ve kuzenini o bana tavsiye eti ben illa tanışcam demedim ki
kötü enerji alıyorum evet
Evet ama inan insanların neyi kıskanacağını bilemezsin. Çocukluktan beri arkadaşım yıllarca kazancımı malımı kıskanmış yıllar sonra gözüm açıldı. Halende inanamıyorum çünkü adamı yedirdim içirdim gezdirdim. Başkası olsa Allah daha çok versin derdi
Kesin arkandan iş çeviren haset birisidir uzak dur lütfen takma kafana onu
olabilirde aslında ama sanmıyorum. sonuncta kendi beni ikna etti tanışmaya. ama kendide bekar ve bu durumdan pek memnun değil
ne iş çevirebilir ki. bana beni araya katmayıp kendi aranızda tanışın o benim kuzenim sende arkadaşımsın dedi
Ya konu kuzenide değil. Senin evlenmen senin işin olabilir senin ailen olabilir her şey olabilir ama belliki bir sorunu var seninle. Kötü enerji sana en büyük işaret
Diyorum ya konu kuzen de olmayabilir sen enerjine bak kötü ise uzak dur
öyle mi diyorsun😔
Kesinlikle öyle diyorum. Ben akrep burcuyum ve sezgilerim yüksek. Yüksek frekans bir insanım. Bugune kadar çok sevsemde yanında askıntı gibi kaldığımı hissettiğim kim varsa kötü enerji aldığım kim varsa hepsinin bir iş çevirdiğüni gördüm arkamdan. Ama er ama geç
hani bana sık sık kendini övdüğü olurdu veya kendini anlatmayı çok sever. dinlemeye geldimi umursamaz sanki pek. ama ben onu sanki daha çok özgücen sayıflığına bağlamıştım onda
Hahahaha cidden biraz saf kalplisin. Yani bu kişiden uzak dur. Resmen sana karşı üstünlük yarışında bu
ne anlamına geliyor ki bu? kendini bendem asağa gördüğü için mi ki
Evet aşağılık kompleksi var. Baksana kendini dinle istiyor sen konuşunca konu kapatıyor. Bırak Allah aşkına böyle insanları çevrenden uzaklaştır
ama o zaman bana neden kuzeni ile gelir ki? eğer benim ile sorunu varsa
Ya canım dalga geçmek içinde olabilir dikkat et sen buna
ama o zaman kuzenini oyuna çekmezdi diye düşünüyorum
Hiç bilemezsin senin kalbin temiz. Kirli kalplerin ne halt karıştırdığını bilemezsin. O sıra kendi işi rast gidiyordur belki sanada bi yem attı ya da kuzeni lanet biri biri bilemezsin. Sonra kendi gönül işleri kötü gidincede benim hayatım kötü bide gidip ona eşmi ayarlicam demişte olabilir içinden bilemezsin tatlım
olamaz diyemicem nedense daha çok banane ne hali varaa görsün demiştir.. en fazla bunu beklerim
Yani bişekilde iyi bir dost olsa böyle şeyler demez
bilmem ki. geçen kuzeninin storysine tıkladım instagramda adamda benimkine tıkladı sonrasında o kadar. ya beni tınlamadı veya kim olduğumu bilmiyor anlamadım ama bende boşverdim bile
Bence haberi bile yoktur ya da senin knka salla demiştir
banada öyle gibi geliyor
Sen yaz
ara sıra arkadaşım izindelerken yazdım ama hep kısa kestirip attı sanki. geçen yazdı bir kez bir hafta olsu yine bi tık yok ama süreklide paylaşım yapıyor instagramda sanmıyorum müsait olmadığını
Ozaman boş ver gitsin
Yazık olmuş 🙄
neye?
Sana 🥺
peki neden
İkinci kişiyi niye sevesin zorla 🥺