Tanışıyoruz, görüşüyorduk hala ona yazsam da görüşebiiriz biliyorum, yazmaktan çekiniyor çünkü dediği gibi hayatında kimseyi istemiyor sürekli olarak ve beni üzmek istemiyormuş.. bu yüzden de uzak durmayı çalışıyor, yoksa beni yakın görduğünü gösteriyor ve söylüyor.. :)
Ona çok değer veriyordum, kırıldığım anlar olmuştu ama hala denemek istiyorum, onu kaybetmek istemiyorum..
Beni kıracak bir şey söylemezseniz sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaz ara sürekli buluş birlikte vakit geçirmek işte
Öyle daha fazla mı yakınlaşır bana.. sürekli yazsam ne düşünür acaba..
Ona karşı hislerinin olduğunu düşünür eğer gerçekten istiyorsan yakınlaşmaya çalış boş birakma
Biliyor zaten onu sevdiğimi.. Yakınlaşmaya çalılıyordum ama çok da kırılıyordum, bazen bıraksam belki o gelir diyorum ama sonra yine yazan ben oluyorum
Utanma devam et
Yani onunla geçmişimiz var onu özlediğimi de biliyor ama bazen kendime diyorum belki başka kızlarla florleşiyor görüşüyor ve ben ona yazınca kırılıyorum
Eğer kararsız isen uzaklasman daha iyi
Kararsızlık değil de ben sonuna kadar giderim ama bazen yanıma gelmediği için benden uzak durduğu için o kadar zor geliyor ki.. ben de deniyorum ama olmuyor ve yine dayanamayıp arıyorum yazıyorum o da koşa koşa geliyor zaten.. bir kahve bile olsa hayır demez
O zaman aklına farkı bir şey gelmesin
Bu ondan uzaklaşmamam gerektiği anlamına mı geliyor :) O yüzden onu yakın tutmaya devam edeyim mi.. mesela 2 hafta konuşmadık ama bu saate ona kalp yazmak istiyorum..
Yani farklı birşeyden kastım hayatinda başka birisi olduğu tarzında sevmenin aşık olmanın ayıbı yok at bı kalp özledim de ne olacak
Anladım.. denerim teşekkür ederim
Mesajımı hala açmıyorsa hangi anlamıyla gelir.. belki görmemiş hala belki de açmak istemiyor şu an.. ama genelde sevinçle yazıyordu.. illa ki açacak da artık anlamıyorum
Yani ara sor
Mesajımı geri aldım.. Öylesine arayamam uzaklaştık her gün konuşmuyoruz, 2 hafta gecti son görüştüğümüzden ama dün ona o kalple özledim demek istedim.. Onun yanında çok kez uyandım.. sabah benim gibi bugün herkes gibi telefonunu açıyor, iş için arkadaşlar ne yazmış görmek için mi farketmez.. Şimdi mesajı açmak bile çok gördü.. Bir kere de böyle o yazdı biraz yazıştık sonra görüldü atmadı.. ben de mesajımı neden açmıyorsun dedim.. unutmuşum kuzum :) dedi. Sonra baktı 1 hafta benden ses yok öpücük falan attı. Kendime yediremedim.. Niyetimi ruhumu kalbimi biliyor bu adam, üzüleceğimi biliyor, sarıldığında bütün kalbiyle sarılıyor gibiydi. Ailesi, işi herşeyi anlatıyordu bana, beni yakın gördüğünü diyip duruyordu.. Evet hiç normal ilişkimiz yoktu çunku o ilişkiden kaçıyor ama sandım ki bana saygı duyuyor beni seviyor biraz olsa da.. Bir kere görüşeceğimiz yer vardı mesela,( farkli sehirde yaşıyoruz) ama evime gelmek istiyormusun dedi ilk defa, hata bunu daha önce planlamış, seni yakın gördüğüm için evime davet ettim dedi.. Sonra ordayken ikimiz fazla duşunuyordunuk.. fazla yakınlık hissetik belki.. o da kanepede otururken dalgın derin bakıyordu bana.. Ama yine de ilişki istemiyor ama çağırdığımda koşa koşa gelmeyi biliyor. Benimle sadece cinselik için olduğunu söyleyemem o da zaten söyledi, ama mesela ordayken oturduğum yere gelemiyorsa dışarda 2-3 saat takılırız.. yani gelmek görüşmek istiyor hasta olsa da gelir.. onu sevdiğimi de farkında.. Uzun uzun yazdın ama dayanamıyorum
İçini boşalt rahatla farketmez sonuna kadar okudum bende ☺️☺️ bence biraz sen uzaklaş sen mesafeni koru onun sana gekensini bekle hep sen olmaz haklısın gittin sevdin gördün hepsini geçtim hep istekli olan sen oldun uzak iliskilerde bu tarz şeyler olabilir dediğim gibi sen biraz uzaklaş
Teşekkür ederim, beni tanımadığı birine bunları anlatmayı çok ihtiyacım vardı.. artık uzaklaşmaya karar verdim ve oraya gittiğimde onu aramayacağim, instadan görsün ve biraz değer veriyorsa da kendine sorsun acaba neden ilk defa aramadı. Artık yoruldum baştan ilişki istemiyorsan niye hayatıma giriyorsun neden kalbimi kiriyorsun, yani erkekler kızları iyi tanırlar.. sadece takılacağim birine benzemiyorum bile, o da aynısını düşündüğünü biliyorum.. Buna rağmen girdi hayatıma.. ve hep uzun zaman sonra beni gördüğüne sarıldığında çok güzel kokuyorsun özledim seni ve sımsıkı sarılmayı biliyordu.. çok özlemiş gibi… Güzel laflar söylemişler, hepsine inanmiyorum tabi ama bu davranışlarıyla çok farklıydı.. o kadar değer verdim ona.. Oraya gittiğimde ona yazmadan onu görmeden yapamıyordum..
Seni kırmak istemem sanki seni biraz da cebinde elinin altında görmüş gibi sanki
Kendine odaklan sevmek sevilmeyi herkes ister ama sevmekte değer ilgide karşılığı olunca güzeldir
Evet da insan umutlanıyor.. ayrılğımız zaman 1 ay konuşmuyorduk ve o hemen benden hikayeleri gizlemiş ama başka yerde görebileceğimi biliyordu aslında.. ve bir ay boyunca sürekli hikaye paylaşıyordu, normalde ayda 2 hikaye paylaşan adam delirmiş gibiydi, saçma şerler bile atıyordu. Ben onu daha önceden tanırım bu yüzden benden bir şey saklıyor falan diyemem attığı şeyler normal ne kız var fotoda ne de bir şey.. Ve sonra hikayedeki fotomu beğenip hikaye atmayı durdu. Ondan sonra görüştük ve sordum neden gizledin.. yüzü düştü sanki bilmiyormuş gibi yaptı sonra da belki sen üzülme diye saklamışım açacağim şimdi falan anlayamıyorum işte..
Ama kesin bu kız beni seviyor, iyi bi kız başkasıyla gitmez bırakmaz beni falan diyor..
Yani şimdi çocuğun içini bilmiyirum hakkını yiyemem fakat erkek olarak düşününce her yazdığımda cevao verecek gel dediğimde gelecek bi kızı herkes ister
Cinselik için mi? İster evet biliyorum ama hiçbir zaman öyle cağırmadı.. ilişki istemediği için beni kırmasın diye geri cekiliyordu.. Ve öyle görüyorsa beni yazardı ara sıra.. ama uzak duruyor.. şimdi 1 ay sonra konuşsak bile derin derin bakar bana.. Ben onu kötüleyemem.. bilmiyorum ne düşünüyor
Ve kimsenin elinin altında olan kız olma her zaman el üstünde tutulan kız ol ki değerin kıymetin olsun
Dediğim gibi şimdi çocuğu kötüleyemem ama bırak sen istekli taraf karşısı olsun
Masum sevince öyle oluyoruz maalesef ama bakalım..
Herşeyin hayırlısı olsun ama dediğimi yap sen uzaklaş biraz
Uzaklaşacağim.. ayırdığınız zaman için teşekkür ederim
Ne zaman istersen konuşabiliriz problem yok
Teşekkür ederim ne kadar kötü hissetsem de sayenizde biraz rahatladım..
Kötü hissedeceginiz bir şey yok ya her zaman her şey karşılıklı olacak diye bir şey yok
Doğru ama karşılıklı olmadan kimse öyle bakmaz sarılmaz konuşmaz.. Belki de kötü bir insan sadece takılıyormuş.. Sonunda ben o niye sevmedi neden uğraşmıyor diyip üzülüyorum, çok güzel ve özel zaman geçirince hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zor
Yani biraz uzaklaş kafanı dinle düşünme
Zaten artık ona yazamıyorum.. Sence bir erkek olarak, acaba yine bir araya gelebilirmiyiz? Aramızda ne küslük var ne de kavga varmış..
Bı başkası olabilir mi
Bilmiyorum gerçekten.. ilişkimiz olmadiği için illa ki takılmak için kızlar var dimi :).. yoksa o her zaman ilişki istemiyorum falan beraberken de kimse aramamış bilmiyorum
Kafam kaldırmaz falan istemiyorum işime odaklanıyorum hep diyordu
Belki de ara sıra görüştüğü biri var.. herhangi bir sebepten.. ama kız arkadaşı kesin yok
Ya şimdi yanında değilsin bilmiyorsun belki de dediği gibidir
Evet ama bu nasıl bir şey ya boğuluyorum resmen ve sürekli konuşmak istiyorum kafamdan silemiyorum onu
Sen uzaklaş biraz ondan eskisi gibi olma o sanki varmista yokmuş gibi davran
Başka şeylerle ilgilen oyalan
Tamam öyle yapacağim.. hiç yazmazsa demek ki hiç sevmemiş..
Belki senin dediğin gibidir belki onun dediği gibidir eğer istoyirsa seni gelir ama istemiyirsa sadece takılmalik elinin altında tutmak içinse ara da sırada yazar cee eee der kendini hatırlatir gider buda hep sende soru işareti bırakır eğer bı sure yazmazsa ve yazdığında ise yine aynı samimiyeti isterse ona sevgilinin olduğunu söyle
Sanırım anlamadım seni :/ ‘ç yazdığında ise yine aynı samimiyeti isterse ona sevgilinin olduğunu söyle’’ Bana yazarsa neden sevgilim var diyim
Şimdi şu şekilde adam her canı istediginde seni arayıp soracaksa hiç sormasin bir beklentin olmasın
Anladım, öyle arasaydı şimdiye kadar sevgiden bir şey kalmazdı.. böyle kendimi yedim ama bakalım.. zaman her şey gösterir :)
Kafandan herşeyi sil bı kere
Kendimi hiç sevilmemiş ve değersiz hissetim, zamanla umarim daha iyi olurum ve kafamdan bazi şeyleri silmiş olurum
Yani okul felan takılacağın arkadaşların kafanı dagatacagin bir iş yok mu
Kendim işim var çoğu zaman çalışıyorum ama yine boş ve yalnız kaldığımda aklım sürekli ona gidiyor.. Sürekli onun yaşadığı yere gidiyorum iş için, yakında taşınacağım..
Hım hayırlısı belki bu şekilde daha iyi bir ilişkinix olabilir eğer müsaitsenix size fake inta vereyim arayın
Seven uzaktan da sever.. ama bakalim belki birşeyler düzelir.. evet yaz
Kzmn. ylmz
Uzaktan ilişkiler de kopukluk olabilir ama bu şekilde en azından istediğiniz zaman yan yana gekme şansınız birlikte vakit geçirmek için zamanınız olacak
Yazmanızı veya aramanızı bekliyorum
Evet her şey farklı olabilir.. keske her şey düzelirse de istediğimiz zaman beraber olsak.. yazacağim birazdan
Tamamdır sizi bekliyirum nasıl isterseniz
Birazdan dedin yarım saat oldu 😔😔
Özür dilerim yazdım sana
Cevap verdim