Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim yok veya makara cevaplar yazmayın insanlara faydam dokunsun istiyorum önüne geçmeyin
Güncellemeler
+1 yıl
Evliyim
Tavsiye vericem uyku tutmadı malum tecrubelerimi degerlendirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevgilim aldattı gitti başkasıyla nişanlandı ve hala sosyal medyada karşıma çıkıp kafamı bulandırıyor hadi bir akıl ver ne yapayım ben nasıl unutayım ya da nasıl ders vereyim düğününümü basayım
Cinselik yasadinmi
Evet
Şimdi adam nişanlı eğer sana yazıyor ediyorsa bu adamla evlensen bile aldatır açık ve net aldatma karakter meselesi çok sevende aldatır cunki karakteri zayıftır yoktur yanlış trene bindiğinde ilk durakta inmen lazım eğer tren ilerlerse mutuluga mesafen uzar senin üzüldüğün emeklerin vede yarım kalmışlığın
Ben onunla asla evlilik yoluna girmek istemezdim ilk zamanlarda ne BK olduğunu anlamamıştım ama sonradan çözdüm sırf sevdiğim için katlanıyordum istemeye gelicekti bahaneyle geri çevirdim ya da beni kekledi bilemem bazen kurtulduğum için dua ediyorum bazen nasıl kandırıldım diye kendime kızıyorum ama şöyle bağırıp çağırsam sorularımın cevaplarını alsam az biraz rahatlicakmışım gibi geliyor
E hadi bir şey soracam
?
Sevgilin telefonunu kurcalatmasa insagramini sana engellese bu ne manaya gelir
Telefonunu gizleyen saklayan sesizde veya uçak modunda olan seni engelleyen birinin hayatında muhakak 3. kisi var bir bayan telefonunda girmeni istemediği tek yer galerisidir oda biz kadınlar herşeyi çektiğimiz için onun harincinde izin vermiyorsa zaten hiç sevgilin olamamistir
Benim var da burada dökülecek türden değil
Kadınların derdi bitmez ki ya da erkeklerin
Var var gel dinlede ağla dostum
Senin varsa sor gelsin
Sevgilimle sorunum sevgilimin olmamasi
Yok ki keşke olsaydı bebiş 😂
18 yaşında ne tecrübesi? :)
Hafi bakalım
?
Özelden olabilir
Sen evli misin
sevgilim yok
Ahh ahh bu dertler
Benim var 😢
Var 😏
Alalım soruyu?
Farkli dert cnsllk ustune
Sevgilin var mı
Evliyim
Eşini yeterli mi bulmuyorsun
Daha farkli. Farklilik ariyorm diyim
Esin yeniliklere açık mı
Soyleyebilecegimi sanmiyorm tehlikeli ve zor is
İtiakar köle gibimi bir fantezi
Cuck.. Tarzi
Eşini başka biriyle paylaşmak ciddi bir piskolojik rahatsızlık bu hem dinimizde uygun olmayan eskiden evli birinin zina yapmanin cezası ölümdür gerisini sen düşün dine yönel ve bir uzmana danış
Haklisin kotu durum ama iste keske dusunmesem
Tecrüben ne
Tecrübe 😂
sen evlimisin