Sevgilim boyle devam edersen biter, surekli bu tur sorularla beni yoruyosun dedi?

Arkadaslar sevgilimle yaklasik 5 yildir birlikteyiz. Nisanlanamadik henuz uzun yillarca okumamiz gerektigi icin ama artik o yol gozukuyor.

Ama son siralar sevgilimle ve aslinda bunu bana hep derdi haksiz yere buna suna laf ediyorsun diye cok kiziyor. Son bi tatilden gelmisti bende bir kac kere sordum mesela baska kizlarla bir sey yaptin mi diye. cevap veriyor hayir diye ve ben bir kac kere daha sorduktan sonra patladi ve baya sinirlendi. 5 yildir seninle birlikteyim, guvenmiyorsan neden birliktesin, bunlari hala sorgulaman bile hata vs

Seninle bulusmadan once hep boyle kaos yaratacan diye korkuyorum artik, bos yere boyle herseyi sorguluyorsun dedi.

ama gercekten bilerek yaptigim bir sey degil. Guveniyorum ama cok fazla aldatma hikayeleri var o yuzden sonrasinda inanip guvenip uzulecegim icin korktugumdan boyle fazla takiliyorum….

siz ne dusunuyorsunuz ve bana ne yapmayi tavsiye edersiniz, artik gercekten bu durumdan bikti ve bende kendime ceki duzen vermek istiyorum ama nasil bilmiyorum

Sevgilim boyle devam edersen biter, surekli bu tur sorularla beni yoruyosun dedi?