Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yaptığım manyakça hatta psikopatca biliyorum ama saniye olsun onu görmek istiyordum ameliyat günü ise gidemem zaten
Bizzat onu görmek için gitmiyorum hastane yakıninda diş hastanesi var diş taşı temizliği için giidicem hastaneler yakın baya onu özledim benle buluşmadigi hep vaktim dolu zamanım yok dediği için ayrıldım ayrılık mesajı attım görüldü bile yapmadı hesabı kapattı ama özledim hastaneye gitsem öğle arasında çıkmasını beklesem sonra çarpsam yanından geçip ne düşünür ki 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rumuzundanda anlaşılacağı üzere kim ne dersin desin gideceksin
Komisjin sen onun yerinde olsan ne düşünürdün?
Hastane umumî bir yer olduğu için aklıma gelen ilk şey beni görmeye gelmiş olduğun olmaz. Yinede selam verir geçmiş olsun diyerek hal hatır sorardim
O tam öküz iki kelime etmez eminim 😞 Allah'ım neden en öküze denk geldim 😞😞
Kesinlikle soracaktır tabi tanıyabilirse seni
Hiç sanmıyorum tanimaz mi 50 kere gördüğü insanı carpiscam ona pardon diyip gidicem tabj görürsem ameliyat günü değilse
Tek amacin çarpışmaksa o kadar zahmet etme. Carpistiktan sonra herşeyi akışına bırak bence
Nasıl yani anlamadım
Sen bu adamı ozlemişsin. Amacın sadece çarpmişmak olmasın diyorum. Çarpışmaktan sonrası içinde planların olsun
Sanmam buluşmaz aklına gireyim yeter pardon diyecegim oda selam vermek isterse veriri
Ya carpişmayi düşündüğün anda yalniz değilse ne yapacaksin
İşte sıkıntı sadece hayal benim ki yalnız olursa diye görmem yeter o beni görsün
Takili kalmak sadece saçmaliktan başka birsey değil
Mesajına bakacak kadar kiymet vermeyen birine niye gidersin ki senin bileceğin ayrılığını umursamamis sende ayrılığını umursamadigi için bozulmuşsun benim anladığım kadarıyla.
Görüldü atmadi, hesabı kapattı beni unuttu çünkü 5 aydır görmüyor göz görmeyince gönül katlanıyor çünkü tekrar görse içi gidicek eminim
Biten bir şey üzerine üstelik ayrılığı sen istemişken neden hala görmek istiyorsun. Blöf mu yaptın ayrılırken? Yapmadıysan bence basitçe olur
Ama Kudursun istiyorum Bayadir görmüyor
Kurdurmaz. Bırak umursama o zaman kudurur.
Ne kaybettiğini görsün istedim baya şık gidicem
Canim senin en şık hallerini de biliyordur , görünce waaooww ben ne kaybettim deyip kafasını duvarlara vurmaz emin ol.
Aslında hep şık görmedi kışın tanıştık yazın yarın hava da iyi olursa güzel şeyler giyicem aklına düşmek istiyorum sadece
Ne diyeyim güzelim:) peki
Nedir bu doktorların bu kızlardan çektiği
Ya yapsam mı. burada ne işi var diye kudursun istiyorum 😂
Olsun git
Dimi hem merak eder ne işi var diye aklına girerim 😂
Hayal kurma ve uzatma bence biten bitmiş
Ya ama özledim ayrılık mesajına bişi demedi bile
Sallamamış seni işte
Ayrılığı kabul etmek istemedi
Ee yazmamış nasıl istemedi
Görüldü atmadi görüldü atıp yazmasa ever deriz görmemiş ayaklarına yaticak
O an yazdığında ana ekrana düşüyor zaten okumuştur
Hesabı kapalı tutar hep okudu ama okumamazliga getiriyor biliyorum ne olursa aklıma düşmek istiyorum
Bence zorlama yeni aşklara yelken aç
Evet
Neden kudursun ne işi var diye istiyorum güzel olucam giderken