Beni terk eden kendisi olduğu halde ona hiçbir şekilde gönderme yapmadım ikidir bana gönderme yapıyor bugün de o" hikaye yarım kalmadı bitti" felan diye hikaye atıyor kendi kendine derdi ne sizce ya
Kesinlikle öyle ama bazen bırakıp gitmek gerekiyor ya onun için demiyorum da senin için yani madem istemiyor peşine düşme biraz sürünsün seni gerçekten seviyorsa gelir zaten valla duygulandım ya bende dertleşicrk birini arıyodum iyi denk geldin sjsksks
Aslında senin ona yalvarmanı bekliyor ama yalvarsanda kabul edip sonra yine ayrılalım diyicek sürekli senin yalvarıp ayrılma demeni bekleyip kendini tatmin edicek bu şekilde tabi sende o kadar canım bi kıza benzemiyorsun yapmazsın heralde
Bence de yazma artık çünkü yazarsan hep devam eder bu böyle seni şu an ona aşık o olmazsa yaşayamazsın gözüyle görüyor yine yazıcsksın diye rahat davranıyor
İşte sürekli ayrıldığınızda sen yazmışsın ya ondan diyorum yapma artık bekle o yazsın yazdığı zaman da barışsanız bile umursamaz ol kaybetme korkusu olmasın sende giderse bile umrunda olmayacak şekilde davran
Aaaaa cidden mi kız ne güzel valla aferin sana saygı duydum valla kadınlara zaten saygım sonsuz öğretmenlere hele hayatımı koyarım ortaya valla tebrik ederim seni
Neyse ben uyuyorum artık sana da hayırlı geceler dilerim bi sıkıntın derdin olur paylaşmak istersin elimden geleni yaparım yani çekinmeden söyleyebilirsin
Benimki çok uzun hikaye ama ihanet var işte kısacası böyle özet geçeyim ve inakr edip hala utanmadan bana yazıyor bende tersleyip tersleyip yolluyorum ne yapim hskksks
Gördüm çok karışık bi olay da ama gözümle gördüm kulağımda duydum daha neler neler ya amaaan bir değil iki değil bizimki film gibi bişey aslında ben bile inanamıyorum böyle şeyler yaşadığuma
Kesinlikle öyle valla ben nelerini gördüm de ses etmedim ailesi bile sahip çıkmazken ben sahip çıktım yanında oldum sevdim saydım değer verdim ama onun yaptıklarını anlatsam var ya valla miden bulanır kız hsjsksks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki de başkasınadır
Bilmiyorum ki 6 yıllık bir ilişki idi ayrılalı 2 ay oldu
O zaman sana olma ihtimali yüksek
Unutamamış seni
Gerçekten mii
Bide Agno' nun bazı şeyler hiç değişmez şarkısını paylaşmıştı
Evet gerçekten bitmiş olsaydı böyle bi paylaşım yapmazdı senin dönmeni bekliyor ama sen dönersende ağırdan alıcak kendini o yüzden dönme
Geriside sana kalmış ama bence dönmesen iyi edersin
Bazı şeyler hiç değişmez şarkısını biliyor musunuz onu da paylaşmıştı
Ben yazamam ki terk eden kendiydi durduk yere
İşte yazma zaten kendisi gittiği için o da yazamıyor gururundan sende yazma evet şarkıyı biliyorum
Bu nasıl bir şarkı bilmiyorum ben pek bunu da paylaşmıştı kendisi
Duygusal bi şarkı ayrılık sebebiniz neydi peki
Sebep yok istemiyorum dedi ayrıldı
Arkadaşlarına sevmiyorum demiş
Anlıyorum tatlım ama unutamamış seni hala o kendince söylesin unuttum diye hala aklındasın
Aileler tanışma durumuna gelmiştik
Sensizde yapamıyor ama
Hadi ya yazık olmuş valla benimde öyleydi bi zamanlar
Her şey böyle güzel ciddiyken terk etmesi üzüyor insanı
Kesinlikle öyle ama bazen bırakıp gitmek gerekiyor ya onun için demiyorum da senin için yani madem istemiyor peşine düşme biraz sürünsün seni gerçekten seviyorsa gelir zaten valla duygulandım ya bende dertleşicrk birini arıyodum iyi denk geldin sjsksks
😂😂
6 yıllık bir ilişkiydi
Benimkide 3 yıllıkta ama kendimden çok sana üzüldüm iki katıymış tam jskskssk 6 yıl dile kolay iyi dayanmışsın
Sen şimdi bu unutamadı mı diyorsun
Yani unutamadı değilde aslında şöyle
Erkekler kendilerine yalvarılmasını ister sen şimdi mesaj atsan yalvarıp yakarsan kabul eder sonrs yine bahane bulup ayrılmak ister
Ama ayrılıncada niye ayrıldım diye kafasına vurur işte
Peki şimdi kafasını mı vurduğu o dönemde 😂
Yani evet
Aslında senin ona yalvarmanı bekliyor ama yalvarsanda kabul edip sonra yine ayrılalım diyicek sürekli senin yalvarıp ayrılma demeni bekleyip kendini tatmin edicek bu şekilde tabi sende o kadar canım bi kıza benzemiyorsun yapmazsın heralde
Önceki ayrılmalarımızda yazıyordum bu sefer bitti dedikten sonra hiç yazmadım
E sen alıştırmışsın işte o yüzden yine bekliyor eğer yazarsan hep devam edicek bu şekilde bence artık yazmamalısın
Yazmayacağım zaten
Bence de yazma artık çünkü yazarsan hep devam eder bu böyle seni şu an ona aşık o olmazsa yaşayamazsın gözüyle görüyor yine yazıcsksın diye rahat davranıyor
Ben nasıl davranmalıyım buna karşı ki kendi yazsın bana
Sen hiç yazma ona bak normal hayatına devam et dışarda gez toz eğlen ve bunları onun görmesini sağla
Görünce deliye dönüp ya sana laf vurup konuşmaya çalışıcak ya da direk yazıcak
Olurr bide böyle deneyeyim bakalım
Dize gelir mi diyorsun
Dize gelmesine gelir ama bi kaç ay sürer en fazla sonra yine eskisi gibi olur sen böyle devam ettiğin sürece değişmez o
Ne yapıyorum ki
İşte sürekli ayrıldığınızda sen yazmışsın ya ondan diyorum yapma artık bekle o yazsın yazdığı zaman da barışsanız bile umursamaz ol kaybetme korkusu olmasın sende giderse bile umrunda olmayacak şekilde davran
Bu sefer çok kararlıyım zaten öyle olacak
Onun o göndermelerin üzerine gönderme yapmayacağım
Tamam o zaman sorun ortadan kalkar gelirse senindir gelmezse zaten gelmemesi daha iyidir kafana takma yani sen her türlü kârdasın sjjsksks
Öyle mi diyorsun
Gönderme yapma ama sürekli mutlu olduğunu göster ona durum at hikaye paylaş ne bileyim duyucağı görüceği şekilde eğlenmene devam et
Kesinlikle öyle diyorum bak gör çok daha mutlu olucaksın kimse için kendini üzmeye değmiyor biliyor musun
Bu baya sinir ediyor erkekleri galiba 😂
Evet hemde çok shsjsksksk
O zaman intikam soğuk yenen bir yemektir 😂
Kesinlikle soğuk yenen yemektir ve sanırım sen yemeği soğuk sevenlerdensin sjskksks
Cevabı yanlış yere yazdın uyku saatin geldi sanırım sjsjsks
Dalgınlığıma geldi işle uğraşıyorum hemde
Ondan 😂
Bu saatte ne işi ya yat uyu kızım sabah uğraşırsın işle
Öğretmenim ben çocukların etkinlikleri varr
Aaaaa cidden mi kız ne güzel valla aferin sana saygı duydum valla kadınlara zaten saygım sonsuz öğretmenlere hele hayatımı koyarım ortaya valla tebrik ederim seni
Çok teşekkür ederim 😊
Bir yandan işle bir yandan da benim eski sevgili ile uğraşıyorum
Rica ederim senin için yapabiliceğim bişey olursa hiç çekinmeden söyleyebilirsin bu arada benide bi öğrencin olarak görebilirsin sjsjsks
Zor iş valla iş kolayda eski sevgiliyle uğraşmak çok zor iş
Bende uğraşıyorum biraz kafa dağıtayım diye indirdim burayı rastgele ne olursa cevaplıyorum öyle kafam dağılıyor birazda olsa 😂😂
Sende durum ne sen anlat
Neyse ben uyuyorum artık sana da hayırlı geceler dilerim bi sıkıntın derdin olur paylaşmak istersin elimden geleni yaparım yani çekinmeden söyleyebilirsin
Abooo
Benim durum çok uzun ya burdan anlatamam bide özelden yazsam daha iyi sende gizlisin
Yazmadığını sandım uyuyayım dedim de yazmışsın kusura bakma görmedim
Yok sorun değil iyi geceler
Yok ya uyumicam ben sen uyudun sandım bende uyurum dedim ondan öyle söyledim örtmenim ☹️☹️
Yok uyumuyorum bende daha
Benimki çok uzun hikaye ama ihanet var işte kısacası böyle özet geçeyim ve inakr edip hala utanmadan bana yazıyor bende tersleyip tersleyip yolluyorum ne yapim hskksks
Emin misin peki gözünle gördün mü
Gördüm çok karışık bi olay da ama gözümle gördüm kulağımda duydum daha neler neler ya amaaan bir değil iki değil bizimki film gibi bişey aslında ben bile inanamıyorum böyle şeyler yaşadığuma
Çok karışık ve uzun bi mevzu jsjdksksk
senin durumun daha vahim gibi
Valla benimki çok vahim ben bile çıkamıyorum işin içinden hsskksks ama hep ben yaptım bu hale getirdim çok değer verdim ondan oldu
Çok değer vermek yanlış durumlar içinde bırakıyor böyle bizi
Kesinlikle öyle valla ben nelerini gördüm de ses etmedim ailesi bile sahip çıkmazken ben sahip çıktım yanında oldum sevdim saydım değer verdim ama onun yaptıklarını anlatsam var ya valla miden bulanır kız hsjsksks
Merhaba
Konuşabilir miyiz
Merhaba tabiki
Ben ona yazmak istiyorum hemde istemiyorum ne yapacağımı bilemedim
Sen bir şey söyle
Yazma kızım deli misin sen Aaaa kafayı yemiş
Yazarsan o kadar şey boşa gider
Kendini biraz ağırdan al
Özledim ama ne bilim
Özledin tamam eyvallah ama sen şimfi yazarsan ne olucak biliyor musun nasılsa beni bırakamıyoru deyip her şeyi yapıcak ve daha da kötü olucaksın
Daha çok üstüme gelecek o zaman bu sefer
İstek gönderdim