Sizce 3 kişiden kiminle devam etmeliyim? Alman mı Türk mü Rus mu?

2 ay önce Alman bir adamla tanıştım ve yaşadığım şehre kadar geldi benimle görüşmek için. Fakat benden 10 yaş büyük ve farklı bir ülkede yaşıyor normalde. Bu nedenle benimle iletişimi kesti ama hâlâ beni bir yerlerden takip ettiriyor birilerine. Sosyal medya üzerinden bir şekilde uğraşıyor benimle. Dün ise onun bana tamamen dönmesi için büyü yaptırmaya başladım. 1 aydır ise gittiğim kurstan konuştuğum başka bir çocuk var. Aynı yaştayız. Yakın bir şehirde üniversite okuyor. O da bana karşı gayet ilgili davranıyor ama bazenleri çok kırcı konuşuyor, bunu ona söylediğimde ise "seni adam etmeye çalışıyorum" diyor. Bana söylediği şeyleri başkasına söylese çoktan iletişimi keserdi belki de. Birkaç gündür de Rus bir çocukla konuşuyorum, benden 2 yaş falan büyük ve tiyatro oyuncusu. Yaşadığı ülkeden kurtulmak istiyor savaşlardan dolayı. Benimle mutlu olmak istediğini söylüyor, benim fotoğraflarımı gördü çok beğendi ve içlerinde en kibar olan bu kişi. Ama benim aklım sanırım hâlâ Alman adamda. Onun bana dönmesi için en iyi medyuma büyü de yaptırdım. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Kiminle devam etmeliyim yola?

Sizce 3 kişiden kiminle devam etmeliyim? Alman mı Türk mü Rus mu?