Sevgilimi annem istemiyor konuşmamı ama ben çok seviyorum 3 yıldır sevgiliyiz ne yapmaliyim arkadaşlar
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi secebildinmi erkegi sectiysen bise olmaz annenle konussun ikna eder
Beni seviyor gerçekten
İlk önce.. anneniz erk. arkadasinizla neden konusmani istemiyor. Bunun nedenini bilmeliyiz.
Çalışmıyor su an ve aramızda 9 yaş var ben 23 o 31 yaşında
Ve nasıl bjr ilişki.. kabaca aciklama kısmına bahsetmiş olsaydınız. Daha nokta atışı cevaplar almanız mümkün olabilirdi.
Anladım. Yaş farkı sorun değil Peki onun mezuniyeti ve mesleği nedir? Yani bugün çalışmıyor ve kazanmiyor.. ok. ama yarın iş bulabikecek ve kazanç elde edebilecekmi? Neden çalışmıyor?
Lise mezunu güvenlik sertifasi aldı şimdi iş arıyor işte
Sizde calismazsaniz zaten gecinmezsiniz. Sizin meslek.. gelir kazanc.. konuşmadık.. yazmamissiniz. ama.. annenize (zaten bende calisicam) şeklinde yaklasin. Zaten sadece tek bir güvenlikçi maaşıyla imkan yok geçinemezsiniz. Daha yeni evlenmişken ekonomik sıkıntıların verdiği zahmetlerle karşılaşmanızı anneniz elbette istemiyordur ve bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi sizin de çalışacağınızı tekrar tekrar söyleyerek ondan vazgeçmek istemediğinizi ısrarla anlatabilirsiniz. Tabii ki bu surectede.. erkek arkadaşınız iş bulmak konusundaki azminden vazgeçmesin. bu süreci hızlandırırsa sizin yanınızda güzel olur.
Evet öyle ama ben annem senin hakkında bir şey demedi sadece iş bulsun dedi dedim ama annem hiç istemedi nasıl yapacam bilmiyorum o sanıyor ki annesi bir şey demedi
Annenin onu istememesinin başka sebepleri de olabilirmi? Bu durumda hala neden israrla istemiyor? Siz üniv. mezunusu falanmisiniz? Size denk mı görmüyor?
Ben lise mezunuyum yaşı büyük diyor 31 yaşında ben 23
8 yaş fark çok normal. Başka bir şey olmalı annenizin onun istememesine sebep bence. Sizin durumunuz itibariyle çok iyi bir işi ve kazancının olmasınıda istiyor olamaz. Dusununce ne kalıyor ki. Annenizi bence ikna edebilir. Sevdiğiniz ile ilgili mücadelenize devam edebilirsiniz. Anneyi ısrarla dinlemenizi gerektirecek bir durum ben görmüyorum. Bu durumda annenize hak veremiyorum.
Çalışmıyor diye nasıl geciceksiniz diyor ama hep böyle devam etmeyecekki illa ki bir işe girecek ve bende girecem.
Tabiki böyle olacak. O ise girmeden zaten evlenmemiz mümkün değil seklinde yaklaşım annenize. Bende calisicam zaten deyin. Onu Sevdiğinize inandirin. Böyle bjr durumda.. başka bir sebep yok ise.. haricen iyi giden bir iliski ise.. bu konuda anne ikna edilmeye çalışılmalıdır. :)
Aynen öyle kardeşim
Kanka cidden birbirinize bağlıysanız devam.
Bağlıyız kanka bir bagimiz var
Peki annen ne sebeple ayrılmanı istiyor. Neyi bahane ediyor
Yas farkı 9 yaş var çalışmıyor diye
Peki geçimini nasıl sağlıyor. Bir geliri var mı? şu an yaşnda
Şu an çalışmıyor işte knk
Annen haklı olabilir. Sen en az 18 olsan o 27. 27 yşnda bir erkek iş güç sahibi olması lazım. Şimdi erkek arkadaşın öğretmen devlet memuru yani geçerli bir mesleği olsa annen hayır demezdi? Şunu söyliyim. Aşk karın doyurmaz. 40 yşnda evliyim. Hayat öyle zorki.
Ama ben çok seviyorum bende çalışırım gerekirse knk
İşte bunu dediğin an yanarsın. Ben sevgilinin yerinde olsam simit satar inşaatta çalışır yine boş kalmam. Ama seninki avare. Bu yüzden diyprım. Aşk karın doyurmaz. Annene hak verdim. Bence sende sözünü dinle. Adamla cinsel yakınlaşman var mı
Bir şey geçmedi aramızda ama sevişme oldu
İstem attım ordan devam edelim mi
Tamam
benimkinide annem istemiyor ama 5 yıldır gidiyor
Nasıl gönderiyorsun kardeşim ve kaç yaşındasın
neyi gönderiyom
19
Nasıl yapıyorsun yazacaktım pardon
Sevgilin kaç yaşında
25
valla istese de istemesede devam ediyorum zorla kabullenecek
O ne iş yapıyor
mevsimlik işçi
Kız saçların ne kadar güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim
İkna olacak gibi mi neden istemiyor
Anne sözü dinle, vardır bi bildiği
Ama ben seviyorum
İstediğin kadar sev, aile onayı almazsan pek mutlu olacağını sanmıyorum
Ama bu 3 yılımı nasıl unutacamm
Kolay unutulmaz; ama annene neden istemediği hakkında soru sorabilirsin. Düzgün iletişim kurabilirsin. Mantıklı bir sebep söyler yüksek ihtimalle. Gerisi sana kalmış..
Evet kardeşim zor yani senin sevgilin süren ne kadardı
Canım hiç sevgilim olmadı, takıntı yaptığım kişiler oldu. Ama gerçekleri değiştiremeyince kabullendim, şu an yalnızım ve çok mutluyum. :)
Işte bir süre sonra takıntı oluyor biliyormusun ama ben de yalnızken çok mutluydum aklıma geliyor mu geliyordu ama
Yaşınız kaç bilmiyorum, evet takıntıyı kabul etmek zordur bilirim, ama zamanla aşılmayacak şey yok, bekarlık gerçekten sultanlıkmış yeni yeni anlıyorum ben de
22 senin
25. 22 yaşlarım çok takıntılı geçmişti. sevdiğin videolara, film, müziklere, kitaplara yönel. kendini bulmaya başladığın an doğru kişi zaten sana gelecektir. :)
İnşallah bu dönemi atlatabilirim
Konuşma
Neden