AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba
Size ne dedi tam olarak saygı göstererek bir şeymi sordu eğer öyleyse büyük gördü seni ondan peki o senin neyin oluyorda sana abla dedi
Hasta bakiciydi çok ilgiliydi böyle espiri de yapıyordu ama mesela şöyle elif abla kan Alicam mesela örnek veriyorum ve gülüyordu şakayla
Sen büyükmü gösteriyorsun
Hayır aksine yaşımdan küçük görünüyorum
Sen ondan hoşlanıyor musun peki
Hı hı
Yazar mısın
Niye
Ya belli ki o seni düşünmüyor bu konuda düşünse etse sana zaten abla demez bence vazgeç iyi akşamlar dilerim..
Ben düşünüyor diye sormadım ki sadece neden abla dediğine takıldım ki zaten ilgimi belli etmedim aksine çok soguktum
Neden soğuksun madem seviyorsun bence sen soğuksan o sana abla da der
Aslında o an takmadım pek ama sonra baktım herkese çok iyi davranıyor sanırım o tarafi beni etkiledi fazla samimi olamadım ben genelde karşı taraftan beklerim
Sen soğuk yapıyorsan sana ne demesini bekliyorsun
Haklısın ama ben o an hastaydım ve samimiyet kuramadım kendi derdime dusmustum
Bilmiyorum ama o sana bakmaz artık
Neden öyle dedin
Belki acilsam bir şans verir
Sana abla demiş
Sen mi açılacaksın
Neden olmasın
Olur da sen soğuk yapıyom diyon sonra açılacam diyorsun neyse kafana göre davran
Senin niye zoruna gidiyo🤣
Görende o sensin sanır
Bak ne istiyorsan onu yap sen soğuk yapıyorum diyon sonra açılacam diyon o senin yaşını biliyordur zaten hasta sensen dosyadan görmüştür
Mesaj kısmını acarmisin özele yazicam
Açtım
Kimileri bacım demek yerine abla der mesela, mesafeli olduğunu belli etmek adına, yanlış anlamasın diyerek.
cut.
Ya bende hoslanmistim onda demekki acilsamda ret edecekmis
Saygıdan ötürü efendim. Benden 10 yaş büyük komşumuz bana abi derdi. 🤭🤭
Ama hoşlaniyodum ondan belli etmedim ama
Şimdi ne desem bilemedim açıkçası. 🤔
Belkide o istemedi ve böyle diyimde hoslanmasin dedi
Eğer ilk karşılaşmanızdan beri öyle diyorsa istememe gibi bir durum yok. Sonradan söylemeye başladıysa haklısınız.
Hastaneye yatmistim sadece 3defa gördük birbirimizi o hasta bakiciydi
Anladım. Tamamen saygıdan ötürü yapıyor.
Ondan hoşlandim ama soğukta davrandım hiç pas vermedim canım gibi
Bence bir görüşmenizde fayda var.
Hastaneye gidip görüşelim diyecek halim yok
Soyadın G ile mi basliyor bir de abla dediyse, saygidandir ya da rahat ol sende gozum yok sana yazmayi dusunmuyorum demek de istemis olabilir
abla dediğine bakma, pas versen acımaz gözünün yaşına
Nasıl yani
abla dediğine bakma, hoşuna gittiysen eğer takılır senle
Gitseydim abla demezdi
foto varsa atsana merak ettim cidden abla tipi mi var, yani anaç bi tipin mi var merak ettim
Atmam öyle bir tipim yok dedimya yaşımdan küçük görünüyorum ama biraz kilom var
nolacak ki , peki sen bilirsin
Elif abla olarak kalmanı istiyordur
Yaa bana yaklaşma demek gibimi
Maalesef
Ama 3 kere tek gordu beni tanımıyor bile
Bence öyle bir şey olsaydı en başından belli ederdi en azından abla demezdi, şey derdi mesela "ne ablası canım zaten aramız 1 yaş" gibi gibi
Ama genelde erkrkler saygı geregide kullanır ya bir ihtimal dedim
Anladım, yine için rahat etsin istiyorsan beklentiye girmeden bir süre daha izle bakalım çocuk nasıl davranacak sana, o şekilde de anlayabilirsin
Taburcu oldum
Anlamadım?
Ben hastaneye yatmistim küçük bir enfeksiyondan ötürü 5 gün kaldım oda hasta bakıcı gibi birşeydi 3 kez falan gördüm
O zaman bir bahaneyle ona ulaşın, numarasını bulun
Şimdi fikrin degistimi başta açık yazmadim kusura bakma
Yok ya sorun değil, ama evet olay daha başka göründü şimdi 😂
Böyle bir durumda bence denemekten bir şey olmaz, en kötü şansımı denedim ve olmadı dersin.
Sadece hasta bakıcı olduğunu biliyorum ne adını ne numarasını burdaki hastanede geçende dolmuşta gördüm o farketmedi nasıl ulasicamki
Yokmu hiç kaybettiğin bir eşyan 😂
Onun numarasını iste oradakilerden, de ki belki o biliyordur görmüştür, kaç gün yanımda durdu, birde ona sormak istiyorum , maksat bahane bulmak
Kız oda yok,🤣 herşeyi aldım ordan 🤣 bide o yatan hastalar kısmında hani oraya gitmekte saçma
Asla bunu cesaret edemem birde erkekler genelde sevmez arkadaşlarının herşeyi bilmesini
Tamam işte artık kaybolan bir eşyan var hayırlı uğurlu olsun sjshjdhsj
🤣🤣🤣🤣
Hadi gittim sordular nedir diye ne dicem🤣
Herşeyi neden söyleyesinki, sadece oradakilere de ki ona bir şey sormam gerekiyor, sizden numarasını alabilir miyim , oradakilere ne yani boş ver sen onları, senin kaybolan eşyandan onlara ne 😅
Küpe var mıydı kulağında sen oradayken sjsjsj
ya da şimdi geldi aklıma, oradakilere hiç bulaşmadan direk instagramını bul oradan yaz, benim bir eşyam kayboldu diye 😁
Mantıklı ama adını bilmiyorum bir hemşirenin adını duymustum ona takip ettim kız kabul etmiyor fake hesapta. Attım hemen beni tanimasin diye kız kabul etse onun takip arladaslarindan bulurdum illa resimden tanirdim çocuğun adını bilmiyom 😓
:( yok mu başka tanıdık, vardır illa bence ya
Yok çocuk buralı bile değildi yeni gelmiş
Hadi ya :(
Saygı ve büyük görünüyorsundue
Büyük görünmuyorum onunla yasittik ve öyle gorunuyorum
Sana yürümediğini belli ediyor
Ama bende ona çok soguktum ve sonuçta 3 kere gördüğü hastanede yatan bir hastaydim
Saygıdan
Teşekkürler
Rica ederim
ablam benim :DD