Terk eden sevgiliye geri getirme yöntemi (Acil)?

2 yıllık sevgilim benden artık bir ilişkiye hazır hissetmediğini söyleyip ayrıldı, NE YAPMALIYIM GERİ KAZANMAK İÇİN? (Erkeğim)

2 yıllık sevgilim (kız) benden saçma bir sebepten dolayı ayrıldı. Ne bir kavga ettik ne aldatma vb. bir şey yaşandı. Son 2 haftadır tuhaf davranıyordu kafasında planlamış ama benim bunu fark etmediğimi aslında 2 haftadır çabalağını söylüyor. O kadar birlikte anımız olmasına rağmen benimle 1 mesaj atarak ayrıldığını belirtti. Kariyerine odaklanıp doktorluğunu bitirmek ve ailesine odaklanmak istiyormuş. Kesinlik ne bir kısıtlama ne bir şiddet ne başka kötü bir şey yaşandı ilişkimizde hiçbir olumsuz olay yaşanmamıştı ara sıra kavgalar ediyorduk ama elimizden geldiğince düzeltiyorduk bunları. Şimdi benimle konuşmak bile istemiyor sadece acil bir şey olursa yaz artık arkadaş olucaz seninle diyor. (Hayatında başka biri olmadığını biliyorum o konuda da sıkıntı yok o yüzden öyle şeyler yazmayın lütfen.) Ben kendisini her şeyden çok seviyorum bana sevmeyi öğreten kişi kendisi. Benimle sevgili olmadan önce eski sevgilisi tarafından aldatılmıştı bana çok zor güvenmişti ardından onunla bir bütün olmuştuk 2 beden tek vucüd gibiydik asla bırakmıyıcam seni diye 55 tane söz verdiği mesajı vardı. Şimdi bi anda sil beni hayatından çıkar artık unutman daha zor olur diyor. (Herhangi bir akran veya çevre baskısı kesinlikle yok olmadı olamaz da ztn). Ben onsuz bir hayat düşünemiyorum ve durumu atlatıp başka birini de bulmak istemiyorum resmen dünyanın sonu gelmiş gibi bir his oluştu içimde 5 gün olmasına rağmen ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanına gitsem mi diye düşünüyorum ancak daha da sinirlendirip arkadaş kalma şansını da geri tepmekten korkuyorum. Böyle bir durumda ne yapmalıyım geri döndürmek için. Ne yapıp ne edip geri döndürmem lazım onsuz bir hayat istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim her türlü yardıma tavsiyeye açığım, yeter ki saçma sapan unut onu boş ver tarzı şeyler söylemeyin.

Terk eden sevgiliye geri getirme yöntemi (Acil)?