Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek için idealmi? ↗
Bu soruya lütfen bakın. Burada erkek yorumu var; o kişi benim ve o yorumun altına bir kız yorumlar yazdı. Sadece o yorumlara bakın; beni anlarsınız.
Bu soruya lütfen bakın. Burada erkek yorumu var; o kişi benim ve o yorumun altına bir kız yorumlar yazdı. Sadece o yorumlara bakın; beni anlarsınız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şerefsiz olmayan ve Parası olmayan bütün erkekler kısadır
Kanka ne diyon mk? 😅
Asiri mantikli 🤣
knk boyum 182m ben bile kendimi kısa görüyorum elin kızı tabi kısa görür 170 civarını yani kızlar bana kisa dediginde bile hakli buluyorum..
Sen uzunsun ve o kızlar senin kafanı bulandırmış. Artık her kız uzun istiyor diye 1.85'ten aşağısını erkek yerine koymuyor.
Normal boy dediğin kaç
180 bence
altı kısa
üstü uzun
kendisi orta
1.70-1.80, arası erkekte normal boydur. 1.80+ uzun, 1.70- ise kısadır.
Kızlar uzun erkek isteyebilir ve buna kimse bir şey diyemez ama kızlar neden uzun olmayan erkeklere karşı kötü?
kanka 170-180 arası orta boy olamaz çünkü 70 ler civarı bana göre kısadır abi neresi orta bence 180-181 civarı orta üstü uzun 170 altida cüceye çok kisaya girer
@mehmet7y0x sana göre olması umrumda değil ben mantıken konuşuyorum. Ona bakarsan artık 1.90 boyundaki erkek bile kızlara göre kısa ama ben onu demiyorum değil mi?
Abarttın sen de iyice!
190 uzun üstü çok uzun😂 kızlara ne bakiyon sen bana bak sen mk
@mehmet7y0x çok doğru söylediklerin 180 üstü uzun alti kısadır. 170 alti erkek çok kısadır ve aynen öyle cuceye giriyor
@mehmet7y0x sen de mantıklı konuşmuyorsun. 1.70'ten aşağı diye cüce diyorsun; seni niye kaale alayım? Cüce dediğin 1.10 falandır; 1.70 aşağısı erkek kısadır. 1.80'e kadar noormal; üzeri de uzundur yani ve ben bunları keyfime söylemiyorum. Mantık çerçevesi içinde konuşuyorum ama sen kendi istediğni söylüyorsun sadece.
@kibarkiz7 o ne demek ya? 1.69 boyundaki erkek cüce mi oluyor şimdi? Sırf sen uzun erkek seviyorsun diye öyle olmuyor! Normal boya sahip erkekler nerede o zmaan? Yazdıklarımı oku.
179 ,180 ,181 ,182 orta ;183 ve üstü uzun; 178 ve alti kısa; 170 çok kısa okey
Ama sen kendi isteğine göre konuşuyorsun. Ben mantıklı olanı söylüyorum. Senin 1.80 ve üzeri yazdığın boylar uzun oluyor zaten. 1.70 ise normal anlamda kısadır yani 1.70'ten aşağısı çok kısa oluyor. Sırf kendin uzun istiyorsun diye neden böyle yazıyorsun ki?
Senin IQ baya düşük ha haberin olsun
Senin de öyle.
Gelmiş normal anlamda kısa diye mal mısın lan uzatma artık. Saçmalamaya başladın. Alti ustu basit bj konu beynin basmadı yarım saattir. Neyse mal insanlar var ya
Bana diyene bak! Sen kendi isteğine göre boy konusunda konuşuyorsun ve neden bu kadar kötü tavırla konuşuyorsun? Tamam ya en boylu poslu ve yakışıklı erkekler senin olsun.
Kendi isteğime göre ne yaa. Herkese göre böyle. Az önceki çocuk da aynı şeyleri söyledi benimle. Sırf sen kısasın diye yalan mı söyleyelim
Peki Eyv
@kibarkiz7 dediklerine katılıyorum bu serefsiz kuduruyor. 183+ üstü uzun. 178 altı kısa. 170 asagisi cüce. 179-183 eh iste idare gibi bisey. 170 boya orta boy diyenin kafasinin mk
birde kimse boyunu bilmiyor herkes sallıyor. benim boyum 186 benden kısa adam benim boyum 188 diyor harbiki max 182 filan.. diger örnek adam 174 ben 180 im diyor gidin ölçün sallamayin
Kim sallıyor mk ben onu mu diyorum!
@mehmet7y0x bir de kızlar zaten kötü, sen de uzunsun yani şanslısın ama bari sen hemcinsine böyle demeseysin.
kanka ben bile kendimi kısa görüyorum 170 m civarindaki adamlar bana göre cüce sende cücesin kusura bakma bana kisa desen haklida bulurum yani kendimi kisa hissediyorum
@mehmet7y0x sen kısa değilsin; uzunsun. Sen niye kendini kısa buluyorsun anlamış değilim. Hadi ben 1.75 boyumla kendimi kısa bulsam tamam da...
@mehmet7y0x tam 182yim uzun mu yani 😃
orta boysun.
kısada değilsin ortanın az üstü yani 1.55 kıza uzun gozukursun egolu degilde tabi
@mehmet7y0x ee az once uzun dedin 😃
@Laqwze ya şöyle uzun boyun başladığı boysun işte. Yani 182 ve üstü uzun. sende uzunsun. Ama 181 olsan normal olurdun
Anladim tesekkurler az once orada arkadas da uzun demis de ondan sordum emin olmak icin yani
Sanala bakarsan öyle ama reelde öyle değil.
sanalda herkes 186m
reelde çoğu 174 m
Sanal gerçek farketmiyor; artık ger kız böyle.
@mehmet7y0x aga 1,70lık arkadaşım var karşısına 10 tane kız getir 10unuda tavlar rahat.
Bu boyum kısa diye ağlayanlara 2 metre boy versek bir cacık yapamazlar.