Güncellemeler
+1 yıl
Hemşireler en Ufak bir şeyde yanında oluyorlar
Sürekli aramalar mesajlar canımı sıkıyor
Sürekli aramalar mesajlar canımı sıkıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben İspanya'da okuyorum sevgilim İstanbul da eğitim görmekte.
Sevgilim bu yıl Marmara da intörn doktor olarak çalışıyor ve baş belası hemşireler var ne yapmalıyım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu kadar kıskançlık normal değil sen bu adamı hiç yalnız bırakıp güvenemeyeceksen girme gönül işlerine
Yalnız bırakıyorum ben eğitim hayatıma İspanya da devam ediyorum arkadaşlarımdan duyduklarım ve kulağıma gelenler beni kuşkulandırıyor
Hemşireler de bacaklarını açmış sevgilini bekliyorlardı zaten
bu işin doğası böyle pilot hostes hemşire doktor samimi yakın olur önemli olan olay erkekte biter
Böyle olmaz sen onun işten ayrılmasını ve evde oturmasını sağlamalısın. Erkeği elde tutacak kapasitesi olmayanlar için kesin sorunsuz çözümdür.
Ya kim napsin seni bktan sevgilini egoya bak mk
Lütfen yorumunuzu argo sözler kullanmadan yapın
Sen de hemşireleri küçümseme o zaman sanki hemşireler oturmusta ahh bı doktor gelsede yesek diyor. + Hastanede sadece hemşire mi var doktor kadın da var onu da geçtim her yer de kadın var. Sen sevgilin eğer sipsevdiyse her türlü aldatır seni doktor olmasına ya da başka bir şey olmasına gerek yok
+ ben de 2 yıllık hemşireyim ama daha kimsenin doktora yazdığını görmedim tam tersi arkalarından konuşup t"şak geçiyorlar çünkü bı yerleri kalkık oluyor hepsinin bu da onları alay konusu yapıyor
ay yok daha neler o zaman mesleği bırakıp sanayiye gitsin adam :D
Onu elde tutman kendine bağlaman aşık edip ilgili hale getirip ipleri eline almanın çok kolay yolu var aslında
Nedir
@ayşe57 vermek
@Metehan070 yaw boş yapma cidden sırf sizin gibi her yoruma atlayan erkekler yüzünden yorumda insan birisine bişey anlatamıyor.
@ayşe57 gördüğün gibi yorumlarıda kirlettiler, şimdi ben buraya çözüm yolunu anlatsam bile birkaç kişi burnunu sokacak o yüzden dilersen bu konuyu detaylı konuşalım
Anlatsana bana
Verirse bağlanırım vermezse para yedirmem sağlayıcı olmam vermesi lazım.
@ayşe57 dangerarms7 hesabıma yaz detaylıca anlatır yardımcı olurum
Sen yazsana direkt bana
@ayşe57 xper seviyem mesaj atmaya yetmiyor. dangerarms7 instagram hesabıma yazar mısın yardımcı olurum
Butun hemsirelermi y4vs4k oluyor
Ne kadar ayıp..
Kendine bağlamlısın ele muhtaç etmemelisin
Isin daha kotu tarafi bazi erkeklerin hemsire fantezisi vardir 😅
Neden
@ayşe57 neden derken, fantezi iste sebebi yok
😂😂😂
Bence kıskan sjsjsjsjsj
Neden basbelasi. Hemsireler doktora mi yaziyo
Şu hemşireleri sevmeyen bir ben miyim ya
Chastity takar rahat edersin
sen daha çekici ol bakmasın kimseye