Gerçekten unutuluyor mu yardım edin :( ?

Ben saf ve temiz duygularimla adam gibi sevdim kafami kaldirip tek bir kıza dahi bakmadim cok fazla fedakarlik yaptim, o baskici ailesi olmasina ragmen hic bir zama ne bulusmayi sorun ettim ne bundan şikayetci oldum saatlerce kapisininda önünde bekler kavga edince gider aglardim, köyüne giderdim 5 6 saat yol supriz yapardim, dersahane bitimini beklerdim 5 6 saat yine onunla ayni otobusle donebilmek için, son 6 7 ay cok fazla tartistik belki ama ben cok seviyordum, son zamanlarda ailesini bahane ederek benden ayrildi ben seni beklerim 2 sene 4 sene dememe ragmen gitti üniversitede ne ailesi takip edebilir ne başka bir sey ve universitede kisitlarsin falan dedi kisitlamak gibi bir dusuncem hic bir zaman olmadi amacim sadece korumakti cok seviyordum, kafasinda bitirdigini ve bunun cocuk iliskisi oldugunu soyledi kapisina gittigimde bana defol git, ugrasamam senine ile dedi ondan 1 2 hafta sonra uni yurduna yerleşti şuanda cok mutlu hayatina devam ediyor ama ben edemiyorum. Yardima ihtiyacim var. Ilişkimiz 2 senelikti ve onun oncesie yaklasik 15 ay peşinde koştum
Güncellemeler
+1 yıl
Onun icin universite hayatimi bitirip açıktan okumaya basladim kendisi uniye gidince birakti 18 yasindayim
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell, tecrubesi olanlar lutfen
Gerçekten unutuluyor mu yardım edin :( ?