Eski sevgilim reddetti?

7 ay önce ayrılmıştık ve gereksiz sebepti ve ben o olmadan nefes alamıyordum her günüm kötü geçiyordu sürekli rüyalarımdaydı ve 5 gün önce delikanlı gibi karşısına çıktım duygularımı söyledim ve beni takmadı bile ben konuşurken etrafı izliyordu sonra dedi benim sevgilim var huzurluyum beni artık rahatsız etme seni istemiyorum karşıma çıkma dedi ve sonra hiç bir şey diyemedim bunları bana dedikten sonra.. eve geldim baya ağladım işede gitmedim napcagimi bilmiyorum neden kızlar cabuk unutuyorsunuz yani tüm çevrem o kız için bunalıma mı giriyorsun diyor tanımadığım insanlar bile ona çirkin diyerken duydum ama ben onu sevdiğim için bana güzel gözüküyordu.. ve beni eskiden tanımak isteyende o idi o beni begenmisti tanismak istemisti ben kabul etmistim ama duygum pek yoktu sonradan aşık oldum şimdi de ters köşe oldu ilk defa red yedim çok mutsuzum tavsiyeleriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
gençler red yediğimi herkes öğrenmiş ortamda millet acıların çocuğu diyorlar yok efecan red yemiş aga be diyorlar sigara icmiyorum gel sigara icelim elini yuzunu yikayalim diyorlar sizce ezik durumamı dustum? işe gidesim gelmiyor biraksam mi sizce?
Eski sevgilim reddetti?