+1 yılSevgilin seninle sadece gönül eglendiriyor. Evlenmek için uygun birini bulunca sana tekmeyi basacak. O seni terketmeden sen onu terket ki sonradan üzülme. Senin için kötü kalpli filan diyen olabilir ama aldırma. İki gün sonra erkek arkadasim başkasıyla evlendi diye gelip burada soru sorarsan emin ol bütün erkekler seni suçlayacak onu degil. Acımasız olduğun için suçlanmak fedakar olduğun deger verdiğim için suclanmaktan daha iyidir. Görücü gelen adam belli ki ciddi ve seni gercekten isteyen biri ve seni daha mutlu eder. Aklını başına topla.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak kendine saygın olsun her şeyden önce. Kimseyle arabası var işi var diye evlenilmez. Ama ailem seni sevmiyor ayrılalım , ilişkide fedakar taraf olan taşın altına elini koyan hep sen ol diyen adamla hiç hiç evlenilmez. Çok seviyorum çok alışığım yazmışsın. o sevgilin olacak "ailem istemiyir ablam sevmiyor seni bana yakistirmiyorlar ayrılalım " dediği anda seviyor muydun hissediyor muydun o sevgiyi. Zor anda herkes çok iyi anlaşır herkes mükemmel çifttir. Ama bir sıkıntıda kaçacak yer ariyorsa o adamdan olmaz.
Başkasıyla evlilik düşüncesini de birinden kaçış ve hayatın kârı gibi değerlendirip o kişiye de yazık etme.
10 Yorumla
+1 yılAnlamadığım şey hem sevgiline bu kadar aşıkken gözün nasıl dışarıdan gelen tekliflere kayıyor anlamış değilim. Bence sen sevgilini çok sevmiyorsun yani sevsen böyle bir şey demezsin diye düşünüyorum. Yapacağın şey mantık evliliği olur bu yeni kişiyi tanımıyorsun. Merak etme ilk başta zaten kötü kimse davranmaz melek gelmesi doğal. Şeytan da başta sana ben şeytanım demiyor zaten. O yüzden düzgün karar vermelisin bence sevgilin ile bu durumu ciddi anlamda konuş onu evliliğe ikna et.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisini 1 senedir tanıyorum aslında sadece çok çok sohbetim olmadı. Düzgün birisi gerçek anlamda da çok karakterli birisi. Evet başkasını düşünmem doğru değil ama çok yıprandım evimi kurmak istiyorum bu sebeble görücü ile ciddi düşünüyorum
- +1 yıl
Madem böyle düşünceniz var. Neden sevgilin ile ayrılmıyorsun o zaman? Daha çok üzülmesin çocuk kaldı ki ondan hemen ayrılıp, başkasıyla böyle adım atmanız sanırım onu çok ağır yaralayacak.
Soran+1 yılSevgilimle arkadaş gibi bir şey olduk şuanda yani duygusal bağımız var ama kendimize odaklanmış durumdayız başkasıyla evlenme ihtimali var kendisinde kendi ağzıyla söyledi onunla tamamen iletişimim bitince zaten evlendiğimi bilmez
- +1 yıl
Size iyi şanslar dilerim hayatta o halde :)
Bu gibi durumlarda genelde kadın kendini garantiye almak için evlenir. Sonra sevgiliyi unutamaz bağı koparamaz. Sonra sevgili ile olmaması gereken şeyler olur. Sonra hiç bir doğru gizli kalamaz genellemesi gerçek olur. Sonra koca hapse, sevgili mezara. Ya da müge anlı... Her şeyi birbirine sokan hatuna hiç bir şey olmaz. O üçüncüyü de bulur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sevgiliniz konusundaki düşünsenizde haklısınız yani çoktan sazı eline alması gerekirdi ama sırf bir kişi düzgün diye de evlilik yapmak yarım olur yani tam mutlu ve sevgi dolu bir ilişki yaşayamayabilirsiniz. Evet, düzgün olmak çok önemli ama hoşlanmanız da lazım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence zaten artık kendi yoluna bak beş yıl olmuş hiç birileri adım atmıyorsa demekki adamın öyle bir isteği yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKararsız kalmışsınız demek ki. sevdiğiniz kişiyi seçin
00 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım, herkes hayata 1 kere geliyor, sen bu tek şansını ana kuzusu ve ailesini senin yerine seçen biriyle sırf ona için gidiyor ve unutamıyorsun diye mi harcayacaksın? Evlendiğin andan itibaren onun karısı olacaksın, tüm o ailem dediğinden en önce sen olacaksın, tabi normali bu, ama o bunu yapacak biri değil, üstelik sana değer verip el üstünde tutacağını da sanmıyorum, insanlar diyor ya karşıma güzel bir fırsat çıkmadı, şahsen senin karşına o fırsat çıkmış ama o fırsatı görmek ve değerlendirmekte birazda senin elinde. Zaten görücü olanın sana verdiği değeri görünce onu unutacaksın inan bana, Umarım hakkında hayırlısı olur.
20 YorumlaAsk degil belki bagliliktir soyledigin gibiyse zaten o adam in bi yerleri kalkmis artik eclenseniz bile ailesi rahat vermez ask mask kalmaz , hadi ordan et gitsin morkak herif evlenmiyor da senle boş ver bilinmezin pesinden gitme yasadigini yasamissin. ogretmen iyidir onu sec evlen mutlu ol
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız
Sen sevgilini çok seviyorsun ama ailesinden birileriyle tartışıyormuşsın. Evlenince iyi mi olucak zannediyorsun. Ayrıca sevgilin olsa da olur olmasa da olur modunda. Yani adam artık sana saygı duymuyor. Ama sen SEVİYOn. Bir tek senin sevginle evlilik olmaz. Sen öğretmenle takılmaya başla. Aşk karın doyurmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
sen sen ol içinde başkasına karşı bişiler besliyorsan gidip başka biriyle evlenme ilerde öyle pişman olursun yanındaki adam sana cehennem gibi gelir ne yatmak istersin ne onla bişiler yapmak en basit mantıkla sevmedigin biriyle aynı yatagı paylaşmak nasıl bi duygu olur onu düşün ya da o yataktan uyandıgında aklında başka biri ile uyanıp yanında başka birini görmek kötü bi durumdur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım başka? Bu adamla evlenirsem onu sevmeye çalışacağım. Kendi sevgilimi zaten seviyorum ama sadece mutlu olmak istiyorum beynim çorbaya dönüştü
İkiniz de pislik çukurunda boğulun elin adamının suçu ne😡😡😡 adam gibi yediğin haltlar ve durumu anlat gelene o karar versin. Vücudu başkasının, beyni başkasının, kalıbı (varsa) başkasının, tüm yaşanmışlıkları başkasının ana nikahi herşeyden habersiz bir masumun...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinden ayrılma ya sanki ben ayrılırım gibi üzülürüm. Yine de burnunu surtmesi lazım. Görücü evet çok iyi ama bunu sevgiline ilet. Artık yuva kurmak istediğini belirt
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyi beğenmedin anlamadım 😒
Soran+1 yılYok ben ilk okuduğumda katıldım zaten emojileri ben atmadım. Doğru söylüyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinden ayrıl aynı benim sevgilimi anlatın sen o çocuk seni sevmiyor sevse zaten sevildiğini hissedersen aşık olduğun halde başkasına gözün kaymazdi sende bunun farkındasın benim gibi kabulenemiyorsun bunu ben ayrı olduğum halde harlen görüşüyorum eski sevgilimle belki hayatımda biri olsa bırakırdım çoktan onu kabulenmem kolay olurdu ayrıligi sürekli ayrildigimdan beri hastalaniyorum özgüvenim yerlerde maf oldum...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde yaşın daha 20 onun çok açık ben 25 yaşındayım yaşça senden bayağa büyüğüm
Soran+1 yılSevgilimde 97 doğumlu 25 yaşında , ben evlenmek istiyorum yuvamı kurmak istiyorum artık daha fazla dayanamıyorum. Bu görücü gelen kişiyle hayallerimiz de ortak. Ne yapabilirim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynısını ben yaşadım evlenmek istiyorum ama karşı taraf para yok dedi birde biz cinselikte yaşadık haliyle yaşadıktan sonra ihtiyaç haline geliyor cinselik için zor tutuyorum kendimi hep sözde benim için hicbirsey yapmadı kolunu bile kipirdami sonra biriyle söz gibi bir şey yaptık aceleye geldi geçmişimi kabul etti ona rağmen sonra cinselik olarak başkasıyla aldatigini gördüm :( beni bana oysaki dokunmamisti bile ne yapacağımı bilemedim ondan cinselik istememe rağmen sozlumden o da baskasiyla cinselik yaşarak aldati dokunmaya kıyamadım sana dedi bana birde
Cevap sahibi+1 yılVe görücü usulüne güvenme benimde onun gibi bir şey oldu yasak aşkı çıktı başka biriyle benimle evlenip başkasıyla cinselik yasiycakti
Cevap sahibi+1 yılGenelde gorucu usululuk evlilikler birisi bir haltı yiyip adı çıktığında örtbas etmek için istenir her görücü gelen düzgün olucak diye bir şey yok aklında olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok mantıklı düşünüyorsun. Görücü ile direk evlenecek değilsiniz zaten. Tanışıp kafanız uyarsa inşallah evleneceksiniz. Ayrica yıllarca bi kadına layık bile olamayacak insana yeterince zaman ayırmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücüyü zaten 1.5 senedir tanıyordum. Türkçe öğretmenliğinden mezun oldu , kadroya geçti. İşinde gücünde. Her hafta sinemaya , tiyatroya gidiyor , müzeleri geziyor , okul kütüphanelerinde bulunuyor , mutlaka haftada 1 kitap bitiriyor gerçekten düzgün birisi. Sevgilim de kötü biri değil oda anlayışlı beni düşünen birisi fakat kendini zahmete koymuyor , öncelikleri çok başka. Seviyorum ama bir yerden sonra belki benim olmayacak benim olmayan birinide beklemek yıllarıma olur bu zamana kadar zaten bekledim
- +1 yıl
Erkeğin işi zaten kendini zahmete sokmaktır. Seni görmeye gelmesi, seni evliliğe ikna etmek için çabalaması gerekiyor. Diğer kişi belki erkeksi konularda daha ataktır. Ben olsam öğretmen olanı tanımaya çalışırdım. Senin de şımartılmayı hak ettiğini düşünüyorum.
+1 yılSevgilinle evlensen çok uzun sürmez evliliğin annesinin her istediğini yapan biriyse seni 2 dk da satmaktan da çekinmez. Ama o görücü gelen kişi senin değiminle baya düzgün birine benziyor evlenip annesine yakın bir yerde yaşamanız normal önemli olan kadının sanan nasıl davranacağı ama büyük ihtimalle o kadın sana değer veren biri olacak
12 Yorumla
Soran+1 yılYani bir erkek kardeşi var birde annesi var akrabaları falan da yakın tabikide geniş bir aile ve ailesine çok bağlı. Kardeşi benim olduğum şehirde polis. Hem annesinin yanında olmuş hem kardeşinin yanında olmuş hemde kendini öğretmen yapmış. Çok efendi ve saygılı birisi. Bana çok değer veriyor. Sevgilimde iyi niyetli birisi elbette ama mesafeden dolayı sıkıntılarımız çok oluyor tabiki de. Beni satmaz belki ailesine karşı ama ailesini her zaman el üstünde tutuyor onlarla konuşuyorken bana geç cevap veriyor önceliği onlar her zaman. Tabi evlenince durum nasıl olur onda bilmiyorum
- +1 yıl
Böyle erkekler evlenince değişmiyor, şimdi bile önce ailem diyor evlenince değişeceğini düşünme yine önce ailem diyecek, adam evlenmeden önce belli etmiş kendini işte bu sinyali al ve ona göre hareket et, yoksa üzülen sen olursun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin, seni istemiyor ve seni sevmiyor. Görücü gelen öğretmen, bir memur. Güvenceli mesleği var, arabası var ve maddi durumu var. Tipi de hoşuna geliyorsa, kabul et gitsin.. Ama tipinden hoşlanmıyorsan, evlenme tabi..
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada, sevgilinle seks yaptın mı? Seks yapmadan, bu kadar kolay kolay soğumaz ve evlenmek ister.
Soran+1 yılSevgilim benimle evlenmek istiyor zaten benide seviyor ama kendini zahmete koymuyor ne de olsa uzakta , olursa olur olmazsa buradan bir kızla evlenirim kafasında. Sevgilim çok yakışıklı bir erkek görücü gelen kişi sevgilimden daha boylu poslu ama tip olarak sevgilim derim. Yine de görücü gelen kişi daha aklı başında birisi hiç değilse bir aileye nasıl bakabilecegini bilen birisi
Cevap sahibi+1 yılSorunu, seninle evlenmek istemediği algısını oluşturacak bir şekilde sormuşsun. Ondan, böyle yazdım. Ama yine de seni oyalıyor.. Ben nice, sevdiklerimi unuttum. Çünkü, onlar beni sevmiyordu. Siz de unutun gitsin. Çünkü Seni, oyalıyor.. Tahminimce, seks yapıyorsun. Bu yüzden evlenmeden, seks yapmaya devam etmek istiyor. Sana ise, evlenilecek kız gözüyle bakmıyor. Elinden kaçırmamak için de oyalıyor. Evlenme niyeti olmayan ve gönül eğlendirmek isteyen her erkek, bunu yapar. Oyalar oyalar oyalar... Senden bıkınca da güle güle der.. Evlenmek istiyorsanız, seks yapmamanız lazım.
Cevap sahibi+1 yılBen, olası tahminimi yaptım. Ayrıca ben, bakire olmayan bayanla diğer koşullar da oluşmuş ise ; evlenirim. Ben, Tengriciyim. Müslüman değilim!
Soran+1 yılAnladım , elbette tercih meselesi
+1 yılgorucu usulu olan la. tanis konus kafaniz uyarsa digerini unutursun zaten anladim. kadariyla sevgilinin sana karsi cok ilgisi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılKafam uydu zaten bana çok değer veriyor. Geri kafalı birisi değil , benim gibi gezip görme keşfetme meraklısı. Çocuklara çok değer veren birisi. Sevgilimde iyi huylu biri ama uzak olduğumuz için arıza çıkartıyor ara ara.
- +1 yıl
anlatmana gore gorucu usulu daha mantikli icinden ne geliyosa onu yap
Soran+1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline ültimatom ver. Ya iş ciddi olsun ya da ayrılalım de. Öyle ağırdan alan erkeğin evlenmeye niyeti yoktur.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru çok ağırdan alıyor ilk hamleyi benden bekliyor
- +1 yıl
Cinsellik yaşadınız mı? Bununla bir ilgisinin olabileceğinden soruyorum.
Soran+1 yılYok yaşanmadı
- +1 yıl
O zaman bununla ilgisi yok. Neden peki evlilik düşünmüyor şimdi? Para meselesi mi?
Soran+1 yılİşi yok doğru düzgün bir kargo işinde çalışıyor oda geçici , abisi var ondan önce evlendirmiyor annesi , ve uzak mesafe
- +1 yıl
İşiniz zor. O kişiyle evlenmek için daha çok beklersiniz. Eğer beklemek (ki bekleseniz bile olmayabilir evlilik ve sizin yaşınız geçer) istemiyorsanız ayrılın ondan.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılartık bir karar vermen gerekiyor. eğer sevgilinle ilerisi yoksa yolları ayırman ve onu hayatından çıkarıp unutman gerekiyor. yok ben onsuz yapamam dersen de bir çözüm yolu bulmayı deneyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana kadar o. coculsri oyalıyor oynatıyor insanın evlenmesine engel oluyorlar sonra yaş geçiyor garip şeyler oluyor ama yine de hayırlısı böyle gitmez artık insan yolunu çizmeli iyi düşünmeli...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle maalesef
Sevgilinin tamamen aklından çıkardığında bu adamla evlen ama diyorum bak, ilk aklından çıkar.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız aklımda o varken evlendiğim adamda onun özelliklerini arayıp dururum. Sevgilimi çok kıskanıyorum başkasına baksın istemiyorum ama evlenip mutlu olmak istiyorum başka çarem kalmadı artık :(
- +1 yıl
Bence sevgilini aklından çıkarmak için sebep çok, üzgünüm ama seni oyaladığı her halinden belli, seninki alışkanlık olmuş artık yazık 5 yıl kayıp olmuş birde daha fazla kayıp olmasına izin verme.
Soran+1 yıl@Maria_med_blue haklısınız
yeni tanışacağın adamı mesleği için mi istiyorsun? Ya anlaşamazsanız
19 Yorumla
Soran+1 yılBenimde hayalimdeki meslek öğretmenlikti. Ama başka meslek seçtim. Kendisi sinemaya , tiyatroya gidiyor , kitaplar okuyor çok fazla ortak yönümüz var. Kendi sevgilimin mesleği yok bir yerde asgari ücretle çalışıyor sözleşmeli er için başvuruda bulundu çıkarsa er olur. Onun dışında bir şey yok. Gerçekten kafam çok karıştı anlasamayabiliriz elbette ama medeni bir insan dinliyor çözüm üretiyor
Soran+1 yılZaten sözleşmeli er başvurusunuda ben araştırdım yaptırdım onu bile bana bırakmıştı çünkü olursa da sayemde olur
Soran+1 yılEvet haklısınız. Duygusal yönüm de ağır ama mantık olarak bakmaya çalışıyorum. Daha fazla kalbimi dinlemek istemiyorum. Kpss ye hazırlan diyorum yok dedi. Beraber hazırlanalim yardımcı ol dedim yok dedi. İş buldum kendisine iş yerleri aradı açmadı neymiş kendisi bulmaliymis. Polisliğe gir dedim sınava giremezmiş sınavla uğraşmak istemiyor. Bahane çok adamda
Soran+1 yıl20 yaşındayım 21 yaşıma 1 ay kaldı. Bir yorumda da söyledim bir tanesine duygusal yönden bakıyorum diğerine mantıksal yönden.
Soran+1 yılBir şekilde alışmaya çalışırım :(
+1 yılsevgilinden bi halt olmaz buna bişi demediyse seni sevmiyordur
20 Yorumla
+1 yılSevgiline asiksan gorucuyle evlenme.
Bu bencilligin daniskası olur. hem arabası var diye etkilenebiliyorsun. yapmayin soyle ya00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü gelen aday sevgilini öğrenince vazgeçmesini?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldığımı söyledim o yüzden karar vermeye çalışıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBiyanda zorlu yollar taşlı dikenli yollar ama yolun sonu güzel sevdiğin için diğer yolda ise yol güzel sorun yok ama sürprizlerle dolu ve sonu muamma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen sevgi her şey olmuyor belli ki seninki serseri Bi tip
04 Yorumla
Soran+1 yılSerseri değil çok sessiz sakin zararsız birisi. Ama yanında olmadığım için kendini konuşmaya vermiyor mesela illa yanına gitmemi istiyor. Otobüsle gitsem 18 saat , uçakla gitsem rotar yapabilir her şey başıma gelebilir hiç bilmediğim bir şehir sonuçta ve ailem de tek başıma gitmeme izin vermez gizli de gidemem. Sen gel diyorum gelmiyor anlayamiyorum artık
- +1 yıl
Ben uzaktan 3 yıl ilişki yaşadım her istediğinde gittim yanına ve sonunda 38 gün önce terk etti
Soran+1 yılBizim ki 5.5 sene oldu artık 6. seneye gidiyoruz devamlı bahane üretiyor. Ben baktım ki gelmiyor ben geleceğim yanına diye söz vermiştim geçen sene yoksa ayrılma noktasindaydik simdide sen söz verdin o yüzden sen gel diyor. Erkek olan sensin diyorum dinlemiyor. Ben cidden yuvamı kurmak istiyorum ona dünya rahat belki ama ben onun kadar sabırlı değilim, kendi evimde oturmak düzen kurmak istiyorum
- +1 yıl
Olmuyorsa zorlama derim
+1 yılGörücüyü seç sevgilinin ailesi istemiyorsa işin zor olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıldan beri olmadıysa bu saatten sonra hiç bekleme 5 sene az bi yıl değil ben 3 ayda evlilik teklifi aldım seven gösterir ev kurmak ister bu sadece alışkanlık
00 Yorumlao sevgilin seni çoktan terk etmiş sana haber vermemiş bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzak ilişkiler her zaman zordur, ancak seçim senin bu konuda yorum yapmaz bize düşmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Seninki şey misali; pastam dursun karnım doysun😂🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO nasil is oluyor sevsen gorucu istemessin kimsenin duygulariyla oynama
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kalbinde başkası varken o kişinin de kalbiyle oynama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. iyi düşün taşın hayatının dönüm noktasına gelmişsin artık
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle haklısınız ben artık çok yoruldum gerçekten. Kendi ailemle de sıkıntılarım arttı. Bir an önce evlenip yuvamı kurmak istiyorum. Kendi evimi kurmak istiyorum. İkisinde evlilik için uygun insanlar ama kendi sevgilimle aramda ki mesafe bizi çok yıpratıyor
aklında başkası varken bir başkasıyla evlenmek. hem o damam hem sana eziyet. sevmediğin bir adamla ne kadar kalabilirsin ki. hep sevgilin aklında olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bende bundan korkuyorum.
Erkek arkadaşın bence artık boşvermişlik seviyesinde 5 sene diyorsun o da evlenmek istemeli yani çok uzun bir zaman olmuş madem o taraklarda bezi yok sende şans ver diğer adama görüş belki için ısınır
00 Yorumla
+1 yıl5 senedir adam gönül eğlendirmiş yol ver gitsin hem aileside istemiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılAilesini bu konuda takmıyor aslında ama diyelim ki benimle evlenirse ona hakkını helal etmeyeceğini söylerlerse bırakacağını söylüyor. Yani böyle olunca durum çok daha ciddi :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz bir şey kalbinle düşünmeni empati yapmanı istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilinin arabası yok sanırım görücünün arabasını olmasını vurguladıysan :dd
00 Yorumla
+1 yılaklında sevgilin varken o adamı niye yakıyorsun sırf evlenme uğruna?
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ayrı sevgililik ayrı. mantikli ol duygusal dusunme bence zamanla evlendigin adamı sevebilirsin de önceden sevdiginden soguyabilcegin gbi
00 Yorumlaİkisi birarada olmaz birinden vazgeçecek din zor karar
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma sevgilinden bir bk olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılKaç sene oldu ailesi üstüme gelmesine rağmen daha da onu bırakmadım ama bana sen gel buraya buluşalım diyor benim ailem nasıl izin versin tek başıma otobüsle gitsem 18 saat net sürer. Akıl var mantık var. Hiç değilse bu adamla evlenip yuvamı kurayım diyorum
- +1 yıl
Bir kere sana sen buraya gel demesinden belli nasıl bir erkek bu anlamadım ondan bir cacık olmaz. Seviyorum aşığım vs diye de düşünme her şey aşk değil bunlar gelip geçici şeyler zaten ailesi de sorunlu hem bu ana kuzusu gibi geldi bana en iyisi terk et
Soran+1 yılSon cümlenizle hissiyatiniz doğru tam bir anne kuzusu. Ailesi ile tartışma yaşıyor mesela geliyor bana dert yanıyor 3 gün sonra ailesini bana savunuyor. Tamam ailesi zaten elbet yanlarında olacak ama beni 2 dakika da satacak diye korkuyorum ben artık.
Soran+1 yılİzlediğim her filmde , her şarkıda gözümün önüne geliyor içim gidiyor bırakmak istemiyorum :( ama seneye ben yanına gidemesem oda gelemez büyük ihtimalle. Bu görücü gelen kişi ise zamanında kardeşini ve babasını kaybetmiş. Kendi başına annesine ve öteki kardeşine bakmış bir taraftan da okumuş öğretmen olmuş. Buda aslında ailesine çok bağlı özellikle annesiyle aynı şehirde olmak istiyor ama bana daha düzgün birisi olarak geliyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevgilinden adam olmaz tam bir ana kuzusu
01 Yorumla
Soran+1 yılAna kuzusu doğru
+1 yılAklın geride eskide kalacaksa evlenme yazık etme
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bu yüzden sordum zaten şu an kafam çok karışık. Bir tanesine duygusal yönden bakıyorum diğerine mantıksal yönden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenip bu adamla da partner hayatı yaşamada...
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler evlensem eşimle ortak hayatım olur başka kimse umrumda olmaz
- +1 yıl
tercihler... sizin tabiki. hayatta sizin. mutluluklar dilerim şimdiden.
Neden öğretmenin başını yakıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKalbinin sesini dinle o sana söyleyecektir
00 Yorumlasen görücüye bak canim
00 Yorumla
+1 yılGörücüye bir şans ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapmasaydın kafan karismazdi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. ama o senden vazgeçmiş gibi göeünüyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGorucu gekene anlatmayacaksin sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenen erkekler bir daha düşünsün
05 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyetli biri değilim Allah'a şükür. Oyalanmaktan sıkıldım sadece.
Cevap sahibi+1 yılEvlenip sevgilinle görüşmeye devam etmek istiyorsun yeme beni
Soran+1 yılHasta mısın sen? Öyle bir niyetim olsa neden hangisini tercih etmeliyim diyeyim? Kendi kendinize hikaye uydurmayın
Cevap sahibi+1 yılTam da niyetin o diye düşünüyorum
Soran+1 yılO senin düşüncen.
+1 yılAklın başka yerdeyse ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin kalbini kırmadan görücünle anlaş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖğretmenle evlen, sevgiliyle yola devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜçlü olsun kanka ayrılma ondanda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılüçlü olsun güçlü olsun o zmn
00 Yorumla
+1 yılKadınlar çok tehlikeli
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyiz
ayril bence
00 Yorumla
+1 yılSen ne istediğini bilmiyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (3)