+1 yılgenelde böyle sempatik öğretmenler tek gecelik ilişkileri tercih ediyo.. bence bulaşma derim çünkü bir çok öğretmen arkadaşım var ve hepside günübirlikci yani istese sınırlarını belirler.. öğrencilerin gözünde evli aile babası imajı sergileyebilirler ama işlerine geliyo denyoların.. mesela bende profesyonel fotoğrafcıyım istesem her türlü tutup indiririm ama prensip gereği bayan müşterilerimle arama dağlar taşlar koyuyorum.. hiç biride benden hoşlanmıyo... gerçe sen şimdi bu adamdan hoşlanmışsın belden aşşağı düşünmeyen erkekmi kaldı bu devirde dicen ama.. yinede olurda dikkatini çekmeyi başarırsan bu adamın.. finalde ceyhun arslan bunları söylemişti dersin :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBabam yaşında değil aslında bir 7-8 yaş büyük :D
- +1 yıl
ne olursa olsun anlatmak istediğim.. ben tarihte duymadım öğrencisiyle evlenen öğretmen.. ama öğrencisiyle yatan öğretmen milyonlarca.. aradaki denklemi kur.. bence ona hayran olduğunla kal ;)
Soran+1 yılZor oluyo ya
- +1 yıl
ver kurtul ozaman... . ağzımı açtırcan benim :D
Soran+1 yılSaçmalama ahahahha
En İyi Cevaplar
Her kizin basina geliyo galiba bu olay ya da uniforma fetisisti gibi bir durummu bu acaba herkes sapikmi diyosun ama asil sapik sensin farkinda degilsin galiba o senin ogretmenin boyle seyler dusummen bile iyi degil tabiki birini sevip hoslanman gayet normal ama birazda mantiginizi kullanin ondan sonra pisman oluyosunuz be guzelim yazik degilmi sizeee
08 Yorumla
Soran+1 yılKendi istegim dogrultusunda gelişmedi o yüzden yapabileceğim bisey yok yani
Soran+1 yılHayir o anlamda degil isteyerek etkilenmedim diyorum
Soran+1 yılKimseden hoşlanamıyorum kolay kolay
Soran+1 yılBugün gördüm tam 1 tatlışlık abidesi ya
Soran+1 yılAmin. Teşekkür ederim..
aşırı normal bişey ve çok ta haklısın böyle adamlar çekici oluyo işte tek sorunları bizden yaşca büyük olmaları :/ zamanla gecer gerci
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya utanir insan bu kadar çekici olunur mu :D
Soran+1 yılDimi ya ayip resmen :D
Soran+1 yılBen 18 o 25-27 falan 28-29 da olabilir tam emin olamadım ya sorsam yanlis anlar mi acaba :D
Soran+1 yılHoca beni cocuk olarak görüyor bence ya hiç bulaşmıyım :/ ama etüt almakla başlayabilirim orda zaten seni hiç görmemiştim önceden falan diye muhabbet açılabilir en azından tanışmış oluruz böylece
+1 yılSekiz yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel
11 Yorumla
Soran+1 yılGögjgfsbdfsjsasj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Bunlar gelip gecici bir heves heyecan be arkadasim oyle boyle yollariniz ayrilacak niyerde aklinaa geldikce guluceksin her asik oldugunda ayni seyler olur ama ayni boyle hissettiklerin oncekiler nerde unutmussun bak onuda unutursun yanlis seyler yapma bence bu dunya zaten bos :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi unutmam
+1 yılSen öğretmenine hayranlık duyabilirsin, bu ergen dönemlerde gayet doğaldır. Lakin öğretmenlerin bu hayranlığa karşılık vermek yerine, ilgiyi dostuluğa ve arkadaşlığa yönlendirmesi gerekiyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılVermez zaten
- +1 yıl
O yüzden o kişiliğe ÖĞRETMEN deniyor. Tabiki vermez ;)
Soran+1 yılHaksızlık ya bence bu :((
- +1 yıl
Birkaç ay belki hafta içerisinde unutursun. İlgini çeken kendi yaşıtın biri unutturur sana öğretmenini. Zaman gelir tüm bu olanlara güler geçersin. Bunlar normal şeyler kardeşim, takma fazla kafaya ;)
Soran+1 yılYa aylar oldu ayrıca yaşıtlardan hoşlandığım 3 yıldır falan yok
- +1 yıl
Bu durumda sen öğretmenin için ciddi bir risk teşkil ediyorsun. :)
Ergenlik uzun sürecek desene ;)
Soran+1 yılAnmdmsjsndödbngnsösmg
Soran+1 yılİyi güldüm ya +1
ya bak git öğren araştır yanına yaklaş ilgini belli et konuş sürekli normalde bunları söylemem ama bnim bir kız arkdşm aynı durmda oldu bir görsen hocayla snki 5 yıllık nişanlılar hoca da seviyor bütn okul şoktaa
07 Yorumla
Soran+1 yılYok cidden aramızda bir 9 yaş vardır.. Olanağı yok bence. Belli etmek istemiyorum o yüzden:/
Soran+1 yılKız kaç yaşındaydı hoca kaç yaşında bu da önemli
Soran+1 yılAnladım :D
Soran+1 yılBen 18 hocayı bilmiyorum tam 27-28 falan
Olmayacak duaya amin denmez derler ama için rahat edicekse etüt al, oda farkına varır bir süre sonra zaten.
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ben çekingenim belli etmiyorum ki nerden anlasın
Soran+1 yılÜstelik son sınıfta değilim ne çalışıyor bu kadar diyodur :D o zaman etüt almıyım?
Soran+1 yılYa belli etmek basit iş zaten görebileceğim günleri biliyorum ama belli edersem bir şey olmayacağı açık ve net :/ bu beni durduruyor. Keşke yaşlarımız yakın olsaydı biraz
Soran+1 yılSağol :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek git lutfen... geceye kadarda cıkmayın odadan.. hatta gece beraberde kalabılırsınız zaten orda ıyı bı elektrık alır sende verırsın (elektrik :p ) sonra sabaha kadar... (gerisini düşündümde neyse) ;D
011 Yorumla
Soran+1 yılOo iyi fikir ya ama gerçekte olan anladın mı? Evet hocam. O zaman şunu sen çöz. (Çözemedi)
Cevap sahibi+1 yılehehehe ben olsam sana çözdürürdüm ;D anladın sen onu
Soran+1 yılSitede herkes mi sapık lan?
Cevap sahibi+1 yılsen suç sende kusura bakma... emınım o hoca evlıdır (çünkü düzenli mesleği olanlar erken evlenıo) ve sende bekar bır kızsın bu ilişkiyi nereye kadar surdurmeyı düşünüosun? ya da cinsellıkten oteye gecebılecegınımı dusunuosun? ;)
Soran+1 yılOlmayan ilişki? Genç ya belki bekardır
Cevap sahibi+1 yıleee şimdiden hayallerını kurup planlarını yapmışsın ki demekki bir ilişki istiosun :) belki bekardır demeden önce ilkönce bırsekılde konuyu açsaydın laf atarak fılan ama çaktırmadan ;) ya da elbet bıyerden bırınden duyarsın araştırsan!
Soran+1 yılYeni geldim dershaneye kimseyi tanımıyorum hocanın adını bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam işte ortam kur ve birşekılde ögren! sız kızların en basıt yaptıgı sey zaten dedıkodu ;) sonra zaten bekarsa belkı bır şansın olur (gerçi ögrencısıne bakan pek ögretmen yok kı olanda sadece göturmelıgıne bakıo gecıcı yanı.. hanı gençler daha ateşli oluyoya ;) )
Soran+1 yılBen atılgan değilim öyle
Cevap sahibi+1 yılünlü düşünür tarkan'ın deyimiyle: "atıl kurt"
Soran+1 yılAtılamadım...
+1 yılAmaann zamanında bizimde başımızdan geçti. Dedigim gibi geçti ve bitti. Hayranlıktır o hayranlık;)
14 Yorumla
Soran+1 yılBelli etmeli miyim :/
- +1 yıl
Etmesen de anlıyorlar canım benim:) şimdilerde genc öğretmen olan birçok arkadaşıma sordum küçük kızların ilgisini anlıyor musunuz nasıl karşılıyorsunuz diye. Elbette anlıyoruz kirmamak adına asla anladığımızi belli etmiyoruz diyolar:)
Soran+1 yılAhahah ben sadece gülümsüyorum anlamamıştır bence :D
- +1 yıl
Iyi bakalım öyle diyosan öyledir :)
+1 yılsadece cinsel olarak yaklaşabilir sana. ama sağlam bir karakteri varsa okulunu bitir öyle gel der buna emin ol
05 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri sağlam bence o konuda sıkıntı yok :D
- +1 yıl
hep böyle diyip karamsar kızlar haline dönüyor bu gençler. ondan sonra kimseye güvenemiyor.
- +1 yıl
karakteri sağlamsa yanına gidip bu durumu anlatman onu elde etmene yetmez emin ol
Soran+1 yılEminim zaten. Gidip anlatsam güler en fazla :D
- +1 yıl
yani :)
Geleceğini kurtardın kardeşim adamın sayesinde etüte falan kalıyosun hiç değilse yoksa senden bir halt olmazdı :D
23 Yorumla
Soran+1 yılAhaha valla kısmen doğru ama sorduğum soruyu dinleyemiyorum adamı izlerken :D
Soran+1 yılUzaklaşayım mı ne yapayım? Aslında istesem adamı hiç görmem ama özellikle gidiyorum yanına
+1 yılYav boş iş o bende aşık olmuştum bir ara hocama. Ama düşün o koskoca kadın be. Yaş farkına boğulursun bir kere.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoğulayım be :(
Aşık olmak güzel bişey aşkın tadı bambaşkadır ne yaş tanır ne başka bişey bence o içindeki Aşkı hareket e geçirmelisin
09 Yorumla
Soran+1 yılEe ne yapayım
Soran+1 yılYa etüt alabilirim de adını bilmiyorum
Soran+1 yılOna sorabilirim
Soran+1 yılBugün gülümsedim, o da bana gülümsedi. Of kesin aşık gsjksjsjsmsh
Soran+1 yılTamam soracağım, bu arada dershaneye hep ayni arkadaşımla gidiyoruz da etütü onunla mı alayım tek mi alayım? Tek alırsam belki daha çok ilgilenir
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne kadar sevindirik olmuş Amanda aman.. Eskiden biz hocaların yüzüne bakamazdık kazara hoşumuzà gitse dahi.. Ama Şimdikiler boynuna atlayıp ilanı aşk edicek
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli etmiyorum ya etsem ederim yani ahsjdjsksk
+1 yılHoşlan. Sıkıntı değil :D Adam sana bakmayacak zaten. Bakarsa da adam değil :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBakmaz eminim ya banshgghekw en olmayacak şey oldu adam benden 8-9 yaş büyük. Ayrıca kesin boş değildir o
- +1 yıl
Kesin değildir. Üzüldüm adına. Hayat tarzına uyuyorsa serbest bir kızsan takılırsın adamla. Ama sen duygusal hissediyorsun. Uzak dur :) Üzülürsün
Soran+1 yılYok ya cekingenim.. En iyisi uzak durmak :)
- +1 yıl
Seni anlayabiliyorum :D Bazıları taş gibi oluyor
Soran+1 yılAhahaha kesinlikle kokusu, mimikleri, konuşma tarzı falan :D içine düştüm bildiğin
- +1 yıl
Kokusu mu :D valla bu kadarını ilk defa duyuyorum ahahaha. Allah sahibine bağışlasın diycez öylelerine kuzu :( başka çare yok kalan sağlar bizimdir
Soran+1 yılAhahaha zorla güzellik olmaz tabii :|
Gelip geçici şeyler bunlar liseden arkadaşlarla bir araya gelince sağlam makara yaparız bu konuda takma kafana
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçici olduğunun farkındayım ama yine de bilmiyorum ya belli etmemeye mi çalışayım
Soran+1 yılYa elimde olmadan mutlu oluyorum görünce falan anlarsa bilemeyeceğim:(
+1 yılNe lise ne üniversite hayatımda hiçbir hocama o gözle bakmadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bakmak istemezdim
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılplatonik aşklar Nisan yağmuru gibidir gelip geçer merak etme
00 Yorumla Olur mu olur yarin kuzenime dershanedeki ogrencisini istemeye gidiyoruz :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa :o
Soran+1 yılHocam evli misiniz desem yanlis anlar mi ahahahahaha
Soran+1 yılHayirli olsuun
+1 yılsırf adamın tipi var diye gidip teredütsüz al veriyorum diyecek yala, salak insan işte, olmayı versin bir kerede dicem, olmaz dayanamazlar.
013 Yorumla
Soran+1 yılYaladan sonrasını okumadım. Tipi var diye değil sempatik geliyo konuşması mimikleri tarzı falan. Terbiyeli olursan sevinirim
- +1 yıl
kusura bakma bu çok güzel terbiyeli soruna karşılık terbiyesizlik ettim, sen terbiyene devam et...
Soran+1 yılOkey
- +1 yıl
hocadan sonrasınıda yaz olurmu merak ederiz biz terbiyeli terbiyeli...
Soran+1 yılOlur tatlım
- +1 yıl
ordan bakınca senin tatlın gibimi duruyorum, terbiyesizlik yapma..
Soran+1 yılSana ne istediğimi derim?
- +1 yıl
yok öyle dünya, terbiye ise herkese terbiye...
Soran+1 yılSen de bana terbiyeli davran o halde
- +1 yıl
böyle sorular sorduğunda kendime hakim olabileceğimi sanmıyorum, söz veremem..
Soran+1 yılSorarım sormam sana ne pardon da
- +1 yıl
uyuzmusun sen, sorma demiyorum, sorarsan kendime hakim olamam diyorum neresini anlamadın..
Soran+1 yılYa bak ben burada bir sorununu çözmeye çalışıyorum sen niye yıkıcı eleştiri yapıyosun
+1 yılKizim anan baban oraya 4000lira oduyordur min. Unini kazan sonra kpss de yine ayni dershaneye gidersin o ara etut alirsin sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten calisiyorum. Bu konuyu kafamda bitirmem lazım ya
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiride çıkıp demiyorki @UnhappyKing senden hoşlanıyorum
hayırlısını dileyin.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gidersen sıkıntı olması bak :D mesela;
etütodasinsa_liseliyi_hocafena_sarışın_hardcore. teendreams. com :D anladın sen:D018 Yorumla
Soran+1 yılSarışın değilim ahsjhshshdhdhhsjskg
Soran+1 yılBugün gördüm bir kez daha asik oldum resmen askim ya *-*
Cevap sahibi+1 yılyapma ya :D
Soran+1 yılOff valla kalp atışlarım hızlandı her gun dershanedeyim zaten:)
Soran+1 yılAdam beni fena bozdu yaa
Cevap sahibi+1 yılNoldu ki:/
Soran+1 yılYa şimdi kütüphanede arkadaşımla oturuyorduk ama soru çözmüyorduk konuşuyorduk car car car car dedi susun çalışın djdjhssj sonra geldi arkadasıma dedi bu test boş tamamen kitap boş siz napyorsunuz hakshshdh (bi dahakin tek gideyim)
Cevap sahibi+1 yılYa kotu olmuş desene ama zaten sonu olmayan bir şey:)
Soran+1 yılÇok mu kötü olmuş :( aslında bana demedi kitap boş diye sadece susmamizi söyledi ve adini ogrendim
Cevap sahibi+1 yılNeymiş adı:) ya sonu yok ki olamaz yani o yüzden, bekle unide ne erkekler var liseli ergenler gibi değil:D
Soran+1 yılCok etkilendim ya cok tatli boyle güleryüzlü falan :') mesela geo hocasi ben onu takmadigim halde seviyo adaletsizlik bu ya... Keske bu hoca bana o kadar iltifat etse
Soran+1 yılAdi önemli mi ki
Cevap sahibi+1 yılDershane değil de aşk yuvası sanki:)
Soran+1 yılYok be kendi kendime gelin güvey oluyorum kimsenin kimseden hoşlandığı yok ben hariç :)
Cevap sahibi+1 yılAman ya olmasın valla bak üniye gel hayatının adamını bulursun
Soran+1 yılYaa parmaginda yüzük de yok bugün baktım :(
Cevap sahibi+1 yılTatlım boş ver bak öyle bir an gelir soğursun ondan
Soran+1 yılHiç sanmıyorum ya taktım mı tam takiyorum
+1 yılMerak
Ediyorum
Kaç
Yas
Var
Bende
Yasadım
Aynısını02 Yorumla
Soran+1 yılBen 18 o büyük ya
- +1 yıl
Olur
Bence
daha ergensin baba sevgisinden uzak kalanlan ergenler hocalarına aşık olur :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAaaynen öyle
Soran+1 yılTam anlamadım ama okey
ergen gerisi ne olacak. hııı git konuş konuş sonra da flash tv de haberin yapılsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahahahaha
AŞK HER yaştaa güzeldirr ve yaş farkı tanımazz bencee hersey zamanında güzeldir yaşaa hayatını
07 Yorumla
Soran+1 yılEe napalım yani
Soran+1 yılNe yapayım*
Soran+1 yılEtüt odası diye bir şey var tek olmuyoruz orada tek alsam da bişey fark etmez sadece tanışmış olacağız yani
Soran+1 yılSadece tanisacagim beni sevsin hoca yeter ya cok tatli gülümsüyo of
Bnde turkce öğretmenine takintiliym :(( nöbetçi oluyo yanina gidip konuşuyorum falan ama of
016 Yorumla
Soran+1 yılAynen benimki de takıntı bence :/ yalnız bu benim hocam bile değil hani dersime girmiyor :D durum vahim
Soran+1 yılAhahaha ya o da haftanın bir günü kütüphanede oluyo soru soruyorum ama daha adını bile bilmiyorum adam beni tanimiyor bence :(
Soran+1 yılOf uzaklaşmak istiyorum ama yapamıyorum:( napıcaz ya
Soran+1 yılAhahaha dün bir soru çözdü ama yanlış yazmış "doğru mudur" dedi ben de hıhı dedim dinlemiyorum tabii. Biraz baktı soruya sonra dedi yanlis yazmisim niye onaylıyorsun :D rezil oldum resmen ya
Soran+1 yılAhahaha yine muhabbet ediyorsunuz ya kıskandım :D biz sadece soru çözüyoruz samimiyet 0 :(
Soran+1 yılAjalajhskshd olsun ya:D bizde muhabbet edecek ortam olmuyor ya en iyisi adını sorup etüt alayım umarım adını sorduğumda neden falan demez
Soran+1 yılSendeki cesaret bende olsa :)
Soran+1 yılTamam bir denemekte fayda var:) olmadı bana anı olur eskiden bir hocamdan hoslaniyodum hic pas vermiyordu diye :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltayt giyip yanına otur seni farkedecektir hemen ama üzerine tunik falan giyinme. kalça basen falan görünsün
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyav he he
l*n bizim dersanedeki kız değilsin di mi bak nişanlıyım ben sakın haa. Adım da kemal ama star diolar. :))
04 Yorumla
Soran+1 yılYok la seni tanımıyorum
Soran+1 yılAhahahaha peki
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılBende dershanedeki biyoloji hocasına aşık oldum napcaz şimdi kadın hem fizikli hem uzun boylu hem beyaz etli düz saçlı göğüsler o biçim bu öğretmeni en ön sıradan izliyorum :D
00 Yorumla mühendisliği bırakıp dershane hocası olasım geldi :)
17 Yorumla
Soran+1 yılOf bugün adını öğrendim haftaya etüt alıcam ama bugün kütüphanedeyken car car car çok konuşuyosunuz çalışın dedi :(
Soran+1 yılNiye ki aa niye öyle dedin 😔
Soran+1 yılSöyler misin 😁
Soran+1 yılSoruma cevap alamadım :Ddd
olur öyle şeyler çok şey ypmamak lazım geçer geçer merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey yapıyorum ya taktım kafaya
+1 yılO öğretmen benim arkadaşım sen bir arkadaşını al yanına bende geleyim hep beraber durumu güncelleyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılOğlum boş boş yorum yapmayın l*n
+1 yıltamam anasını satim bende okuyp öğretmen olucam leyn inat değilmi
06 Yorumla
Soran+1 yılOl kanka
- +1 yıl
Olucam yaaa bu ne herkes hocasina asik olur gerci bizede kimse olmaz ya
Soran+1 yılTanıştık shsjhsjdj
- +1 yıl
banane
Soran+1 yılAhahahhahahahhaha tamam shdjdjhssg
- +1 yıl
bas gşt layn bebe
Olur öyle bende ilkokul ortaokul ve lisede hep bir hocama aşık olmuştum
01 Yorumla
Soran+1 yılIlkokulda degilim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu bende yasadım dersine girmediğim hocamdan hoşlandım üstelik gencti bn 22 o 28 oda bakıyordu arada bunu farkettim ama neysemi baska bölüme gectim olaysız kapattım konuyu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOf keşke biraz daha büyük olsaymışım
İşiniz gücünüz aşna fisne seks yapmaya sevismeye mi gidiyosun gelecegini kurtarmaya bisiler ogrenmeye mi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir hoca sayesinde sürekli dershanedeyim soru çözüyorum
hangi üniversiteye girmen gerektigi konusunda daha fazla endise duymalısın ergen arkadasım
08 Yorumla
Soran+1 yılOnda bir sıkıntı yok
Soran+1 yılAmeak
Soran+1 yılKarabuk
Soran+1 yılOk.
Bende ögretmenim ve benimde basima her sene geliyo:))
018 Yorumla
Soran+1 yılNerden anlıyorsun ya cok mu belli ediyorlar
Soran+1 yılBen görünce gülümsüyorum ve soru çözdürüyorum bence henüz anlamamıştır
Soran+1 yılYa anlasa karşılık vermez zaten ciddi yaş problemi var😁 karşılık verse hoşuma gider yani
Soran+1 yılOrasını düşünmedim ya ahahhaha
Soran+1 yılEvet de odaklanamiyorum ya kafam orada
Soran+1 yılYok be ne alaka
Soran+1 yılIyi de ben onun öğrencisi değilim :Dd
Soran+1 yılHa anladım
Soran+1 yılBugün de gördüm aptal gibi heyecanlandım
+1 yılHormonlar, hormonlar, hormanlar. Bir kere de aklı etkilemeseniz ne olur a hormonlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDimi la
+1 yılaynı durumdayız kader ortağım... yalnız ben tanıştım ve dersime giriyor aranızdaki yaş farkı nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla ya
- +1 yıl
10 falansa hiç bulaşma bence şöyle 5-6 yaş olsa neyse..
Soran+1 yılAynen
+1 yıldikkat et bole bı lıse hocam vardı adam sapıklıktan yargılandı işinden oldu suphanaalh..
06 Yorumla
Soran+1 yılAdam düzgün biri ya sapık falan değil
- +1 yıl
olabılır bı adın cıkarsa onla kotu veya ıyı oldu farketmez ogrencısıyle ılıskısı var sapın dıe haber olur orneklerı var
Soran+1 yılAdımı kim çıkartacak pardon da?
- +1 yıl
yane çıkmaya baslarsanız bırılerı ogrenır elbetteki. nese umarım gecıcı bır heves olur snın için.
Soran+1 yılÇıkmayız emin ol
- +1 yıl
okey
+1 yılBacim sana bakmaz, ona cocuk gibi gelirsin �:)):)):)))%
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama napmalıyım:(
- +1 yıl
Kendini farkettirmeye calis. Guzel giyin makyaj yap, cocuk gibi gormemesini sagla. Ama surekli de pesinde dolanma. Mesela goz goze geldiginizde gulumse. Bu ise yarar belki. Bana kalsa hic bulasmazdim :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılailen paralarından kesip seni okusun diye gonderiyor buda orada ekrke peşind ekoşuyor
21 Yorumla
Soran+1 yılDerslerim iyi sadece bu konuyu halletmem lazım beni engelliyor
+1 yılyaş farkı varsa iyi arada baba da dersin
010 Yorumla
Soran+1 yılYok be o kadar değil abartma
- +1 yıl
öğretmenlik yaptığım yıllarda benimde başıma geldi. hoş olmuyor
Soran+1 yılGelip söyledi mi ya da belli mi etti
- +1 yıl
tabii söyledi
Soran+1 yılAranızda kaç yaş vardı? Nasıl tepki verdin
- +1 yıl
şu an 28 yaşındayım o zaman 23 yaşındaydım galiba. o da lise 3 tü ama sorun şuydu bu tip konular adamı ipe götürür. zaten o yıldan sonra öğretmenlik yapmadım
Soran+1 yılSöylemem zaten de fark etmiş olabilir
- +1 yıl
fark etmesi zordur. tabi niyeti de önemli öğretmen öğrencisini küçük çocuk gibi görür.
Soran+1 yılÖyle görüyor zaten belli
- +1 yıl
ne diyebilirim ki, güç seninle olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikte olur böyle şeyler.
010 Yorumla
Soran+1 yılNapmam gerekiyor peki
- +1 yıl
Kızlar öğretmenlerine aşık olurlar ama senin bu hareketin onu zora düşürebilir. O bir öğretmen ve dershanede çalışıyor demek ki atanma durumu olmamış. İşinden olabilme ihtimali yüksek zaten 5 yıl sonra bunlar sana komik gelecektir. Hoşalnmana engel olamazsın ama en azından bunu ona açmak gibi bir riske girme ters tepebilir kalbin kırılabilir veya işinden olabilir.
Soran+1 yılÖğrenci olarak sevmesini nasıl sağlayabilirim hoşlandığımı belli etmeden?
- +1 yıl
Ne hocası ise o yönde yardımını iste falan ama sakın ileri götürme. Dediğim gibi kalbin bir kırılır derhaneye gitme amacın yok olur içinde o psikolojiyle.
Soran+1 yılBenim asıl onun yakınında bulunma amacım ders degil onu görmek
- +1 yıl
Öğretmewninle başka tarzda bir yakınlaşman olamaz. Anca ders diye gidebilirsin. Belki sevgilisivardır çok karizmatik buluyorsan ve yakışıklı boş değildir.
Soran+1 yılOlabilir ya bilmiyorum
Soran+1 yılVardır sevgilisi bence de ama çok yakışıklı değil de çekici diyelim
- +1 yıl
boşver beni dinle yanılmazsın. Uzak dur
Soran+1 yılHerkese olduğum kadar yakın olmak en iyisi
- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılOlur bu yaşlarda. Sakince elindekileri yere bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ahahaha
Dersane hocası olacam en sonunda tüm liseliler hocalarından hoşlanıyor
24 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü adam çok sempatik shjsjsjslsg
Soran+1 yılBugün de gördüm tam 1 tatlış ya suratını yediğim
Soran+1 yılHofffff
Soran+1 yılSiklemez tavirlarinin hastasiyim shdjhssjjdhddhdhdhh
Bir Aria ve Ezra vakası daha..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. zor durumdasın iki ucu b. klı değnek :/(
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :( :(
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Aboooooowww kız sikicek adamı
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizz
Soran+1 yılHaksjdhdkdmd of buna cok güldüm
Soran+1 yılNapıyım yaa :)
+1 yılergen millet dağılınnnn mk :D. D. D
03 Yorumla
Soran+1 yılSiktir:) git:)
- +1 yıl
ne kadar beyinsiz bir liseli olduğun belliiii :d:d.. D
Soran+1 yılAynen kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Derslerine bakmalisin liseli arkadaşım
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu soruyorum arkadaşım
Soran+1 yılYoo
Adamı ekmeğinden edersin. Vazgeç bundan.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cesaretli değilim zaten
Tek git ama kendini teslim etme
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOnu kötü bir duruma sokacak bişey yapmam
bence girme o topa rezil olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa girdiysem :(
Soran+1 yılNiye rezil olayım
Soran+1 yılsadece gülümsüyorum gördüğümde ve soru soruyorum. Soru sordu kesin aşık diye düşünecek hali yok ya :D
Soran+1 yılNe biliyim kafam karışık :D
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Boşuktasındır yok öyle bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılıyım galiba
Senide yalcin abinin programinda gorecez herhalde
22 Yorumla- +1 yıl
ahhahah:D
Soran+1 yılHakskddnmdövdhsjdjdhdbaöşajag
+1 yılseviyomusun yoksa onu arzuluyormusun
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum takıntı oldu bence
- +1 yıl
gözünü kapatınca hayal ettiğin şey nedir? cesurca söyle
Soran+1 yılYa şu alttaki arkadaş beni cinsel düşünmeye itti burdan onu kınıyorum :D öyle bişey düşünmedim ya önceden
- +1 yıl
ama cinsellikte önemlidir. sonuçta çıksanız ileride olacak bişey :)) öyle değilmi
Soran+1 yılYa hayır saçmalama of öyle bisey düşünmedim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli sularda yüzüyorsun :D
011 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Haksızmıyım adama dershaneyi dar edersin bak sonuçta öğrencisin uzaktan sev ve yavaş yavaş unutmaya çalış
Soran+1 yılAy niye ki naptım adama ya :(
- +1 yıl
Şahsen ben öğretmen olsam bir kız öğrenci bana ilgi gösterse rahatsız olurum sonuçta öğrencim
Soran+1 yılGülümsemek ilgi mi oluyor
Soran+1 yılYani neden rahatsız olursun ya bir açıklar misin kafamda bisey oluşturmaya calisiyorum
- +1 yıl
bir öğretmenin öğrencisiyle ilişki yaşaması imkansıza yakın olduğundan okulda ya da dershanede bununla alakalı çıkacak dedikoduları ve bu adamın mesleki kariyerinin kötü etkilenecegi anlamına geliyor demek
Soran+1 yılİlişki yaşamayız ya beni sevsin istiyorum :((
- +1 yıl
Çok şey istiyorsun sen git yaşına uygun birini bul adamı başını yakma
Soran+1 yılJsskksheehke tamam eyv
- +1 yıl
Ne demek :)
Bakmaz dershanede adın çıkmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılAdımı çıkartacak bir insan değil zaten belli de etmiyorum
Soran+1 yılSanırım hiçbir şey:(
Soran+1 yılYa soru soruyorum ama cevabı dinleyemiyorum adamı izlemekten :D beni sapık sanmasın da
Soran+1 yılAhahahahahaha bir de anlamadın dimi niye anladım diyosun dedi :D hocam sizi izlemekten dinleyemiyorum diyemedim tabii
Soran+1 yılYa kendisi çok tatlı bir insan olduğu için hiç of demedi :). zaten bir kerede anlıyorum genelde ama bazen çok zor sorular oluyo onlari o da çözemiyor :D
+1 yılGoster ama elletme asdfdjaj
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne